Karjäär: Overworked and underfucked - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Karjäär: Overworked and underfucked

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

• Tänases EEs on intrigeeriv lugu karjääri tegemisest naise(Tiina Joosu) pilgu läbi,

http://www.ekspress.ee/viewdoc/98E2D3116FD407DCC2256BB300508E45

tegelt pole vahet kas naine või mees, ühelgi ekskavaatorijuhil(karjääri on tore teha, aga kopp on kogu aeg ees) ei jää pere jaoks piisavalt aega, see on lihtsalt nii.Või on teisiti või kolmandat moodi?

• samas, omaette synte progeda on way etem kui naisemula taluda..
  • nõrgad inimesed need "karjääriinimesed". see on ju nutmine. krt, mingu reisima siis, aga seda vist ei julge. järelikult pole nad veel midagi saavutanud
  • Aga jube huvitav oleks ikkagi teada, mida nad TEGELIKULT tunnevad...oi sa pagan, kuidas see müüb!
    Sest karikad nutavad...ja see müüb forever!

Lihtsalt avalikus meedias (naistekad välja jätta) polnud pikka aega teemat käsitletud, hea oleks nüüd ekspressi müüginumbreid teada, kas panid eelmisele nädalale pika puuga ära või mitte!

Aga üldiselt on jutu sisu nõme ja loll, sest kui see oleks tõsi, elaks inimkond endiselt koopas ja teeks mömm-mömm. Ma isiklikult usun, et töö tegi ahvist inimese, ilmselt seetõttu et olen marksist :-)
  • Vend RIGHTSAID! Jutt on ju karjyyri tegevast naisisikust. Ta ei ole nyrk. Ta on saavutanud seda millest paljud meist ainult unistavad kogu elus! yeldakse, et inimesed kes vytavad puhkust ei suuda enam teha seda mida nad on teinud siiamaale. Samas pead sa vyga ettevaatlik olema st.,et pead koormama mylemat nii oma keha kui ka aju! Pead hoidma ennast balancis.

Samas kui sa pead elama sellist sitket elu, siis sa pead tegema oma elu nii lihtsaks kui vyhegi vyimalik. Minuarvates on sellisele naisele liiga vyhe omada peret ja mynda last. Selline naine peaks ypetama kas nyiteks raskesti kasvatavaid lapsi yieti elama ning Jumal annab sulle tasuks palju rohkem armastust kui sa saaks oma perelt.

Samas ma ka sygavalt kahtlen kas mingi pidutsemine vyi reisimine yldse aitab sellises olukorras. Pyrast on ju palju raskem tagasi tulla.Kyige lypuks pead sa arusaama, et sinu taga on arvatavasti mitukymmend inimest kes kyik ootavad millal sa oma positsioonil langed, et siis ise see yle vytta. It's the corporate life! yhtul koju minnes hinga sygavalt sisse ja lase kyik endast vylja ning get ready and try to see homset pyeva! Vyi pane kytte poksikindad, jookse ennast soojaks ja tambi natuke aega nyiteks traat vyrgust aeda! Cool down!

Vend VELIKIJ!You are completely wrong! Aga üldiselt on jutu sisu nõme ja loll, sest kui see oleks tõsi, elaks inimkond endiselt koopas ja teeks mömm-mömm?????????. She is the WOMAN! Nagu ma ytlesin ykskord -elu pole mee lakkumine --elu on vyitlus! Ja et ellu jyyda pead sa tegelema tuhandete erinevate probleemidega! Kui sa alla ei anna saad sa ka tulevikus makstud kyllaga! Keep it going baby!
  • Üldiselt pole nagu meesterahval erilist lootustki sellest asjast esimesel hetkel õigesti aru saada. Pole lihtsalt sihtgrupp. Ja ilmselt pole ka mõeldud selleks.
    Üks mu hea naistuttav küsis eile lõuna ajal esimese asjana "kas ekspressi juba lugesid?". Viimati küsis ta seda sellise õhinaga neli ja pool aastat tagasi. Tema suutis end selle müstilise naisega koheselt identifitseerida ja see oli olulisim, järelikult see lugu müüs. Pisarad, sügavad hingelised üleelamised, pingutused ja kannatused, õilsad unistused...
    See kõik müüb. Ja mitte vähe. Eriti sellele suuremale osale inimkonnast :-)
    Kui asjale rahulikult ja ilma emotsioonideta läheneda, siis sisult logiseb see artikkel igast küljest. Pole mingit alust arvata, et sel naistegelasel oleks üldse end põhjust esimesse eestisse kvalifitseerida! Ei ole mingit ülevaadet tema rahalisest seisust, hallatavatest varadest (ma võin ka laenuga ühetoalise korteri kesklinna osta!), isegi mitte seda, et ta elaks Tallinnas. Kõik on aimatav, juurde mõeldav...
    Hästi ja selgelt on kirjeldatud ainult kannatused ja pisarad.
    Töötamine välisfirmas...suurem osa eestimaad sai 90-ndate lõpul välismaalastele maha müüdud. Mis siin erilist?

Ja miks underfucked...ei mingeid kinnitusi. Pelgas väide ilma vähimate tõestusteta. Aga mida siin ongi vaja tõestada, head asja on alati liiga vähe...

Ühesõnaga, tavaline naistekas, ei midagi erilist. Mõeldud pisarate välja väänamiseks nagu seebiseriaal. Ainult et mitte Annas ega Annes vaid EE-s.

Good marketing, Tiina Joosu, but no more!
  • Minu ühel naistuttaval on väga sarnased mured, st aastad tiksuvad, kusjuures bioloogiline kell tiksub järjest kiiremini. Lapsi pole, elukaaslast pole. Tööl on edukas (amet ja palk korralikud), majanduslikult heal järjel (ilus remonditud 3-toal korter, auto ja laenukoormus on praktiliselt null). Sõpruskond on lai. Aga ta pole rahul. Ja nagu ma aru olen temat saanud, on point lapses ja mehes (õigemini, et neid ta elus pole). Eile hakkasin lugema raamatut Väga effektiivse inimese 7 harjumust, sain loetud ca 30 lk, mis minu arust antud teemat paremini mõista annab. Jutt oli paradigma(de)st (st maailma nägemisest). Autori näide oli selline, kus ta oli kord hommikul tööle minnes istunud metroos. Kaasreisijad lugesid ajalehti või istusid niisama vaikselt. Korraga tuli ühes peatuses peale mees lastega. Lapsed mängisid, lärmasid ja kisasid. Mees aga ei teinud kordagi katset neid takistada, istus vagusi, silmad suletuna. Autoril (ja ilmselt ka teistel reisijatel) viskas see üle ja ta palus, et ta oma lapsed korrale kutsuks. Mees tegi silmad lahti ja ütles vaikselt: "Jah, teil on õigus. Ma lihtsalt ei tea mida teha. Me tulime äsja haiglast, mu naine ja nende laste ema suri täna hommikul". Autoril kukkus "katus maha", olukord muutus ühe hetkega, teda ei häirinud enam mitte üks raas, mida tegid lapsed, vaid ta mõtles vaid sellest vaesest mehest.
    Mina võrdlus on see, et me oleme harjunud nägema, et naine, kes on üle 30, peaks olema abielus ja 1-2 lapse ema. Vaadates oma elu läbi selle "harjumuse", tundub kõik valesti olevat ja elu mõttetu. Järeldus, tuleb "vaadatada" midagi muud, et elu ei läheks mööda kogu aeg stressates. Kuid paraku oleme me kõik inimesed ja Vennaskonda tsiteerides- me sureme ja meist ei jää, mitte miskit järele...
  • Riq, Sul õigus - valikud on nagunii kehvad...

ega underworked ja overfucked pole parem väljavaade :)
  • Panid kümnesse, Graafik!

Seetõttu tundubki Joosu jutt seebikana, et kuna kogu elu on valikute dilemma, siis meie müütiline kangelanna valis lihtsalt kahest halvast parema...
  • Velikij,
    karjääri teevad inimesed lootuses et tulevik helgem on,
    seet6ttu nad ka kannatavad vahepeal..
    ja elavad ebaratsionaalset elu sest ususvad et mida rohkem kannatavad
    seda parem elu ees ootab..

JJ,
    puhkus on just siis vajalik kui tunned et enam ei j6ua, on siiber jne.
    siis tled puhkuselt tagasi ja juba käed sygelevad et saaks tööd teha!

ja sexist ka..
    kes see keppida tahab kui pappi on!
    siis ikka v6etakse noored naised ja cadillacid ligi!
    muidugi endorfiini on niigi veres ulgi kui töö on m6nus ja meeldiv..
    ja jusiis on karjaarinaised igavad kui nad underfucked on..
    v6i arvavad endast liiga palju.

PS! ise olen töötu ulgim aega ja naisi on kyll hunnikus rohkem kui tööl käies - ära tyytab. jusiis mängib rolli see et on aega naistega tegeleda. kas mitte selle yle nad ei kaebagi, et mees neile tähelepanu ei pööra? eriti effektiivne koht on pirita rand tööpäeviti hommikupoolikul :p
    suvehooajal siis..

Gnoom,
    probleem tekibki siis kui inimene ei ole rahul sellega mis tal on.
    jama on siis kui inimese paradigma aja jooksul muutub, ja seda ta teeb ka.
    nimelt noorena kui hindad karjääri, siis kui vanemana enam ei hinda, tundubki et
    k6ik on m6ttetu. seega selleks et läbi elu pidevalt 6nnelik on tuleb pidevalt areneda nii
    maailmavaateliselt kui ka tegevuslikult.

aga milline naine on n6us elama koos mehega kes tahab tihti om asynte spammida v6i autoga kimada? auu, naised, saage omale ka elu! valjaspool mehega koos koikjal kaimisest v6i teiste meestega litutamisest. saage omale huvi, hobi, tegevus, spammige synte. aga ei, kooliajal sai patse punutud ja m6ttemaailm on kinni mehes/karjääris/ilus valjanagemises. get a life, get a ghettoblaster!

aga yldiselt on nii et inimestele meeldib viriseda, et keegi neid siis lohutaks ja kallistaks ja kaasa tunneks. eriti naised. nad kavalad, kasutavad eri vahendeid et saada hellust:)
    see pole feminisim, aga igasuguse vingumise kohta ytleks nii:

kui sa vingud s6brale v6i kaasale, on see lähedus
    kui sa vingud yle mailma et keegi sind ei m6ista ja k6ik on lollid, on see n6rkus

ps: seks on parim mitteinteligentsete inimestega - nad naudivad rohkem.
  • Ei tahakski kommenteerida- nagu Delfi naiste ja suhete lehekülg.

Igaühe valikud on siiski igaühe enda teha (teatud ulatuses vähemalt)- muidu kõlab nagu vene "vanasõna"- postaralis kak lutshe, polutshilos... no kak budto po drugomu...

jah.. kas sellist Eestit me siis tahtsimegi...
  • vanasõna"- postaralis kak lutshe, polutshilos kak vsegda...

• to riq "PS! ise olen töötu ulgim aega ja naisi on kyll hunnikus rohkem kui tööl käies - ära tyytab."

Sa oled siis underworked and owerfucked:). See "ära tüütab" on väheusutav...
  • Velikij, ära ole Tiina vastu nii karm - tegu ju koondportreega, sestap ongi jutt nii eklektiline ja see, et efektse pealkirja taga on tiba midagi muud - see on ju kõigis väljaannetes niimoodi...
  • Veel kombinatsioone:
    underworked and underfucked
    overworked and overfucked

viimased võiksid autasuks pääseda vabariigi aastapäeva vastuvõtule :)
  • Nujah, koondportree koondportreeks, aga mina lootsin konkreetset case'i. Et palk nii palju, neid ja noid aktsiaid nii- ja niipalju. need ostetud inside infi kasutades, nende pealt lihtsalt maksud maksmata jäetud. Lisaks maja Tiskres ja maad Pärnumaal, mitte laenuga korter. jne jne.

Mille alusel ta ennast üldse esimese eesti hulka kvalifitseerib? Eriline tõusiklus! Tavaline valge neeger! Mida ta üldse viriseb?
  • või oleks pidanud olema antud naiste netovaralisus per nuppi, et Ingrid netovaralisus nii ja nii palju ja Pilvi netovaralisus nii ja nii palju.
  • naistel on see enda liigitamine klassidesse nats teistmoodi.
    nemad vaatavad et enamusest naistest paremini laheb.
    mehed v6rdlevad end tippudega, ma arvan nii..

vaadates kui kehvalt finantsm6ttes enamusel naistest laheb siis..
  • netovara netovaraks, aga esimese eesti hulka kuulub mõlemast soost inimesi
  • kus küll lõpeb teine ja algab siis see esimene Eesti?
  • eks sealt kus overfucked muutub underfuckediks ;)
  • selle klassifikatsiooni järgi valiks pigem teise Eesti.
  • Graafiku poolt pakutud kombinatsioon overworked and overfucked sobib kenasti kokku libu, ups, prostituudiga.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon