Börsipäev 28.oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Semi Equipment KLAC, NVLS, LRCX.- taastub SG Coven'i arvates juba varem, lähema 6 kuu jooksul
Hewlett-Packard (HWP) ja Compaq (CPQ) ühinemine venib Euroopa regulaatorite tõttu
Morgan Stanley on ettevaatlik EMC suhtes ja ei näe lühiajalises perspektiivis tõusu.
Goldman arvab, et tarkvarafirmadel on perspektiivi, aga see on juba hindades sees. Riskantsed ARBA, CMRC, MONE, MANU
Intel (INTC) Räägitakse, et P4 järgi nõudmine suurem kui pakkumine. Intelilt võib päeva jooksul veelgi uudiseid tulla.
Enroni hädaorg jätkub: muuhulgas räägitakse poole väiksemast vahetuskursist Dynegy'iga, mis peaks ENE hinnaks andma 5USD
CSFB (USA) müüs CSFBdirect Bank of Montreal'ile, hind $520 mln.
Beezh raamat kl.21.00 -
Eesti võitis kossus Prantsusmaad (Sydney OM hõbe) 63-59.... jipikajee
-
Ja mis asi see beež raamat on?
-
16:08 ET Palm Inc (PALM) : Company expects to meet consensus analyst estimates for Q4 of approx. -$0.07 on revenues of $250-$280 mln (mean $233.50 mln); notes that rev. will come in on upper end of its prior guidance.
-
palm oli jah nice little money
-
oli hea päev.
ja mitte ainult suremiseks..
minu loss vähenes 20% :) -
Mul jälle profit vähenes 17%-13%-ni :)
-
no eks ma siiski ole parem spekulant kui mittemidagi tehes pappi tuleb :)))
a millega sa spiid siis käibemaksu v6rra teenid? :p -
riq: minu portfell viimased 2 nädalat: PALM U UAL GX TMPW XOXO HAND ENE:))) INTC NERX WGAT SNRA NOK SUNW. Loomulikult mitte kõik korraga. Ööseks jätsin sisse TMPW ja UAL positsiooni (~$60K kokku) , vaatame mis täna juhtub..
-
Keegi kohalikest luuseritest seletab siis mulle mis see beež raamat on vä?
Olen algaja (ma tean küll et algajad küsigu oma algaja küsimusi algaja foorumis vms.) aga oma õigustuseks on mul öelda, et profit 17% kõlab ikka lahjalt, mina avasin oma lhv konto siis kui lennukid aktiivselt lendama hakkasid ja uskuge, turg on selle paari kuuga rohkem tõusnud kui 17%. -
Fed istungi protokolli avalikustatav osa.
-
Kinks, kas sa oled päris idioot või provotseerid?
Kui sa korvpalliväljakul ühe viske teed 10 meetrilt ja korvi saad ning Müürsepp sama asja ei korda sinu järel, kas siis nimetad seda venda korvpalluluuseriks ja ütled, et "oled ikka lahja kyll" ?
Aga hea et värsket liha turul on, keda lüpsta. -
kinks, oleneb ajavahemikust. sinu hooplemise muudab nulliks see, et paari kuuga rohkem kui 17% teenida on sitt tulemus võrreldes minu 2 nädalase perioodiga (sisenesin turule 14.11). Nii et hoia mokk maas - osata ära või tee paremini sama ajavahemiku kohta!
-
kinks ole ettevaatlik!
ytleks et palju machom on turuolukorrast s6ltumata teenida naiteks 100keek kuus stabiilselt :)
olen minagi kahe nädalaga 4kordistanud oma papi..
mis mul sellest järel on? alla poole!
tähtsam kui kasum v6i kahjum on algajale pigem turutunnetuse omandamine..
kyll siis hiljem j6uab profiteid teenida..
ja veel, pay respect! (see käib k6igi kohta :)) -
to: Fit
Ei ole idioot, aga provotseerimine kukkus väga hästi välja.
Müürsepp pole minu maitse. Mulle pikad mehed ei meeldi ja korvpall ka mitte.
Tänud pitsat2-le.
Paluda, et keegi tarkpea seletaks veel ümber mida head nad seal avalikustasid, on vist eriti sügav naiivsus.
Igatahes jõudu Teile, kes te börsil ainult funi pärast ei käi. -
kinks, ma küsin ühe lahja küssa, et kas sa oled naine? -
to : inve stoor
Teie olete nii taiplik!! -
pakun, et lühike naine kuna pikad mehed ei meeldi.
-
Muig kinks, naiivsus tõesti.
See oleks ka naiivsus, kui läheksid tänaval Armani ülikonnas tüübi juurde, küsiksid suitsu ja lisaksid nagu muuseas juurde, "eriti kole pintsak sul?" Arvad,et see tõstab su shansse? -
Arvan, et kinks on jurist.
-
Krt , mul on väga hea meel, et meie armsasse-räigesse kommjunitisse hakkab ka õrnemat sugu tungima
-
kinks, ära mine ulakaks,
igasuguseid leidub. see, kellele omasooline pole külge hakanud lööma, see arvab üldjuhul, et vastasoo esindaja on igaljuhul hetero. AGA, mulle (olen mees + hetero) on isegi külge löönud meessoost Eesti konsul ühes Euroopa riigis. Ütles, et ei teagi täpselt, kas ta ikka on loodud naiste jaoks..
nii, et kui sa ütled, et Müürsepp ei ole sinu maitse, siis võib olla oled sa hoopis mingi naiselik mehike, kellele meeldivad lühemad mehed. -
cmon, inve stoor, ma tean hulgi naisi, kellele ei meeldi müürsepp. mis siin imelikku on?
-
Müürsepp pidi räige parm olema.
-
kinks ongi müürsepp?
-
rightsaid,
loe teksti veel kord. ajad pointi segamini. -
Ma tean Kinksi väga hästi. Pilti temast näed siin (pildil vasakul): http://www.hot.ee/dxh/lauri
Milline fenomenaalne kokkusattumus - pildil paremal on SPETS. -
nojah enne pidime me ju bettiet naiseks tituleerima ;)
-
Kinks, miks sul selline nimi on? Minu käest on seda küll ja küll küsitud, ma küsin nüüd sinu käest.
-
Tegelikult polnud mul plaanis sellist elevust tekitada. Üldse on mul millegipärast kohalikust foorumist mulje jäänud, et siin sugu pole oluline (kuna suuremjagu rahvast on vist meessoost).
Fit: kui Sa tõesti arvad, et ma börsi vastu huvi hakkasin tundma sellepärast, et siin võiks nn. shannse meest leida, siis kes siin naiivne on?
BTW, kuulge millal need rämpsaktsiad ära kaotatakse ja oli mingi nimekiri keda ikka ei kaotada, kas on kuskil mingit juttu sellest? -
Kinks on lühend minu perekonnanimest, see vist on üks levinumaid aliaste tekkimise storysid.
-
mul sama lugu:)
ps. Su nimi on kinksmoor? -
Uih ja oih mihuke elevus siin lahti on läinud. Nagu oleks kurg konnatiiki plärtsatanud. Loodan, et paljud teevad ka oma tänased investeerimisotsused lähtuvalt vihjest "pikad mehed ei meeldi" ja likvideerivad oma pikad positsioonid et "lühikeseks minna".
-
rightsaid... mmm ehk siis Tõelemb vmt?
;) -
see oli nali. ma usun, et Sina ka ei ole Skandalski või spets ei ole Spetsjanov
-
rightsaid >
ma usun, et Sul on õigus.
peace,
sC -
Krt,
Nüüd nagu kärbsed sitaümber kogunenud - HELLÕU - siin on tegu investeerimisfoorumiga, mitte ircu chatiga..