Kuidas oleks kasulikum swingtreidida
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Nii ma tegin USA börsil 14,27% viimase poole kuuga täiesti riskivabalt.
Pange tähele, et ühtegi positsiooni ei pidanud kahjumiga maha lükkama.
Arvesse on võetud ka tehingutasu $19.95
Trade 5/3/2002 buy 2000 CSCO 13.41 19.95 26839.95
Trade 5/3/2002 buy 5000 DCLK 7.6 19.95 38019.95
Trade 5/3/2002 buy 2000 EMC 8.08 19.95 16179.95
Trade 5/3/2002 buy 2000 ORCL 8.24 19.95 16499.95
Trade 5/8/2002 sell 2000 CSCO 15.78 19.95 31579.95
Trade 5/9/2002 buy 2000 IMCL 13.88 19.95 27779.95
Trade 5/10/2002 sell 5000 DCLK 7.94 19.95 39719.95
Trade 5/13/2002 buy 2000 EMC 7.48 19.95 14979.95
Trade 5/13/2002 buy 1000 IMCL 14.31 19.95 14329.95
Trade 5/13/2002 buy 900 AOL 17.22 19.95 15517.95
Trade 5/15/2002 sell 900 AOL 19.23 19.95 17326.95
Trade 5/15/2002 sell 4000 EMC 7.86 19.95 31459.95
Trade 5/15/2002 sell 3000 IMCL 15.55 19.95 46669.95
Trade 5/15/2002 sell 2000 ORCL 8.94 19.95 17899.95 -
Spezialist,
milles seisneb riskivabadus? -
The point being?
Olid ülalnimetatud tehingud Sinu esimesed turul? -
riskivabadus seisneb õigete aktsiate ja õigete ajahetkede valimises;) loomulikult ei ole riskivaba. see "riskivabadus" oli mõeldud pigem poolparoodiana.
ei olnud esimesed tehingud. -
Spezialist,
See arvudejada on suht tühine kui Sa ei seleta loogikat selle taga. -
Mingi Spetsi copycat...mis attitude'i puutub. Treidid...muig...distsipliinitu jura, korduvalt lasti kasumid kahjumiteks muutuda, ei mingeid stoplosse...ei avalda erilist muljet, kui aus olla:)
-
Täiesti õigesti oled aru saanud, Fitipoju, atituut ongi kopitud. Ja sellest arusaamiseks nüüd küll mingi ajuhiiglane ei pea olema. Stoplossi ei läinud vaja, aktsiad käitusid nagu stsenaarium ette nägi. Ma sain ju kasumit. Mees! Kus on loogika?
-
Täpselt sama hästi võiks küsida, et miks sa mees maha müüsid, hinnad tõusid ju veel. Seda Sa miskipärast ei küsi.
-
Ütleks, et on lihtsalt hästi läinud. Aga vahest läheb ka ootamatult halvasti...
-
Kuradi ilkujad!
-
Keegi ei ilgu niisama. Selle foorumi pealkiri oleks võinud olla "minu tehingustatistika", aga mitte "Kuidas oleks kasulikum swingtreidida".
Äkki räägid Spetzialist lähemalt oma strateegiast? -
Spetzialist:Ei leidnud küll midagi kasulikku,mida kõrva taha panna. Tundub tagant järgi targutamisena,kirja võib panna igasuguseid asju. On need sinu esimesed kasumid,et nõnda õhku täis oled? Kui tahad näidata kui kõva tegija oled,siis tee seda reaalajas ja kommentaaridega.
-
Reaalajas nii on raske teha, kuid kauplemisloogika saab kirja panna küll. Klassikalise swing-trade järgi oleks enamus neid tehinguid teistmoodi välja näinud.
-
beast, räägi meile klassikalisest swing trademisest
-
Riq, vaatasin graafikuid ja ei leidnud loogikat. Seepärast olekski huvitav tehingute telgitagust Spetzialistilt kuulda.
-
Loogika on selles, et ainult wannabed riputavad kelkimiseks ülesse mõned suvalisel ajahetkel tehtud treidid ja mis veel naljakam - ootavad, et neil perset lakutaks ning solvuvad kriitika peale:) Ülejäänud poindid on dollar ja beast ära öelnud. Nende kahe mehe trade-recordit vaataks muide juba suurema huviga...
-
Trade 5/17/2002 buy 2000 CRFH 7.35 19.95 14719.95
Trade 5/17/2002 buy 2000 T 12.72 19.95 25459.95
-
loogika on selles et fit v6tab ainult siis s6na kui kellegile on vaja sitasti öelda
-
Kuule spets, kus sa siis olid kui karud ringi kaaberdasid. ma arvan, et haavu lakkumas
-
Siin peaks LHV nüüd küll vahele surama midagi netieetikast. Tüüpiline eestlane - kogu aeg on mingi negatiivne olla, "ise olen kõva mees ja ülejäänud maailm ja inimesed on vastikud", selline kontekst ajab hinge täis ja peletab eemale. Aegajalt leidub ikka mingisuguseid, kes avastavad asjaliku foorumi ja reostavad selle oma mõttetu kamaga. Foorumi asjalikkusest siin küll juttu olla ei saa. Väga huvitav oleks siin viibida, kui Spezialisti nime taga oleks tõeline spetsialist, kes ikka asjast midagi jagab ka.
-
Spetzialist: ei saagi hästi aru,mida sa tõestada püüad.Väidad,et ostsid 2000crfh@7.35.See on jama,sest 17.05 oli crfh käive ainult 300 tk.Mängid marketplayeris virtuaalse rahaga ja kujutad ette ,et see on päris.Huvitav palju oli neid ,kes uskusid...
-
Nii, sina, kes sa veel ei ole aru saanud. Vaata ühte teist foorumit. Kui palju sarnasusi leiad? Oled kuulnud kunagi sõna "paroodia"?
Tubli, Dollar! Seda ma arvasingi, et keegi kaval vend üritab kohe selgeks teha, kes tegi sellised tehingud;) Crayfish oli muidugi liiga lihtne vihje ja selle eest sulle erilisi brightness pointe ikka ei kuku.
Aimar! "ise olen kõva mees ja ülejäänud maailm ja inimesed on vastikud" Vaatasin oma tekstid uuesti üle. Peale vastuse Fitile ja praeguse vastuse Dollarile ei leidnud ma midagi, mis isegi viitaks mingile üleolekule. Millest sa räägid, mees?
Stocker, äkki täpsustad ajaperioodi, siis oskan ehk ka vastata. "siis kui karud ringi kaaberdasid" on liiga lai mõiste. -
irw @ CRFH.
see on mingi LHV foorumite promoyritus või:))
Bunch of idiots, enjoy :)) -
mõnus:)) suus puhtaks, well come to est onia:PP
-
Iseenesest on teema hea...
ja tore oleks näha siin näha julgete treide: nii kaotusi kui võite, aga koos analüüsiga: miks tuli võit või mis läks viltu... -
yks mees teeb showd ja kära kui palju :p
-
Vabandust!
-
turud tulevad kolinal alla;) varsti saab jälle ostma hakata
niisiis,
5/20/2002 buy NGEN 2.86
langus aeglustunud, viimastel päevadel sulgemishind suhteliselt lähedal avanemishinnale
5/20/2002 buy PLAB 26.91
ootan (loodan) tehnilist põrget -
ja mis te arvate, mis meil praegu ilusas tõusus on? T hind hetkel juba 13.11
crayfish on ka muidugi üleval, aga jätame selle mängust välja;) -
Brad, vaba lava. Tee ka showd.
-
Pange tähele, selle PLABi pärast tõmban ma ennast lähipäevil veel oksa;)
-
Kes veel tegeleb sellise aktsiaga nagu PRGN. On teine ju TOP 10´s.
-
praegu ei tegele.
mis sa temast rääkida oskad? -
Sama tahtsin minagi küsida! Murran pead mida edasi teha... mul on nimelt lühikeseks müüdud...järsk tõus tõmbas hinge kinni..
-
5/20/2002 sell T 13.28
sellest kasumist mulle täitsa piisab
(ostuhind oli 12.72) -
Kuidas oksatõmbamine läheb? JA CRFH "kasum" jäigi välja võtmata. aiai...
-
julgesid ka lõpuks sõna võtta? tänan küsimast, käisin juba nööri toomas;)
-
Jah, kardan, et teen sulle tüli, pead hakkama uusi ja usutavamaid fake-trade'sid välja mõtlema.
-
5/22/2002 sell NGEN 3.00
(ostuhind oli 2.86) -
Vend Fit, niisama kaagutada oskab igaüks. Keegi pole veel sinu tehinguid näinud, kui need warrantitega skeemid välja arvata.
-
Spetzialist, ega keegi vist ei saa õieti aru mida Sa teed. Näitad oma virtuaalset protfelli? Siis nii ütlegi. Ja siis ei teki paksu verd ka.
-
Vend Spezialist, faketreidide esitamine tõeliste pähe on nõme. Ma ei pea ennast lihtsalt nii kõvaks vennaks, et võiks oma tehingutega kekata:) Või nagu vanasõna ütleb: those who do, dont speak. Those, who speak, can't do.
-
Spezialist ! Äkki sa unustasid küsimärgi oma teema lõppu panemast?Praegusel juhul jääb mulje nagu soovitaksid. Siis vast ei ilgutaks nõnda palju!
-
fit, teed ALATI maha neid kes oma tehinguid avalikustavad, miks?
-
miks peaks keegi oma tehingutega üldse ärplema?kogu seelles loos mis ülalpool kirjas pole mingit iva sees, isegi kui see on paroodia, siis suht mannetu.eks igaüks vajab tunnustust, ma saan sellest aru, aga noh...tegijad kekkama ei pea, see on selge:)
-
Spezialist, huvitav oleks teada, mis kriteeriumite järgi sa treiditava aktsia leiad?
-
Eks vist igal ühel on välja töötatud omad kriteeriumid. Kes swingtreidib, kes daytreidib või kes hoopis kaupleb pikka ajaliselt, see vist sõltub inimisest endast mis talle kõigerohkem sobib. Minu arust aktsiate valikul mängib kõige rohkem rolli kriteeriumid, kogemus ja sisetunne. Kogemused käivad vist rohkem kriteeriumite alla. Niisiis Spezialist võiks siis natuke kirjutada oma kriteeriumitest. Kui sa Spezialist arvad, et su kriteeriumid on lihtsad või labased, siis lihtsuses peitubki geniaalsus, mille peale igaüks ei tule. Kui sa meile ka mõne tarkuse jagaksid, võibolla teenid siis ka mõne +punkti.
-
ABC, ära tule laimama. Ma ei tee ALATI maha. Olen lihtsalt irooniline tüüpide suhtes, kes oma supertreididega või tradinguoskustega hooplevad. Ja enamasti ongi need täispuhutud mullideks osutunud, va. SPETS. Aga kui ma paneksin oma treide siia ülesse, siis mitte ainult võitvaid, lisaks ootaksin kõige vähem suhtumist: "oh, sa oled geenius, jumal, kuidas sa küll oskad nii hästi, bla-bla-bla." Ma ootaks kriitikat, küsimusi, rünnakuid. See arendab, mitte pugemine. Aga mõni mees solvub. Nõrk, vana, nõrk.
-
Kas Spezialist pole mitte keegi siinse foorumi ammustest osalistest, kes on lihtsalt ühe uue kasutajanime teinud?
-
Ega kõike ei saa jõuga teha, mõni asi tuleb välja meelitada. Nagu näha pole "jõust" siiamaani abi olnud.