Börsipäev 7.veebruar
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
ETL tulemused väljas, midagi sellist, mis vastupandamatult sunniks aktsiat ostma ei märganud
EPS 5.73(sisaldab ka ühekordseid kulusid)
Praegu on ETL P/E suhe kõrgem kui sektoriliidritel.
Analüütikud on suhteliselt kallist valuationit põhjendanud võla puudumisega. -
Telekomi aktsia paistab avanevat 70 krooni peal ehk 5% eilsest allpool.
-
oi oi mis täna saab? HP 185?
-
DOW 9654 (9685)
NIKKEI 9583 (9421)
EUR/USD 0.866 (0.866)
Kuld 297.75 (296.75)
Nafta 19.63 (19.90)
Jaapani aktsiaturg tegi pankade abiga nõksu üles.
Euroopa turud peaks kopeerima USA-s jätkunud aktsiahindade langust.
Kui ETL-i kesised ja etteteada numbrid välja jätta, siis tuleb märkida, et firmal on uute tehnoloogiate(ADSL,GPRS) evitamisel läinud konkurentidest ja sektorikaaslastest paremini. -
Mis HP-l viga on, mitte ei moista
-
Millal NORMA, ETL ja HP dividende maksavad
-
HP-l ei ole mitte midagi viga. Tõusud ja langused on mõlemad täiesti normaalsed nähtused.
-
Philips 2001 Net Loss EUR2.60B Vs Pft EUR9.60B
Analysts Had Seen Philips '01 Loss EUR2.06B-EUR2.36B
Philips Does Not See Mkts Strengthening -
pessimism turul
-
lahe, saab odavalt osta jälle
-
lahe, saab odavamalt osta jälle
-
tahtsin seda sama õelda. krt, keegi ju ostab praegu kõik need vähesed aktsiad altäärest, mis müüki tulevad.
-
jee rite.
ja siis saab veel odavamalt osta jne jne.
ma ise surin selle kätte -
Riq, kas karudel pole mitte pisut vara talveunest ärgata?
igatahes, väike kogus ETL calle neile unelauluks. -
ETLi aktsiahind 70 eeki püsib...kui jääb täna-homme püsima, ega siis vist rohkem langegi.
Ei ole ju põhjust paanikaks - ETL ju ikkagi kõvasti kasumis...Varsti tõuseb nagunii kõvasti kõrgemale. Ja lõpuks ostab Telia Sonera osaluse kah välja. -
ma ka ei saa aru, miks ei osteta, saab ju odavalt
70 eeku pole ju raha, nädal tagasi oli 80.
ja lõpuks ei maksa dividende ka rohkem kui 2 eeku, ma tean ....... -
Mõni kuu tagasi maksis 40 eeku.
-
täna vist oodatakse põrget,
mina küll veel calle ei teeks( kui, siis üheks või pooleks päevaks), putid paistavad kindlamad -
ma tahaks teada, miks loodetakse talsele käibe tõusu hexiga ühinemisel,
nad said hansat osta hexil palju süda ihaldab, tegelt käivet praktiliselt polnud, miks nad nüüd peaksid käivet tekitama
sama etl kohta kes tahtis, see ostis seda ka, vevalt sommid kalevit või farmat ostma tõttavad -
ÄP: TVB prognoosib käibe kasvu peale HEX-ga ühinemist. Analüütikute arvates võib likviidsus suureneda poole võrra.
Inimesed on laisad, nad ostavad ainult siis, kui see neile nina alla tuuakse -
WCOM 2002E EPS 0.75-0.8 USD, seega P/E alla 10
-
Cisco helped by deferred revenues; downgraded by Dresdner (CSCO) 18.61: Merrill Lynch says that demand was overstated by roughly $200 mln due to contingent contracts exercised this qtr for products shipped in previous qtrs; maintains near-term BUY rating. Dresdner Kleinwort Wasserstein is less forgiving, downgrading CSCO to SELL from Reduce citing accounting concerns; says that revenue upside came primarily from recognition of deferred revenues, also argues that gross margins would have been 45% instead of 57% had Cisco followed the same accounting practices as its peers.
-
Investoreid ei huvita WCOM-i P/E, kui neil selle sektori vastu allergia on. Tõsisemalt rääkides võiks täna miski põrge ju tulla, kuid selle jätkusuutlikus on küsitav.
-
Pikas perspektiivis loevad ikkagi fundamentaalid, seega arvan et 6.5 USD pealt WCOM hea ost. Vähemalt ma ise olen pikk.
-
Olen ise ka WCOM-s pikalt pikk olnud, kuid kuna alla tulemise käive on nii suur olnud, kaalun sügavalt põrke korral väljumist. Kuidagi ei taha uskuda, et kõik müüjad on lihtsalt paanitsejad. Ju veel on asju millest me midagi ei tea (ka pärast tänast raportit mitte).
-
Jägisin ka vahepeal seda WCOM-i. Fundamentaal on ju vähemalt avaldatud andmete põhjal nii ilus. Lõpuks enam ei viitsinud skriinida - suhtelist arusaamatu tundus, miks ta muudkui kidub ja kidub ja kidub. Suhteliselt "iseseisvusetu" aktsia paistis olevat. "Iseseisvusetu" selles mõttes, et tegi suht täpselt järgi neid liikumisi, mida NASDAQ-i koondindeks ees tegi. Korellatsioon paistis tugev olevat (või vähemalt tundus see mulle nii).
-
eelturul korralikult tõusnud. 8%. arvan, et tõuseb ka 20% ära, kuid siis edasi... kardan, et alla
-
WCOM 13% ja peale
-
hämmastav, csco on kukkunud 6,5% ja indeks 0,
see tähendab homseks väga huvitavaid lahendusi
on ju csco juhid need, kes turgu suunavad -
Arvan, et hetkel on suunamine pigem järgmine:
pooljuhid -> Nasdaq -> kogu turg
Ja pooljuhte ei juhi ainult Cisco, pooljuhtide indeks SOX on hetkel miinuses vaid 1% -
igasathes on massmyymine loppenud
-
aga ikkagi, turg joondub millegi järgi
vaatame nok`i täna põrkab, põhjust pole
wcom- täna põrkab- homme kukub
tyc - täna põrkab- kauaks
wcom- täna põrkab- kauaks
ge- suur ja ilus- naised oleks sillas- tegu rahaga, ei usu
aasta oleme lootnud tõusule, vaatame nikkeid, alla dow........
mina olen karu, iseloom selline -
lisan veel seda, pole talset mingi aasta kaks jälginud
minu viga, optsioonidega, mida lhv pakub saab raskelt pappi teha
hakkan uuesti talsega tegelema
panin jaan. ( igavusest) lõpus put`i etl ja tuli ära, meeldiv on see, et tallinnas on karud turul
on kellega kaubelda ja peale selle usa psühholoogiat siit tallinnast raske tunnetada, kodus hulga lihtsam -
see on mõeldud RIQ`ile
tegelt vvõiks ikkagi kokku saada millalgi(wall treet),
oleks huvitav mõtteid vahetada! -
see on mõeldud FIT`ile
kuna sind tunnen, sina vist minu nime tõyyu mitte, siis
kuda läheb? -
i'm fine, thank you for asking (© Teremere).
Kui ma sind tunneks, oleks vastus ka põhjalikum. -
tunned,tunned
-
ja oi kuidas saad veel tundma!!!
upser, ma ka tahaks mulada.
see annab tavaliselt uut indu optsioonibuldooserdada! -
Upser, saada oma identiteet näiteks radio@email.ee
-
fit,
tulen sulle kontoorasse mõni õhtu, olen kaua seda mõelnud, lihtsalt vaadata kuda dreiderid reaalis panevad,
ise pole sinu tüüp, aga sul on eesmärk ja see on peamine, enne räägin loomulikult su rahastajatega läbi. -
excuse me, upser? kes sulle putru pakkus, et lusikat hiilid? :)
1) ma ei demonstreeri oma tradingut
2) tahaks ise ka teada, kes mind siis rahastab -
tulen homme külla ja siis räägime
tegelt homme olen Tartus.
Esmaspäeval tulen, teed suu lahti , kui uksest sisse vajun -
Moody's Places L-T Securities Of Worldcom On Review Dn