Börsipäev 11. juuli
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Praegu just kirjutas Oracle:
06:54 ET Oracle warns demand is weakening in Europe-- FT (ORCL) 8.98: The Financial Times reports that CFO Jeff Henley warned late on Wednesday that although demand in the US was no longer getting worse, it was continuing to weaken in some European markets. "Nowhere is demand getting better." However, he reaffirmed guidance that new licence revs in the current qtr would fall between 15-25% YoY and that the co would achieve EPS of $0.07 (in line with consensus). -
merrill dowgrades yahoo. taotakse eelturul kõvasti alla
-
Turg tõusis kümnekonna minutiga paar protsenti põhjast, nii palju on lühikesi positsioone, et nende katmine võib iga hetk kiire ralli tuua.
-
mis rallist siin rääkida. olen tähele pannud, et iga kord kui turg tõused paar-kolm % räägitakse rallist, aga ...
-
surnud pulli laks :)
-
Miks sellest rääkisin? Sest lühikesi positsioone on väga julgelt võtma hakatud ja isegi need 5-6% rallid hoitakse lühikesi positsioone edasi, sest ollakse kindlad et turg läheb peatselt jälle alla.
See on sama kui pulliturul osteti valimatult aktsiaid.
Seega kui turg suudab tõusta mitu päeva järjest, valdab shortijaid üha suurem paanika ja lühikeste positsioonide katmine võimendab omakorda tõusu. 20-30% tõusu paari nädalaga pole seetõttu indeksitele midagi ületamatut.
Ma ei ütle, et see kindlalt juhtub, kuid praegu on see tõenäosus küllalt hea. Kuid bottom-fishing on riskantne tegevus, seega tuleks pikki positsioone võtta ettevaatlikult.
Mina ise olen oma lühikest positsiooni pidevalt vaikselt vähendanud viimastel päevadel. -
P.S. Praegusel ebakindlal ajal oleks treideritel mõistlik vältida äärmusi, s.t. kas olla kogu rahaga pikk või kogu rahaga lühike, balanseerige oma portfelli.
-
SAP hoiatas - negatiivne tarkvara tootjatele.
Sure Bet arvas SAPi raskusi ka tänases turuülevaates. -
Gary Smith
mid-day thoughts
7/11/02 11:36 AM ET
Now that we're over our bear market bounce, the real action looks to begin, and we're feeling real "melty" all over again. I don't see any support on the Dow until about 8200 and the Nas until about 1200. Not sure we'll get there today, although selling tends to beget selling lately. -
Turg ongi rassinud plusspoolele, kusjuures käive on väga korralik, eriti NYSE-l.
Oluline on kas pullid suudavad turgu hoida ka viimasel tunnil. -
kristjan mis vahet seal on et turg tõuseb mingi %, kui langend on juba mitu mitu kuud
-
rick12,
oleneb investori ajahorisondist. Kui ajahorisont on 5 aastat, siis tõesti väga suurt vahet pole.
Kui ajahorsiont on 1 kuu, siis on väga suur vahe.