Kauplemissüsteemid ja -reeglid - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kauplemissüsteemid ja -reeglid

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tihedamalt finantsvaraga kauplejatele pakutakse reklaamides mitmesuguseid kauplemissüsteeme, mis lubavad 500% ja enam aastatulusust. Kuna samal ajal alles vaieldakse turgude efektiivsuse üle, on need pakkujad kõik kriitikatule all kui petised. Siiski mingi sisu, isegi kui üleoptimeeritud, neil süsteemidel on. Kas keegi oskab midagi siia lisada? Täpsustada nende süsteemide sisu. Tundub väga toreda rahapuuna kasutada mingisugust reeglistikku ilma aju kasutamata ja teenida raha. Oleks tore leida mõni selline kasvõi vananenud süsteem ja ehitust vaadata ning siis kritiseerida.
  • mis mõttes kauplemissüsteem? strateegia siis või?
  • Tahaks isegi teada. :) Raamatus oli selline mõiste: Trading Systems. Antud juhul räägiti peamiselt futuuridega kauplemise süsteemidest. Lugedes TA ajakirja Stocks & Commodities, on seal samuti näha selliste asjade reklaame. Need pole enamasti küll vist hinda väärt, aga sisu huvitab ikkagi. Kujutavad endast vist kauplemisreeglite kogumikku, mis on backtestitud ja parimad parameetrid leitud. Nagu parim libiseva keskmise periood jne. Aga mis seal veel olla võiks?
  • Palju on räägitud automaatsetest kauplemissüsteemidest. Ausaltöeldes on viimastel aegadel tunne, et turg käitub eriti veidralt ühesuguste mustrite peale. -10% kukkumist ostetakse alati kiirelt üles, mis võib viidata süsteemide tegutsemistele. Või midagi taolist, nagu fedi intressikärped, et siis 2 nädalat rallida, kuni reaalsus jälle koitma hakkab.

    Mis saab edasi? Ilmselt süsteemide lisandudes tekivad aktsiajoonistesse veel suuremad ameerika mäed?
  • kauplemissüsteemide võrdlus
    www.collective2.com
  • mul endal on programm Tradestation, on seda keegi kasutanud? Suht hea programm kauplemisideede jârgi proovimiseks. Samuti vôimalik lâbi selle programmi automaatselt kaubelda. Vôimalus programmi kirjutada juurde enda ideesid ja leida sobivaim kauplemistehnika.
  • Programmi tutvustatakse selliselt:

    TradeStation is actually designed to help you find and execute your trading strategies more effectively. First, it’s packed with a host of unique analysis and strategy-testing features to test virtually limitless buy and sell rules (your own or virtually any third-party strategy) on decades of included historical market data. In just seconds, you’re looking at a historical strategy performance report showing simulated results like profit/loss, annual rate of return, and much more. So you can optimize your strategy, modify your rules, and re-test it again and again—all without one penny risked in the market. But that's only the beginning…

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon