Börsipäev 11.veebruar
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
DOW 9744 (9625)
NIKKEI 9686 (9686)
EUR/USD 0.872 (0.872)
Kuld 303.00 (304.75)
Nafta 19.96 (19.69)
Jaapani aktsiaturg suletud.
USA- aktsiaturg tõusis - turuosalised sulgesid enne nädalavahetust avatud positsioonid.
Eesti aktsiaturgu ootab huvitav nädal:
neljapäeval HP tulemused
reedel optsioonide lõppemistähtaeg
Reedel näis, et ostuhuvi liideraktsate vastu jätkub. -
oi-oi, hex rallib: +2,3%
-
ETL +6%
-
Tore lugu: ETL eelmine nädal ca 11% alla, see nädal juba 6% üles. Põrge, eks.
Inimene on ikka huvitav tegelane - üks päev müüb hoolega ja teine päev ostab hoolega, vaatamata sellele, et kõik taustainformatsioon on sama... -
nunuh, kuid väikene aga. need, kes müüsid reedel ostavad tagasi siis, kui aktsia on juba 80
-
huvitav, kas tegemist on puhtalt tehnilise ostuhuviga, v6i on tulemas midagi head?
-
ETL +7,27%
-
viimased 10 tehingut on päris lahedad
-
ma arvan, et turutegijad kasutasid ära vähest likviidsust ja müüsid aktsiad alla. kuna etl tulemused polnud just ülihead, siis tavainvestor julgelt ostma kohe kindlasti ei tormanud hoolimata kõvasti langenud hinnast. Väga hea võimalus... ja tulemused olid siiski ju head.
-
Nii, täna algas siis jälle yks erutav nädal. futuurid teevad röömu - olen pikk ciscos, worldcomis ning koige rohkem qqq's. reede kahekordistas mu allesjaanud papi. 2$ t6usu qqqs viiks mu enamvahem nulli. kui t6usu ei tule on mul raha otsas ja tadaa m6neks ajaks nasdaqilt..
kas kellegil on veel hull nadal tulemas?
6:28AM: S&P futures trading at 1098, 1.0 points over fair value, Nasdaq 100 futures trading at 1458.50, 4.5 points over fair value. The 10-year note is down 8 ticks with the strength in global equities. The dollar is weaker against both the euro and the yen. -
siuke lugu siis (see ka üheks põhjuseks miks dollarit pommitatakse -
credit default swap spreads have pushed out noticeably for JPMorgan (by about 100 points from just less than 100 to just shy of 200). This market is typically a very good leading indicator for the stock market. Swap spreads on Enron blew out long before they announced their bankruptcy -
a miks sa, riq, siis kogu papi ühele kaardile paned, kui ikka päris kindel pole, mis juhtuma hakkab?
-
-
rauno, ma alustasin ikka stranglega. aga siis muutusin kärsituks :( ja ahneks :)
-
riq, mulle ei meeldiks küll LHV-d eriti kaitsta, kuid mulle näis sinu link kohatu. Ma arvan, et niipalju on JPMst ikka asja, et nad suudavad oma varad/kohstused kliendi varadest/kohustustest lahus hoida. Mistõttu vastus küsimusele, mis nendest saab on, et mis neist ikka saab. Ka siis kui JPM endaga miskit juhtuks. Mis oleks üks väga huvitav sündmus muidugi. Kui ma seda kardaks, siis ma igaks juhuks hoiaks USA turust üldse kaugele eemale.
-
JP Morgani fondide koha pealt nõus Matroxiga.
Enron on külvanud hirmu paljudesse kohtadesse ja ma pigem arvan et ka antud firma aktsia ja ettevõtte üldise tervisega on kõik korras.
Turust üldiselt - samal ajal kui Nasdaq on langenud on pooljuhtide indeks SOX (mis sageli turgu juhib) püsinud üsna hästi (vaata graafikut). Kui see püsimine jätkub on see hea märk, kui SOX alla 500 punkti tuleb, siis halb märk.
-
riq, kas pole mitte nii, et kui hirm ei suuda ahnust piisavalt neutraliseerida, siis on kogu papi tuulde lendamine pikemas plaanis kindel? ;oP
-
Tõus on küll üsna ilusalt laiapõhjaline, kuid käive on väga nadi.
-
jah.
sellest oleme aru saanud et nasdaqi 1. reegel on ellu jaada. (mitte kahjumit saada)
siis miski 12s on alles profiti tegemine :)
täna on huvitav päev.
teekski sellise strateegia et alles viimasel optsiooninädalal hakata kauplema? -
täna lendab usa-s. riq, saad callidega miljonärideks kui need veel alles on
-
Sina, rightsaid oma õnnestunud ennustustega oled juba ammu multimiljonär, nagu me kõik teame:)