Börsipäev 19.november
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
NIKKEI 10728 0.74%
EUR/USD 0.881 (0.884)
Kuld 274.60 (275.25)
Nafta 17.09 (17.07)
Jaapania aktsiaturg alustas nädalat tõusuga.
Nafta hind alla 17 dollari piiril
Euro flirdib 0.88 tasemega, Euroopa keskpangad peaksid asuma kaitsepositsioonile, kui euro kurss liigub alla 0.8775 taset dollari suhtes.
Tallinn alustas kerge korrektsiooniga -
kuna afganistani s6da tundub edukalt l6ppema,
v6ib oodata uut rallit. v6i juhtub sama mis katastroofiga..
et uudist t6lgendatakse kui p6hjust kasumiv6tmiseks. -
mehed!
vaese mehe cadillac: http://www.quotetracker.com/
väga m6nus asi.. parem kui scottrader jne.. ja tasuta..
streaming quotes, level2, research jne.. -
naftast:
OPEC soovib kärpida tootmismahtusid, et tõsta naftahindasid. Üritusel pole mõtet kui aktsiooniga ei lähe kaas OPECi kartelli mittekuuluvad suuremad naftaeksportijad Mehhiko, Norra ja Venemaa. Hetkel soovib Venemaa tingida OPEC-iga, mis on toonud naftahinnad alla 17USD taseme. Mehhiko on nõus tootmist vähendama, Norra ei ole veel otsust teinud. -
Kell 15.00 peab Nokia pressikonverenti Barcelona Mobile Interneti raames. Rootsi pressi andmeil avalikustab firma uue 7*** seeria mudeli. Kuuldused aitavad Nokial plussis püsida
-
Kas kordub jälle vana skeem - ETL teeb algust ja turud lähevad alla? :)
-
Nokia show algas pihta, ise nimetavad nad tänast pressikat aasta tähtsaimaks sündmuseks, ühendus on mul kahjuks vilets osa sõnumit läheb kaotsi
-
praegu esitleb uut tootemaatriksit
-
3uut telefoni ja 3bluetooth lisaseadet kõik tulevad müügile järgmise aasta I või II kvartalis
-
Nokia aktsia kukub: buy rumor, sell fact
-
Nonii, kui keegi räägib siin reaalajas uudiseid, siis peaks klientidel ikka reaalajas tradinguvõimalus ka olema, mitte paariminutilise hilinemisega:)
-
tegelt on kõik uudised teksti kujul saadavad siin
http://press.nokia.com/pressreleases.html
neid on terve rodu -
>>If you open and close a position intra-day four or more times within a period of five business days you qualify as a day trader under the NASD's Rule 2520 amendment. The minimum equity requirement on any day in which you day trade is $25,000. The required minimum equity must be in the account prior to any day trading activities.<<
Kas see tähendab, et 25 K$ omamata pole võimalik daytreidida?
Tänan! -
kas qcom saab vastu pükse täna, sest Ollila väidab, et viimase 9k jooksul on USA suured operaatorid(Voicestream,AT&T Wireless, Cingular) eelistanud gsm cdma-le
-
Fit, kas biotehnoloogia uudiste peale ka mängid?
täna adrx, prx, lcbm -
hand juba 5.
-
Uudiste peale? uudised olid juba ära, ega ma oraakel pole, et oskan ennustada mis aktsia hind pool päeva hiljem teeb:)
-
Seda nüüd küll jah:)
Pean silmas, kas pärast uudise avaldamist mängid nii mõneks minutiks? -
xoxo põrutab mehiselt ülespoole
-
riq > see quotetracker... millist striimi Sa selle sees kasutad, et reaalajas datat tasuta saada?
-
ja gx...
-
ma kasutan scottraderi streami..
-
kunagi oren rääkis, et enne 4.00 ei müü-põhimõtteliselt. Kas said nüüd lahti???
-
soren
-
Pangad täna Semi equipmenti kallal:
08:20 ET Semi Equipment : Deutsche Banc Alex. Brown sees fundamentals for group will likely remain weak, and downward surprises to CY02 capex plans will likely trigger more est cuts for 1H02. Most co's guiding to flat QoQ in Q4, as several orders pushed from Q4 to 1H02; TER could post larger than expected cancellation number this quarter ($50+ mln). Positively, believes INTC may be moving up buildout of Fab 24 (300mm fab planned for Ireland) from CY03 to early CY02, followed by equip orders in mid-CY02. Likes LTXX, BRKS, and AMAT at lower prices.
10:55 ET Semi Equipment : Goldman Sachs cautious, says group is poised for a selloff as sentiment seems to be getting ahead of fundamentals. They cite: mgmts getting more cautious (especially AMAT and KLAC) as purchases are slowing due to buyer's cash flow and balance sheet concerns, expected INTC capex cut in January and worsening economic conditions leading to negative sentiment shift. October book-to-bill out tomorrow night, GS estimates 0.73-- higher than last month's reported 0.65-- but driven by lower shipments rather than higher orders. -
Austatud kolleegid,
Strateegia "osta kui veri tänaval" on end ära tasunud. Vastuseks k6igile, kes HAND-ile ka $1.5 peal vaba langemist soovisid, pean ytlema, et HAND on endiselt portfellis, soetushinnaga $2.03.
(oi kui hea oli seda kirjutada:). Oleks myynud, oleks juhtunud see, mida ma ka graafikule korduvalt rääkisin: k6ige hullem on see, kui ostad, aktsia langeb, siis myyd ja k6ige l6puks jääd t6usust ilma...
riq: oleks pidanud ikka neid $5 strike'ga HAND'i call'e ostma, mingi järgmise aasta nov, v6i mis? -
Samas mulle jääb mulje, et tipp on lähedal, kuna rämpsaktsiad on ka rallima hakanud.
-
11:22 ET Sector Watch: Semiconductor Equipment : Group beginning to roll over which is weighing on the Nasdaq. Sector leaders Applied Materials (AMAT -2.5%), Novellus Systems (NVLS -3.1%) and KLA-Tencor (KLAC -2.0%) each in the red.
-
mina enam handist ei huvitu..
olen qqq puttidega 50% miinuses!
ja mida mina teen ostan 1/10 osas calle..
just siis kui noh turutunnetus ytleb et t6usutrend on läbi..
a eks ma ole enna ka kekanud.
lakume haavu! -
"I will survive, I will survive!" laulab HAND ja kõik usuvad. Cramer ütleks "WRONG!"
ja siis side-dish mu jutule on Dec 5 HAND putid -
Mis chatiga lahti on? Käisin täna 2 korda ja nüüd proovin uuesti, tuleb veateade: Alvar is already in use try another!!! Ma olen ammu väljas. Kas mitu korda ei saagi chati külastada? Äkki pean arvutile restart`i tegema.
-
btw, alvar sa sinu nimi ilutseb kasutajate listil 8)
-
ostan putte juurde
-
upser osta minult osa ära :p
-
ära muretse, mul neid ka parasjagu, kui tundub, et vesi ahjus on tegelt õige aeg juurde osta või kuidas
-
oh mul tuli bueno idea:
losside väljav6tmise tehingutasud poole v6rra madalamaks (50..100 eek) ja kasumite väljav6tmine poole kallimaks!! (200..400eek)
siis:
investorite edust saab lhv oma osa ja kahjust ka :p
oleks losside väljav6tmine kergem ja kasumite raskem psyhholoogiliselt
luuseritele jaaks rohkem raha spämmida!
astmeline"tulumaks" jouaks ka siia :p
okei!
omme tuleb uus ralli! -
Riq
kui ka veel suts tõuseb, saab allatulek ränk olema. vaatasin oktoobris graafikult, et nas. comp. 1950 tuleb nov. keskel ära, ainuke viga oli selles, et lootsin suuremale volatiilsusele, umbes nii et 3-5 päeva üles ja 1-3 päeva alla, oli hoopis üles ja üles vaikselt ja alla praktiliselt üldse mitte. -
riq, sa ütlesid, et kasutad quote trackeriga scottrackeri stream'i.
installisin asja ja algul töötaski scottraderi streamiga ilusasti, kuid siis kukkus pipardama. enam ei saa sisse, kuigi olen end regand. proovisin teisi - paljudel streameritel on taga kirjas, et free aga tegelt, kui regama hakkad, siis tahavad plekki saada. oskad soovitusi anda? -
scottrader kalab täna VÄGA! sellest ka proble ma arvan..
mul oli enne m6nus dateki streamer.. miski beta vms..
seal ei saanud optsioone vaadata.. -
Great call!! :
12:33PM The bulls and the bears have been slugging it out with their views on an economic recovery. Morgan Stanley's quantitative strategist Joseph Mezrich notes that the market may be expecting more from the economic recovery than is warranted. The analyst maintains that stocks are pricing in an environment similar to that of October 1998, when massive liquidity injections from the Fed pulled the market out of the crisis generated by the Long-Term Capital Management debacle and the Russian debt default. "But we are at a different point in the economic cycle than we were in 1998," Mezrich points out. He's also skeptical of the sustainability of a tech advance. "The sector that leads the market down in a crash is typically not a leader in the subsequent recovery," he said.
-
Ahjaa positsioonidest : ma pole nii lühike olnud ....... vist alates sellest kui 5. klassis olin 1.50 :-D