NVDA - end of story? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

NVDA - end of story?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Arutleks nyyd natuke nvidia yle. silma hakkas yks tech artikkelnimelt matrox ja vist ka ati kavatsevad nvidialt tech leadi röövida. see aga tahendab et geekid hakkavad shoppama muid kaarte. kuna aga geekid ostavad röögatult kalleid leading edge kaarte, v6ib oletada et nvda ei olegi t6usuks enam kyps.. et myyks calle?lisaks oli probleeme microsofti xboxiga? kas nvidia metsik t6us oligi seotud xboxi turuletulekuga? on keegi asja lähemalt uurinud? graafik igastahes on karm..

  • teemaväliselt küsiks et kas stockpointi graafikut real tme ka saab või ei
    mina küll leidnud pole
  • 12:10 ET MSFT Microsoft reports surge in European Xbox sales (53.35 +3.88)
    Co reports a sizeable increase in sales of its Xbox video game system throughout Europe as customers have enthusiastically embraced the recent price reduction... "Since the European price reduction took effect April 26, weekly sales are running neck-and-neck with PlayStation 2." News ignites run in shares of graphics chip suppliers NVDA (+11.8%).
  • Nvidia directx9 compatible kaart pidavat ka kunagi sügisel ilmuma - 3-4 kuud vahet pole ju teab mis hullu. Või on? Seda enam, et directx9 kasutavaid mänge pole vist enne paari aastat oodata.

    Arvestades kogu seda hype'i, mis NVidia GeForce jms ümber hõljub, on stokk ju suhteliselt normaalselt hinnatud. ka peale eilset hypet.
  • performace on pigem selling point.

    microsoft pidi kogu tulu saama xboxi mange myyes, mitte masinaid ise.
    kui nyyd pricet alandati siis on boxmoving lausa kahjulik msile.
    ega keegi ei tea marginaale v6i royaliteid palju ms saab igalt xbox mangult?
  • kas on alust arvata, et nvda ei suuda performance'iga vastata?

    niipalju kui mina olen juhtunud nvidia xboxi exposure-t nägema, pole see just liiga oluline osa müügist. enamus müügikasvu ootusest on ikka pigem ex-xbox.
  • Pisut äpardunuks võib pidada ka GeForce4 turule paiskamist. Tegemist on ilmselge kiirustamisega, mis on saanud ka asjatundjate/programmeerijate käest tugeva negatiivse hinnangu. Kohati kipub GeForce 4 oma jõudlusega eelkäijale alla jääma (aga mitte hinnaga) ning samuti on tal compatibility probleeme.

    Lisan ka lingi http://www.webdog.org/plans/1/, kus DOOM-i ja QUAKE-i loojad avaldavad oma arvamust Nvidia ja ATI kaartide kohta.
  • matroxil pole kaotada midagi, kyll aga nvidial.
    kysimus pole kas nvidia on "peaagu" sama kiire kui matrox.
    ta peab olema KIIREM et olla #1.

    isiklikult arvan et kui graafikakaart ikka 5keeku maksab (ja tavaline arvuti ise eamvahem 7)
    siis raha tuleb just highend pealt, highendi ostavad aga geekid kellele on tahtis omadakoige kiiremat, raha is no object.

    aga millega siis matrox p6hjendaksid seda hiljutist nvda käiku 70$ kandis kui mitte xboxiga?
  • hehe matrox kust sa oma nime oled saanud, CONFESS!! :)
  • confessing... jah, mul oli kunagi koduarvutil matroxi videokaart. ei ole geek, ei olnud mingi viimane sõna, kuigi tol ajal vist kohtas matroxit vähe tihedamini mingites vastavates edetabelites. praegu on ati aiw. jällegi - pole mingi eriline tegija. niipalju minust.

    xbox - moodustab mingites nähtud projektsioonides ca 20% müügist nvidial. aga kasv absoluutarvudes tuleb ikka peamiselt pc kaartidest.

    ja miks ta 70 peal käis? no kindlasti oli selles oma osa xboxil, aga - nagu öeldud - on nvda ka ilma xboxita päris kobedalt hinnatud. eks riskid muidugi ole olemas taastekkiva konkurentsi ja võimalike negatiivsete xbox uudiste näol... kus sarnaseid riske poleks?
  • gerd,

    pole küll õige inimene väga midagi väitma, aga selles sinu lingi all olevas artiklis peedistatakse peamiselt geforce4 mx-i, mis on mid-market toode ja märksa odavam kui ati radeon 8500. geforce4 ti, mis väidetavasti on maailma kiireim (parim etc) võibolla ei saaks nii palju kriitikat, kui üldse?
  • Geforce 4 TI (4200, 4400, 4600) on põhimõtteliselt Geforce3 tehnoloogial ja mingeid radikaalseid muudatusi ei ole. Umbes samal tasemel on arengus ka ATi Radeon 8500.

    Gef4 MX on oma arhitektuurilt Geforce 2 sugulane, mõned väiksed täiendused on tehtud juurde ja tootmisprotsess on kaasaegsem (0.18 vs 0.15 mikronit).

    Matroxi uut kaarti pole veel avalikustatud (14 mai peaks olema tehnoloogia tutvustamine), kuid eelinfo põhjal on ikkagi rõhutud kiirusele ja peaks küllalt ahvatlev olema nendele, kes omale kõige kiiremat tahavad. Paindlikkuse (programmeeritavuse) kohta ei tea veel täpselt, aga selles osas peaks nVidialt profikasutajate (Geforce Quadroga võrreldes) turgu ära võtma hoopis 3DLabs oma uue VPUks ristitud tootega, millel praegu koodnimi P10. See on tunduvalt läbimõeldum toode, kus saab softiga väga paljusid funktsioone lisada.

    Ehk siis kui juttu kokku võtta, nii mängude kui ka professionaalsete kasutajate (CAD/CAM, 3D) osas on kumbaski segmendis tugeva tootega vastane varsti juures. Arvuti riistvara tootmisel on ka draiveritel ja muul tarkvaral küllalt tähtis roll, selles osas on aga nVidia seni ennast väga heast küljest ennast näidanud. Ise arvan, et on vara mingeid ennustusi teha. Seda on ka varem juhtunud, et tehniliselt parem toode ei löö turul läbi ja hoopis heast/halvast marketingist sõltuvad sissetulekud.
  • kas see geforce quadro pole mitte suht uus suund nvidial, mis seni eriti pole müügis kajastunud? midagi analoogset xboxiga - palju kära (esialgu) eimillestki?

    kuigi jah, tore oleks kui nad suudaks olla liidrid ja jääda selleks igas oma turu segmendis.
  • Arvan, et NVDA hinnakorrektsioon tõepoolest võib veidi jätkuda. Seda kahe uue (vana) tegija turulesisenemise teatamisest - 3DLabs, kes Creative Labsi omanduses ja võib muutuda väga teravaks konkurendiks (creative'i marketing power ja tootmisvõimsus on ju päris head) ja Matrox, kes on alati kvaliteedile rõhunud.

    Fakt on see, et suurim kemplemine käib odavamas ja keskmise klassi kaartide segmendis, sest high end geek'ide osakaal jääb ikka sinna 5-10% kanti kogumahust. Seepärast on 3DLabs+Creative Labs tõsine konkurent turuosa hõivamise suhtes ja Matrox võib oma top performeriga NVDA mainele parima kaardi osas natsa haiget teha. Ärge unustage ATI-t, kes on kah agressiivsemaks muutunud.
  • nvda polegi enam inteli lemmiklaps?

    peaks piiluma tapsemalt ATI olukorda.. tea kas nvda kukub alla $30,
    igastahes ATI (Nasdaq:ATYT) ei performi ka veel kohe yldse :(
    igastahes on ati minuteada k6va sylearvutites. vajab researchi..

    matrxit ei leidnud nasdaqilt.
  • olen PC videokaartide turgu järginud arvutifanaatiku seisukohast viimased 10 aastat ning julgen väita, et tegemist on heitlikuma turuga kui esialgu oskaks arvata, seda eeskätt turuliidrite ebatavaliselt tiheda vahetumise tõttu.

    * juba aastaid tagasi pankrotistusid 10-9 aasta tagused turuliidrid Trident ja Cirrus

    * mõned aastad tagasi lahkus turult tolleks momendiks juba tükk aega peksupoisiks olnud, kuid 8-7 aasta tagune turuliider S3 (nüüdne SonicBlue, tegutseb home entertainment sektoris)

    * 7-6 aasta tagune kindel turuliider ATI hakkas järk-järgult oma positsioone kaotama siis, kui revolutsiooniliste 3D-videokaartide valmistajad (3Dfx, Nvidia) suutsid oma kaarte tasapisi ka 2D rezhiimis korporatiivse maailma ja generic arvutite valmistajate jaoks rahuldaval moel tööle panema hakata (alguses oli tegemist kas iseseisvalt mittefunktsioneerivate lisakaartide või lihtsalt liiga kallite ja tol hetkel veel mittevajalikeks peetud lisaomadustega kaartidega).

    * aastad 1996 - 1998: alguses 3D-videokaartide liidriks tõusnud 3Dfx ei suutnud teha läbimurret korporatiivsesse maailma ning mingil hetkel jagunes videokaarditurg väga teravalt kaheks - generic arvutivalmistajad ja korporatiivne maailm ostsid praktiliselt eranditult kas ATI, Matrox või S3 kaarte; isekompletkeerijad, geekid ja upgradejad eranditult 3Dfx või Nvidia (kes mängis 3Dfx'i kõrval üksnes teist viiulit) kaarte.

    * 1998 - 1999 tegi tolle hetke geek-leader 3Dfx mitmeid olulisi vigu, mis viisid ta liidripositsiooni kiirele nõrgenemisele ning lõpuks äraostmisele Nvidia poolt.

    näiteks lõpetas 3Dfx oma kiibistike müügi generic kaardivalmistajale ja otsustas lõpptarbija jaoks mõeldud videokaarte ise kokku panema ning müüma hakata. kui senimaani olid kogu turustuse ja müügi üle maailma 3Dfx'i eest ära teinud teised generic kaartide valmistajad (Creative Labs, Abit, Asus, Chaintech jne), siis selle liigutusega jäi ta hoobilt täiesti üksi ning 3Dfx'i exposure vähenes kordades. hullem aga oli see, et uute toodete innovaatilisus kukkus ootamatult madalale, 3Dfxi tooted ei vastanud enam turu ootustele ja nõuetele ning lõplikuks surmahoobiks osutus viimane vahelejäänud tootetsükkel, millega jäädi Nvidiast maha terve tootegeneratsiooni jagu.

    * 1999 - 2001 haaras Nvidia tasapisi juhtpositsiooni geek-turul. kuna selleks hetkeks olid ka generic arvutivalmistajad ning korporatiivne maailm saanud võitu hirmust 3D-kaartide halbade 2D-omaduste ees, hakanud aru saama tõeliste 3D-omaduste vajalikkusest (erinevalt veel viimase hetkeni enne meelsusnihet populaarsust nautinud S3 ja ATI kaartide poolt pakutud liba-3D'st) ja ka 3D-kaartide valmistajad olid saanud käe valgeks corporate worldis hinnatud "budget" kaartide valmistamisel, oligi loogiline jätk võtta kasutusse selle hetke geek-worldi turuliidri ehk Nvidia toodang.

    mis puudutab Nvidia lähitulevikku, siis peatselt (mai l6pp/juuni algus) lastakse müüki Nvidia hetke tehnoloogilise lipulaeva GeForce 4 _tõeline_ budget versioon GeForce 4 Ti 4200 (mitte segamini ajada siinsamas ennist asja eest sõimatud GeForce 4 MX kaardiga, mis oli tõeline pahn ja jäi alla isegi Nvidia eelmise generatsiooni kaartidele). sisuliselt on tegemist Nvidia tippkaardiga, mida on võimalik omandada pea 2-3 korda tippkaardi hinnast odavamalt, kuid mis jääb jõudluses hetke tippmudelile alla üksnes 10-20% kandis (ning paljud geekid oskavad ja kavatsevad sedagi vahet praktiliselt nullini viia). kuivõrd see nüüd corporate worldis sissejuhatavalt mingit erilist vastuvõttu leiab, aga kindlasti on sellel oluline roll kinnistamaks Nvidia kohta geek-worldis (ja võin kinnitada, et VÄGA oluline osa geeke on oma kaardiostu just seda kaarti oodates mimeid kuid edasi lükanud). järjekordselt kindlustatud liidripositsioon geek-worldi mainstream sektoris aga lubab Nvidial omakorda vabamalt hingata corporate worldis ja oma päris odavat kraami (nt GeForce 4 MX kaarte) tunduvalt väiksema vastupanuga ja suuremas mahus maha müüa.

    arvamused muidugi ainult isiklikud:)
  • PS ...ja ei oma positsioone yhegi eelpool nimetatud firma aktsiates, sest yleyldse olen senimaani aktsiaturge üksnes ja ainult kõrvalt jälginud. tagantjärele muidugi tiba valus, eriti kui meenutada n2iteks vaimustust ja tunnet, et toimumas on midagi tõeliselt suurt, kui lugesin aastaid tagasi mõningate Nvidia uusimate toodete võrdlusi tolle hetke liidri 3Dfx'i uusimate toodetega ning 3Dfx sai pea igast asendist p2he - tagantjärgi on valus vaadata, missuguseid kopikaid Nvidia samal ajal maksis:)
  • see geforce4 Ti4200 on vist juba müügil edumeelsemates maades. hind kuskil 200 taala ümber. aga matroxi täna avalikustatav Parhelion aka G1000 on tiba riskantne küll - kohe huvitav vaadata, mis turg teeb. eks oma ostu edasilükanud geekid või ka ju matroxi kaardi osta.
  • Siin see matroxi imevigur siis ongi:

    Matrox Parhelia 512

    world's 1st 512-bit GPU
  • kõigi eelduste kohaselt saab Parhelia nii tehnilistelt näitajatelt kui j6udluselt olema tippkaart. kuna aga "value"-variante pole isegi plaanitud ning ka kõige odavamate mudelite hinnad algavad $400-st - yksikute hingehinnaga tippkaartidega general turgu ei valluta. Matroxil on kogu aeg olnud ja jääb ka edasi olema oma nish (graphics professionals) ning Parhelia on ainult selle veelkordseks kinnituseks.

    nii-et Matroxi poolt pole Nvidial lähemal ajal küll mitte midagi karta. ka 3DLabs'i sügisene 10P toode tundub pigem graphics professionalitele kui general publicule mõeldud olevat. kuna ka ATI on suht kuss, siis vähemalt järgneval suvi-sügis perioodil ei tundu Nvidiat PC turul küll miski ähvardavat.
  • ja kas ka mitte threadi ülaosas olev graafik ei näita väikseid stabiliseerumise tundemärke? jaanuari algusega ei anna muidugi võrrelda, aga vähemalt kukkumine on peatunud ning tänase Matroxi tootetutvustuse valguses ei näe ka põhjust edasiseks kukkumiseks, pigem tõusuks.
  • link jäi panemata. Parhelia tutvustus Tomshardwares: http://www.tomshardware.com/graphic/02q2/020514/index.html
  • NVDA võidab langevast dollarist, vaata dollari foorumit...

    peale selle teatab firma kolmap majandustulemused
  • muuseas, meie väike globaalportfell sai endale esimese tehnoloogiainvesteeringu möödunud nädalal just NVDA näol. kõhklused on muidugi päris olulised, sest kõik need ootused ja hinnatasemed vs muud pooljuhid tunduvad liiga ilusad, et olla tõsi.

    Jääb üle palvetada, et:

    1. parheliale tuleb vääriline vastus (ootaks 3. kvartali lõpuks ja tutvustused nagu matroxilgi enne seda)
    2. xboxist mingit väga imelikku kirvest nvda poole ei lennutata. selle mõju NVDA numbritele on küll suht pisike, aga arvestades palju kõikvõimalikest mängukonsoolidest meedias jahutakse, siis vahtu lüüakse selle ümber kindlasti kõvasti üles.
  • NVDA on nüüd ikka korralikult korralikult peksa saanud. Kuid minu arvates kaupleb see aktsia väga soodsal tasemel. Miks?

    Aktsia P/E on 9.4 , järgmise 5.a. kasvumäär on 22.5%. Seega PEG on 0.41 - väga odav.

    Ettevõte andis praegu tugeva käibehoiatuse järgmiseks kvartaliks, praegu aasta käibeprognoos on 2.2 mlrd. Oletame et järgmised kvartalid on tõesti viletsad ja aasta tegelik tulemus on ca 1.75 mlrd.Selle tagasihoidliku numbriga tuleks Price/Sales ca. 0.95. Võrreldes sektori keskmistega on see madal.

    Mõned miinused on muidugi ka - nõrk PC turg, investorid on pettunud ettevõttes (mõni kuu tagasi tõsteti prognoose, nüüd alandati), SEC pidi kuuldavasti uurima ettevõtet jne. kuid 10 USD on väga madal tase sellele aktsiale.

    Tehniliselt on pilt väga kole - murti just tugev pikaajaline põhi vahemikus 13-14 USD, järgmine tase oleks 9 USD. Ostsingi NVDA aktsiat, ja kui alla 9 USD langeb panen positsiooni kinni. Ülespoole võiks target olla 16-17 USD.
  • Ahjaa, kellel hirm terve turu languse eest võib seda positsiooni ka hedge'da, minnes lühikeseks mõnes teises sama sektori aktsias.

    Minule tundub näiteks anoomaalia DELLi aktsia - fundamentaalselt võiks see kaubelda 15 USD juures (praegu 25 USD). Ma olen DELLIs lühike juba mõnda aega.
  • Aituma, Kristjan, julgustava motte eest!
    Ka endal oli juba ammu tahtmine nvda-d osta, see aktsia on ju pooraselt kukkunud - aasta alguse 72-lt tanaseks paevaks 9-le!
    Tana laksingi 9,25 pealt pikaks ja ise olen vaga rahul:) Mingit stopi ei kavatse panna, sest turg on liiga volatiilne - kui lahebki alla 9, tuleb sailitada lihtsalt kulma narvi. Usun jatkuvalt, et tehnoloogia touseb aasta jooksul olulisel maaral.
  • http://www.nvmax.com/Articles/Previews/NV30_SNEAK_PREVIEW/

    NV30 kohta on infot lekkinud...
    peaks hinnale positiivselt mõjuma.
  • NVDA on alla 9, kas stop-loss või ei, kristjan?
  • Fit, trailing stop läks 8.5 peale. Sure Bet võib kinnitada kui ei usu :)

  • Väike joonis ka selle kohta miks stoppi alandasin - kliki siin.

  • muig...see on tore, et tehniline analüüs on modifitseeritav:) Anna siis märku kui 16 on ja kinni paned:)
  • 8.5 End of Story pidi olema juba 21:46 :(
  • Kuss kuss, Hardi. Vaata, kui ei sulgu allpool 8.50, siis on kõik korras. Ja kui sulgubki kümmekond senti allpool, siis see pole veel tõeline support'i murdmine, tuleb oodata, kuni on selge, et toetustase on kadund...kui paar päeva on alla 8.50 olulisel määral sulgund, siis võib hakata kaaluma stopi rakendamist:)))
  • ÄH! Fit Sa ei jaga üldse asja, siis võib kaaluda stoppi alla poole toomist :))
  • Fit, ära irvita. Trailing stoppi kasutatakse väga hoolega (kuigi oleksin võinud ehk alguses mainida, et võin stoppi nihutada).

    Ja 8.5 oli tavaline stop mitte päevalõpu-stop, seega kui NVDA oleks alla 8.5 käinud oleks see täitmisele läinud. Kuna Ask alla selle ei läinud, siis jäi ka stopi täitmine ära.

  • Mida? Kas LHVs käib STOPi käivitumine, siis kui ASK on 8.5 ???? Põnev.
  • Kristjan, i am with you - kes parast naerab, naerab paremini!
    Monel on vist kahju, kui kellelgi halvasti laheb?
    Madal:(
  • Huh? ma mäletasin, et trailing stop oli kasumliku positsiooni backup, et mitte kasumist ilma jääda. Aga ilmselt kõlbab siis ka kahjumliku positsiooni kinnipanemise edasilükkamiseks.
    Ent miks mitte siis 8.50 pealt juurde osta, kui risk on nüüd minimaalne, (omaaegne õhkõrn support oli küll 8.66, but who cares) aga potentsiaalne kasum sky-high:)
  • Selline päeva sisne STOPPi liigutamine annab muidugi ilusat eeskuju :(. Ja paraku tuleb nentida, et aktsiad oma endisi hindu ei mäleta ja eriti veel aastast 99/00
  • Selgituseks: mul on jumala kahju, kui Kristjanil halvasti läheb. Ja ma irvitasin tech. analüüsi, mitte tema üle. Aga 8.50 oli jumala kavalalt valitud stop, täna sealt ostes oleks korduvalt raha teenind.
  • Kurb on vaadata, kuidas LHVs ostetakse ja promotakse kiirenevalt langevaid stocke :((((
  • promotakse?
    vähamelt v6etakse seisukoht mitte ei kommenteerita ainult teiste omi :)
  • Selgitan veidi ka omaltpoolt. Tehniline Analüüs ei ole karmide reeglitega teadus ja see ongi üks ta võlusid, tuleb olla paindlik ja valmis muutuma koos turuga. Trailing stopi ei e. stopi nihutamist ei ole ma kasutanud üle ühe korra ühe tehingu puhul. S.t. et antud juhul on 8.5 lõplik stop.

    Hardi: LHV-s ei saa praegu stoppi kasutada, seega jälgisin ise aktsiat ja oleks positsiooni kinni pannud kui aktsia oleks langenud alla 8.5. Kuna ma ei tegele daytradinguga, siis on mul pole väga vahet kas müügihind on 8.5 või 8.3.

    Veel: Ma ei promo mitte midagi. USA boardidel ja chattides seda tehakse ja sellel on seal ehk isegi mõtet, kuna pisemate aktsiate puhul võib see mõjutada turgu, aga Eestis ei ole mõne US aktsia promomine ei tooks küll kellegile kasu.

    Praktiliselt ainus mis oma positsioonide avalikustamise eest siin saada on on kahju. Seetõttu ma ka varem pole oma tehinguid eriti avalikustanud. Kuid paljusid investoreid kummitab ideede puudus ning NVDA tundub antud tasemelt hea väärtusega ja seepärast selle mõtte ka välja käisin. Kõigil keda see häirib, on antud teemast võimalik alati mööda vaadata.

    Edukat kauplemist.

  • Kristjan: Ega ma nii pahatahtlik ei ole.

    Ideedest: LVLT tehniliselt tugev (tänu Buffett'ile) ning rahagi tema poolt sisse pandud.
    Samas on see aktsia fundametaalselt ikka nõrk ning ka aastaks 2003 eeldatakse, et EPS jääb miinusesse (-2,87). Käibe prognoosid 2002 2.8 mlrd ja 2003 3.5 mlrd.
  • Tjah, tagantjärele tark olles võib muidugi tõdeda, et asjad kukuvad ja näivad odavatena põhjusega. Kuid suurem osa põhjusest näib olevat kuidagi üle hinnatud - praegu on selline huvitav situatsioon, et ATI, kes pole viimasel kolmel (ei kontrollinud üle, kes tahab võib seda teha) sarnase (!) market capiga nagu NVDA, kes on viimased neli aastat kasumis olnud ja seda ka veel kogu aeg kasvatanud. Kuni eelmise kvartalini. Nüüd siis hilinemine (paar kuud?) oma uue põlvkonna kaardi turuletoomisel + suhteliselt väike (no arvestades siin mõningaid muid juhtumeid) inventory writedown seoses Xboxi security bugiga. Ja küllaltki meeletu langus selle peale. Vähe kaugemale vaadates ja oletades, et NVDA oma turuosast paari kuuga liiga suurt tükki ei jõua loovutada võiks arvata, et praegune hinnatase on väga odav.

    Aga jah, tõele au andes pidasin ma NVDAt mõistlikult hinnatud olevaks ka märksa kõrgemal - kuskil 30 USD kandis.
  • arvan, et ükski aktsia ei ole odav lihtsalt niisama. kui miski enneolematult langeb tuleb suuremat rõhku pöörata spekuleerimisele kui investeerimisele. pealegi kas NVDA-l ei olnud mingit jama SEC-iga?
  • minuarust oli see jama juba ära. nad revideerisid oma numbreid selle peale vaid kosmeetiliselt. aga üks asi on nõrga küll - management ei viitsi eriti suhelda rahvaga. mõned insaiderid on viimastel kuudel natuke ostupoolel olnud, aga olukord on sellest ajast palju muutunud, see ei pruugi midagi näidata.
  • põhipõhjus on ikkagi konkurents (eriti ATI) ja muidu keeruline olukord arvutiturul. Kardetakse vist ka et XBox2 tellimused võivad minna kellelegi teisele kui NVDAle.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon