Börsipäev 27.november
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
NIKKEI 10949 -1.04%
EUR/USD 0.881 (0.882)
Kuld 272.60 (272.90)
Nafta 18.56 (18.77)
Pangasektor tõi Jaapani aktsiaturu alla.
Euroopa aktsiaturud võiks: a) USA eeskujul tõusta või b) Jaapani eeskujul langeda.
Tallinnas teeb ETL eilset kukkumist tasa: kartlikumad investorid on väljunud ja aktsia tõuseb taas. -
Tallinna börsi kohta tavatult suur käibe - esimesel tunnil 7 miljonit. Euroopa turud languses, kuid Talse HP ja ETL toel 1,3% plussis.
-
Ei ole sel Euroopa turul ka häda midagi. Liigub teine kahe vahel. Indeksid on viimase tunniga kõikuvad olnud ning hetkel ka plussi liikunud. Londonis ETL (EETD) roheline.
-
Hansapank on jälle jõudnud 150 krooni tasemele!
-
nasdaq100 futurid ka rohelist värvi, HEX samuti. Tõotab tulla huvitav õhta - kas halvad uudised suudavad positiivselt mõjuda?`Esimesed noteeringud hakkavad varsti ilmuma, praegu näiteks on juba LNUX, INTC HAND, XOXO jne positiivsed.. Huvitav, kaua jätkub investoritel närvi airline osas, tõus ei taha kuidagi peatuda, U, UAL jne ronivad juba mitmendat nädalat, ajavad vist enne 11 sept olnud kõrgusi taga
-
Kui ma õigesti aru saan, siis Graafiku antud Nasdaqi pre-market on tegelt 24h vana. http://dynamic.nasdaq.com/asp/pmi.asp
-
Kimp investeerimisteemasid tänaseks:
Võimaliku Iraagi ründamisega seoses võib naftahind tõusta ja vastavalt transport ja lennufirmad langeda
ENE-DYN puhul räägitakse uuest aktsiate vahetuskursist 0.15, mille järgi peaks ENE väärtustuma 6 USD juures
NOK järgmise aasta I kvartalis käive kahaneb
uusi moblasid müüakse 420-440M, aktsia läks langusse
DIS-võlg sai negatiivse reitingu, ilmselt mõjutab see ka aktsiat -
kell 17 tarbijausaldus
http://www.tcb-indicators.org/ -
riskija: pre market avatakse 8.15 ET
-
tarbijausaldus jäi tublisti ootustele alla,
kinnisvaraturu aktiivsus tõusis oktoobris,
aktsiaturg tegi uued põhjad -
tali jääb vist taeva.
no ei ole langust!
aga 6nneks on mul unnik calle ka..
ja 40 putti expirevad worthlessly.. -
Huvitav, lasin korra silma looja ja kui uuesti lahti tegin, oli juba plussis.
-
Dow Jones'ile on 10 000 punkti ka varem pähkliks kujunenud, ka praegu paistab päris tugev vastupanu olevat, vaat et viiekordne tipp - vaata graafikut.
-
ostsin ka qqq putte juurde, minu isiklik graafik 1950 sai täis, oleks aeg hakata alla loksuma. see kuradima tänane tõus tuli nii järsku, tegelesin muude asjadega, et oleks veel odavamalt osta saanud.
-
nüüd jälle miinuses. mõnus ju. vaheldust peab olema
-
hea mägi oli ikka vahepeal, suutsin selleajaga, kui üles kiskus, peaaegu $2K juurde tekitada
-
krt mul ei lainud superhea diil läbi.. ostsin 41calli qqqlo 1.1 ja proovisin 1.75 myya.. ja samas osta 39putti qqqxmi 1.35ga.. aga tra laksin sente jahtima ja canceldasin..
ATM optsioonid on karmid!
a loppkokkuv6ttes olen ikka 50 tonni miinuses :) -
Võta spiidist eeskuju, näe, tal juba 7.12 ET noteeringud käes, Instineti terminal vist, mul siis kyll veel polnud:P
-
Fit, kle jah, mul on selline imevidin, mis näitab noteeringuid juba 7:15ET:) lisaks veel väike raamatuke, milles on kirjas kõigi paberite sulgemishinnad 50 a ettepoole:P