Börsipäev 23. oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Roosilisi uudiseid täna eriti polnud, Kla Tencori (KLAC) eilsed tulemused olid selge pettumus.
Analüütikud on täna hommikul andnud välja 5 upgrdeidi ja ca. 50 downgreidi, seega ka see lisab negatiivseid emotsioone. Kui turg on tugev, siis need negatiivsed uudised ka neelatakse alla, tänane päev seda tugevust näitabki.
Algus on päris ilus, turg on juba nulli jõudnud.
Ericsson kaupleb USAs tänasest sümboli ERICD all, reverse spilti tõttu aktsia hind tõusis 10x ja aktsiate arv vähenes 10x. Seega kui enne oli Teil 420 aktsiat hinnaga 6.8, siis tänasest on 42 aktsiat ja turuhind on 6.3 USD. -
kust saaks lugeda ,millele analüütikud andsid downgreidi ja upgreidi?
-
Läheb vist horisontaalseks
-
Viurnurmk,
-
Suure võlakoormaga firmade aktsiahindadele m6jub alati halvasti v6lareitingu alandamine...
Reitinguagentuur Moodys avaldas just v2ikese kokkuv6tte oma firmareitingute watchlistist*:
40% daungreide ootavatest firmadest on p2rit telekommi või energiasektorist,
viimase kolme kuu jooksul on 25%-lise tyki watchlistist endale haaranud daungreidi ootavate finantssektorist p2rit firmad.
*-s.t. on oodata peatset reitingumuutmist -
tulles esimese msg juurde, siis ERICD juba 5,93. reverse spliti otsene tagajärg siis üle 15% miinust (nagu siin foorumites ka ennustati)
-
Master,
jah, kes minu soovituse kohaselt shortis, sellel läks hästi :) ERICD juba $5.7. -
tegelikult oleks igasugune (v2ikeste eranditega) shortimine enne t2nast ja eilset kasuks tulnud ;)
ise olen lyhike ja ysna rahul :) -
P2rast Beige booki hakkasid hedgefondid lyhikesi positisoone katma ja investeerimisfondid ostma, kuid rallit segavad panvangidraama(500-700 pantvangi ja pantvangiv6tjad kaukaasia p2ritolu) Moskvas ja JFK lennuv2ljal kinnipeetav Vene reisilennuk
-
Kas keegi filmi "Sum of all fears" on näinud? Varsti Teteenias siis vastulöögiks tuuma-/keemiarelv jne. jne
-
Nii absurdne kui turuosaliste käitumine ka ei tundu, vaadates indeksite graafikuid, mina igatahes pikaks minna ei julge.
Loogiline oleks, et väike põrge allapoole tuleb pärast sellist püstloodis rallit
Või mis teised arvavad...