NB! Optsioonid uuel aastal LHV-s soodsamad
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Hinnakiri muutus veidi alates 1. jaanuarist:
Nüüdsest on optsioonide hinnad järgmised - esimene leping tehingus maksab 199 kr., iga järgnev 119 kr. Seega kui ostate 10 lepingut, maksab see 1270 eek (199+9*119 kr.). Enne oleks see maksnud 1990 kr., ehk ca. 35 % rohkem.
Kui teete üle 20 või 40 lepingu kuus, siis läheb hind veelgi odavamaks.
Edukat kauplemist! -
Ja nii lihtsalt täituski riqi uusaastasoov!!
Millal täitub minu uusaastasoov? -
Jah, noh, nüri kirves on ikkagi kirves, mitte näitex ader või kõblas. Kuigi hea seegi.
-
m6nus aasta MSM eksole :)
no mul sai esimese päevaga 20 lepingut juba täis..
yle 100 lepingu tegijatele v6iks olla tasuta turismituusik mudaravilasse närvide kosutamiseks :) -
Ja Eesti optsioonid jaanuari lõpuni tasuta
-
Tänasest hakkas siis kehtima meelehea aktiivsetele kauplejatele - USA optsioonide teenustasud läksid ca. 20% odavamaks:
Odavamaks läksid täiendavad lepingud (esimese lepingu hind tehingus jäi samaks):
1-19 tehingut/lepingut kuus, siis maksate 99 kr. (enne 119)
20-39, siis maksate 79 kr. (enne 99 kr.)
40 ja rohkem, siis maksate 64 kr. (enne 79 kr.).
Edukat kauplemist! -
KAS KUSKILT NÄEKS EESTI OPTSIOONIDEGA KAUPLEMISE AKTIIVSUST?
vähemalt üldist aktiivsust lhv-s näitab enimkaubeldud aktsiad lhv-s, kus sees sellised hiiud nagu kaubamaja..... -
Jah see oleks päris huvitav teada tõepoolest, sest veel 2 minutit tagasi oli enimhoitud aktsiate hulgas selline huvitav paber nagu Eesti Ühispanga aktsia... LHV Arbitrage (on vist 50000 EYP aktsia omanik) tundub olevat ka siis enimhoitavate paberite statistika üks vaatlusobjekte.
No tõesti-tõesti.
LHV TOP 10 4. septembril 13:30
Enimhoitud aktsiad
HPA1T Hansapank
ETLAT Eesti Telekom
EYP Eesti Ühispank
NRM1T Norma
IEV iShares S&P Europe 350 Index Fund
IJH iShares S&P MidCap 400 Index Fund
QQQ Nasdaq-100 Index Tracking Stock SM --Based on the Nasdaq-100 Index®
IVV iShares S&P 500 Index® Fund
NOK NOKIA CORP
IJR iShares S&P SmallCap 600 Index Fund
-
veel oleks huvitav teada, et kas need enimhoitud paberid on rahalises vääringus või siis tükkides?
-
veel huvitavam oleks kogust teada ;)
-
aktsiatega on nagu on, aga ikkagi,
KAS JA KUS MA SAAKS JÄLGIDA JA UURIDA, KUI PALJU ON TEHTUD EESTIS OPTS. TEHINGUID. -
kahjuks ei saagi teada kuna börsile seda statistikat enam ei saadeta. Turutegijad ei näinud selleks vajadust.
-
kahjuks mina kasutasin seda infi. Nüüd ma enam Eestis optsioonitehinguid ei tee.
-
kui sa seda kasutasid tehingute tegemiseks siis baseerus su analüüs küll kaheldava väärtusega andmetel...:) ja tehingute tegemisel on kindlasti oluliselt tähtsamat informatsiooni turust jm millega arvestada. See info oli ebatäielik ja sellest juhinduda kui see ka olemas oleks ma küll ei soovitaks.
-
Kui matroxi kahtlustus LHV Arbitrage aktsiate kohta osutub tõeks, siis võibla paljud on saanud kolleegide tegemistest vale ettekujutuse. Siis sisalduvad seal ka kõikide LHV fondide aktsiad.
Huvitav oleks teada ka seda, milliseid aktsiaid erakliendid kõige rokem hoiavad. :-) malli võtta. -
odot, milliste fondide? kui palju su arvates neid fonde siis on mille aktsiad seal sisalduda võiks? ja ega ma ei kahtlusta midagi, ma lihtsalt konstateerin fakti. nii on. huvitav lihtsalt, muud midagi.