XOXO +200%
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kas keegi teab mis uudiste põhjal see aktsia on 200% tõusu teonud ja seda kõigest kahe päevaga??
-
XOXO sai deali Jet Blue Airwaysiga (JBLU)
-
pigem on see võiduka kohtulahendi tulemusel!!!!!!
-
tanel, jajah, seda kindlasti ka. Ma ei näe ikkagi, et endised väikeaktsionärid kusagilt oma raha tagasi saaks.
-
seda küll- Overall, the restructuring pact provides that holders of XO bank debt will receive 95% of the equity in reorganized XO and $500 million in junior secured debt. Bondholders and senior unsecured lenders will receive the remaining 5% and warrants for 10% of the company. Shareholders are wiped out in the plan---- võibolaa saan valesti aru aga ma arvan, et selliselt oleks tõus loogilisem
-
hmm, minu meelest pole tõus üldsegi nii väga loogiline .... sest tõuseb ju aktsia, mille omanikud (aktsionärid) saavad ... mitte midagi.
-
ma kuidagi nägin seda asja nii, et kui hyvitatakse väikeatsionäridele midagi, siis xoxo aktsiaga aga tõuseb ju uus aktsia(xoxoq)- või ei?
-
Xoxoq on ikkagi vana aktsia - lihtsalt Nasdaqilt väljaheitmise ja pankrotimenetluse tõttu on sümbol teine. Seega ikka vana.
-
noh ega siis midagi, killadi-kolladi ämbrisse!!!!!!!
-
olen tähele pannud et sageli kasutavad mitukümmend % kukkunud aktsiate brokerist omanikud (eeldab muidugi kokkulepet) mingeidki positiivseid uudiseid ära, et oma pakist vabaneda. ilmselt liigub aktsia (nimetagem seda nii äärmiselt tinglikult) nädala-paari pärast õiglasele tasemele tagasi. ehk sisuliselt vahetatakse n.-ö. aktsiad raha vastu. tehingust saab kahju loll väikeinvestor.
spekuleerida sellel teemal võiks igavesti... -
...ja ku oled "tark" väikeinvestor siis võid mitme kordset kasumit ka teenida. Ise just paar nädalat tagasi mõtlesin,et võiks võtta mingi possu aga näe ei võtnud. Muide väga paljud mõne sendised aktsiad tõusevad mitusada %. Võtad mingi hunniku mõne sendiseid aktsiad ja jääd lihtsalt ootama kuni need "targad" tegelased aktsia hinda tõstma hakkavad ja oma possu maha müüvad, siis on endalgi aeg müüa. Aga võid ka oma rahast ilma jääda kui aktsia turult ära kaob.
-
95% sellistest aktsiatest toovad aktsionäridele tühjad pihud ja ehk see 5% põrkab 100%.
Ei ole mina veel kedagi näinud kes selle strateegiaga rikkaks oleks saanud , see on rohkem selline legendi teema e. "näe see põrkas 100%, keegi teenis raha, ma proovin ka". -
Nende aktsiatega on muidugi riskantne kaubelda, tuleb lihtsalt jälgida uudiseid ja võtta just neid mis on pikkemat aega mõne sendi juures püsinud. Eriti mõtetu on riskida NYSE ja AMEX-i aktsiatega, mis kiirelt langevad alla kümne sendi, siis enamasti võetakse need aktsiad ilma hoiatamata bõrsilt maha ja oledki oma rahast ilma. Teine lugu on NASDAQ-i aktsiatega, nende kohta tulevad uudised ja saab vähemalt suuremat kahjumit ära hoida, ja kui nad delistitakse siis tavaliselt lähevad nad üle OTC BB VÕI OTHER OTC börsile kus neid on võimalik hiljem maha müüa. Nende aktsiatega kauplemiseks nagu ka kõikide teiste aktsiatega kauplemisel tuleb neid lihtsalt pikemat aega jälgida ja tuleb aru saada mis toimub. Päris uisapäisa ei maksa nendega jamada.
Igaüks kaupleb nii nagu oskab, ja igalt poolt võib peksa saada(näiteks: THC,enron, worldcom jne.). -
19:30 hakkab MTV3 saade enronist.
-
mitte MTV3-st vaid YLE1-st kell 19:30, nii oli vähemalt teskti tv-s kirjas.
-
my mistake 8)