100% ja aasta tootlus 26%
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
ehk siis muinasjutt, mida ma loodan, et kuulen sellel n2dalal6pul
Point selles, et r22kisin yhe enda tuttavaga, nign jutt l2ks yle rahndusele. Tema v2itis, et tunneb yht, kes aasta aja jooksul 100% kindlusega toob sulle 26% tootluse. Mina kyisin, et kui ma viin sellele imelisele v6lurile 1 miljon EEK, kas saan siis aasta p2rast KINDLASTI tagasi 1.26 milj. EEK?
Tema vastus: jah
Kysisin l2hemalt, et kas ta on keegi copperfield, v mida ta teeb. Tema vastas, et ei saa ise seda infot v2lja anda, aga tegemist on mingi fondiga. Ytles, et ma v6in selle mehega kokku saada, mida ma ka teen loodetavasti selle n2dala jooksul. Siis r22gin, et mis ma targemaks sain.
Mis teie arvate sellest? mitte kokkusaamisest, vaid 26% tootlus aastas lihtsalt oodates -
100% kindlusega saad sa ainult Kopli liinidel öösel vastu laupäeva peksa.....
-
26% viib mõtted teadagi millele...
-
...millisele maksule, tahtsin ma öelda
-
USA aktsiaturgude ajalooline tootlus on olnud ca. 12%. Kuid kas see 12% on 100% tagatud ka tulevikus? Kindlasti mitte. See võib olla järgmistel aastatel 6% ja võib ka 18%.
Pangadeposiidi intress jääb 4% juurde. Ja pangad lähevad ka ju ometi pankrotti, seega 100% ei ole tagatud seegi.
USA ja Saksamaa riigivõlakirjade tootlus jääb veelgi madalamale ja 100% pole nendegagi kindlust, ehk 99% on.
Seega kui keegi räägib kindlast tootlusest mis on suurem kui 4-5% ajab ta väga suure tõenäosusega jama. 26% on seega üle-keskmise-jultunud-jama-ajamine. -
ma v6in garanteerida sulle 50% kahjususe 100% ;)
-
marten, pane mill tagatasku ja mine vaata mis profid teevad
-
Oleksid sa sügisel Hansat ostnud ja nüüd kevadel müünud, jah aga seda "oleks" juttu ole ennegi kuuldud.
Tahad peaaegu 100% kindlat 26% tulu? Anna laenu kinnisvara tagatisel. Saad tulu rohkemgi! -
FI peaks sellised lubajad kinni võtma ja kere peale andma...
Muidu kõrvetab keegi kuskil püramiidis raha ära ning pärast imestatakse, et inimesed ei usalda fonde -
Küllap see mõni tulumaksupettus on - näiteks "annetused" kellelegi (kolmanda sektori organisatsioonid, erakonnad vms), millelt saad siis aasta pärast riigilt 26% tagasi.
-
Ma olen selllliseid projekte kuulnud ning pakuti vahepeal samuti osalemis võimalust.
Kindel teenistus pidi olema 100% + 100% 4aastaga ei ole küll 26% aastas
aga siiski palju. Ainuke pisitilluke viga stardiraha nõutav $200G eluala oli
puhkuse kinnisvara... -
Vend ROBERT! FI peaks sellised lubajad kinni võtma ja kere peale andma...
Arvasin, et oled finants analyytik kuid vyhemalt kyitud nagu kriminaal. Seega peaks esimene kysimus olema, et kas see fondi manager vyi valitseja omab vastavat litsentsi?
Vend MARTEN! Finants maailmas pole mitte midagi 100%! Lisaks kyigele on Miljon EEK alustamiseks liiga suur alustus kapital. Muidugi vyid sa kahtlemata minna ja ryykida inimestega. Isiklikult arvan, et antud fondi BEETA on vyga kyrge!
Vend KRISTJAN! Mis puutub eelmise aasta keskmisesse fondide net tootlusesse, siis investorid olid ynnelikud -12% ryykimata suurtematest lossidest. -
kui lubaja suudaks sellist tootlust näidata järgmised 10-20 aastat, siis juba varsti oleks tal rohkem raha, kui Eesti Pangal reserve...