Börsipäev 1. august
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Hapukurgihooaeg muudes valdkondades hakkab lõpule jõudma, kuid see suvi on US turgudel olnud kõike muud kui rahulik. Suviti on USAs tavaliselt volatiilsused selgelt alla tulnud (meenutagem kasvõi eelmist suve - tasase tempoga vajumine), siis see suvi on volatiilsus hoopis tippe teinud.
Täna on taas tugevad Euroopa turud, mis alustasid väikses miinuses või nullis, kuid on hetkel juba plussi tõusnud.
Vedamas on Saksamaa (DAX +2.3%) - Allianz (-1.1%) andis küll kasumihoiatuse ja Deutsche Banki (+4.3%) Q2 tulemused olid kesised, kuid turuosaliste meelest on palju halbu uudiseid juba hindades sees. -
Adobe hoiatas. Hind kukkus järelturul -4.68$.
-
Euro 0.97 USD juures ja kulla unts 300 peal napilt, nende märkide järgi peaks aktsiaturg püsima tugev
Täna Disney,ExxonMobile ja Comcasti tulemused ja F(kl.20.00), GM(kl.21.00), DCX juuli automüük
kl. 17 ISM indeks -
Peale esmaspäevast rallit ütlesin: "Mis teeb US turg edasi? Kõige parem stsenaarium oleks see kui suudetaks paar päeva püsida ja seejärel veel üks tugev ostupäev teha. See oleks põhja tegemiseks parim, sest tõstaks see paanikat shortijate hulgas ning sidelines ehk turust kõrval olev raha tõttaks taas turule tagasi. "
See mõte on täiesti jõus - kaks rahulikku ja suurte muutusteta päeva on seljataga, nüüd peaks varsti turg hakkama liikuma. Ülespoole liikumine pole kaugeltki kindel, eilsed makrouudised olid ikka väga koledad ning kui turg suuna allapoole võtab, siis on langustrend endiselt selge ja tugev.
Täna või homme ilmselt suund võetakse - mina pakuks et see on ülespoole. -
ISM indeks 10 minuti pärast, enne eilset oli ootus 55% (juunis 56.2%), kuid eilne vilets Chicago number annab alust arvata, et uus reaalsem target on 52-53%. Oluline on, et alla 50 ei langeks.
-
q igatahes kukub
-
50.5% ehk napilt ülevalpool traagilist piiri. Igatahes vilets number jälle.
-
Järgmine kord revise'itakse see nagunii alla 50... Construction spending oli eelmine kuu -0,7%, revise'iti -2,0% peale:)
-
Ma ütlesin ennem conf callide ajad.
Tegelikult annab Ford pressiuudise täpselt 12(kl.19),
oodatakse +/-2% müügi muutust võrreldes eelmise aasta juuliga.
GM annab infi 13.45(kl.20.45) paiku,
oodatakse 10-15% kasvu võrreldes eelmise aasta juuliga -
Ma arvan, et eilsed low'd peaks olema toetustasemeteks
Dow - 8463
S&P 500 - 890
Nasdaq - 1307
Tõsi, Nasdaq vajus sellest tasemest natuke läbi juba. -
Nasdaq on ilusas tõusutrendis:
-
ISM indeks ei teinud üllatust ja tuli sama vilets nagu väiksemad vennad Philly Fed ja Chicago PMI varasemalt
-
Liigub kuulujutt, et Cisco tippjuhid on
a) lahkumas;
b) ei nõustu allkirjastama majandustulemusi.
Cisco -6%. -
cisco päev tulemas jälle vist varsti
ainult nüüd teisele poole -
NOK ka -6,6%, huvitav miks ta kiiremini kukub kui muud? mul igatahes pea kogu watchlist punases, tea kas peaks vaikselt ostma hakkama ;)
-
ma huvi pärast küsin, kes siin on
1) täiskohaga trader
2) osalise tööajaga trader-huviline (põhitöökoha kõrvalt)
3) Lihtsalt niisama oma huviks turu jälgija. (no cash in play)
Graafik ja lepiku kohta ma tean, aga ülejäänud? -
Fit: kui sa minu kohta ka küsisid, siis nr 2 (day & mood swing trader) aka the dumb money :P
Sinu initsiaalid olid MK, kui ma õigesti mäletan (?) Kas tegeled nüüd ainult daytrade'imisega või kirjutad ka kuhugi? -
Irw master, noh nr. 2 ei pruugi alati dumb money olla:)
Mäletad õigesti küll. Eriti ei kirjuta enam. Vahel harva. -
Käive on täna üsna lahja ja on lahja olnud praktiliselt kogu nädala.
Kui esmaspäevane tugev tehtaks tasa, siis oleks seis pullidele juba üsna vilets.
Numbrid mille läbimisel süttiks punane tuli:
DJIA - 8260
S&P 500 -850
Nasdaq - 1265 -
GM andis tublid tulemused +25% võrreldes mulluse juuliga
F oli normaalne +1.5%
hetkel ei pääse autofirmade tulemused domineerima -
Viimasel nädalal on üks trend natuke muutunud - päeva lõpud.
Kui enamuse suvest domineerisid päeva lõpud kus karud müüsid viimastel tundidel turu alla, siis viimane nädal on turg suutnud just päeva lõpus tugev olla. Kuid kas ka tänasel üsna nõrgal päeval? See oleks igatahes väga tugev märk. -
Fit: btw, me oleme mõned korrad ka IRL kohtunud. Sai kunagi isegi ajaviiteks lugusid treitud:)
-
võtsin spekulatiivselt sellist aktsiat nagu CNC. uudised on halvad olnud, kuid siiski... käive on olnud müügil väike. 1-1,5 loodan kätte saada.
-
Paah, tõsiselt vilets päev. Kui ka homme sama vilets oleme ametlikult suunas alla.
Homme enne börsipäeva avaldatakse juuli tööjõutururaport, sealt tugev suund turule. Homne päev siis üks viimaseid päästerõngaid esmaspäevase ralli mõju hoidmiseks. -
Süda on juba paha sellest Nasdaq-st. Selline tunne on küll et mustlastega on ka kasulikum bisnesit teha mis siis et varastavad ja petavad. Kaua võib ?
-
megas - kannata sutsu veel. tead neil seal USAs on ütlemine - SELL IN MAY AND GO AWAY - tavaliselt on september positsioonide sissevõtmiseks parem, kui suvel. viimastel aastatel ei ole küll antud ütlus vist eriti kehtinud (vähemalt mulle tundub nii aga krt ei viitsi graafikutelt vaadata) aga kuna langus on juba 3 aastat kestnud ja käesolev aasta on samuti kõvasti miinuses, siis peaks puhtalt poliitiline surve tõstma aktsiaturge natukenegi tagasi.
Kuuldavasti olla Bush täna rahandusministri ja Keskpanga bossiga lõunal käinud. Sealt varsti mõni helgem uudis tulla. -
TYC Tyco CFO Schwartz to leave co (12.81 +0.01)
Dow Jones reporting CFO Mark Schwartx will leave company. -
to viies: "...kuna langus on juba 3 aastat kestnud ja käesolev aasta on samuti kõvasti miinuses, siis peaks puhtalt poliitiline surve tõstma aktsiaturge natukenegi tagasi." See on midagi uut ja huvitavat. Selline elukas nagu "poliitiline surve" pole aktsiaturge seni veel mõjutada suutnud :)