kuidas kulutada 30 krooni?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
ostad 3 6lut?
-
avalda kuulutus "müün kõike".
-
Ostad 2pakki sigarette
-
Või ostad hoopis 3,571 liitrit bensiini 95-e.
-
-
...1,5m nööri...
-
Tänase ilmaga ostaks mina villased käpikud.
-
...1,5m nööri siis saaks kelgutama minna!
-
Tee Ego järelmaksukaart ja osta 1800 kroonine kink enda sõbrale ja saad ühe kuu maksepuhkust. Täitsa tasuta s.t. 30.- eeki.
-
Kas Ego kaardi sõlmimine maksab siis 30 EEK'i? Mul just seesama mure, otsin tuttavat hansapankurit, kes mulle ka EGO kaardi teeks. Siis saaks kulutada juba tunduvalt rohkem kui 30 krooni :-)
P.S. see ei ole advendinali ja ma ei ole ka niipalju külma saanud, et liikvor aju ümber kolisema hakkaks :-) -
Raamatupoes on sarjast "Eesti mõttelugu" mõni päris huvitav raamat, allahinnatud kümnele kroonile. Osta neid kolm tükki, loe kas või ise läbi ning ürita tuttavatele 20 krooksu tükk maha müüa. Kui lahti saad, on juba probleem kuidas 60 krooni kulutada.
-
Minu meelest on Ego kaart järgmine halb asi pärast Jossif Stalinit.
20% aastaintress on ilusasti lillede vahele ära peidetud, enamus inimesi ei saa arugi palju nad maksavad. Lisaks kui inimesed maksavad kõigepealt ära intressi, siis kahaneb põhiosa väga aeglselt. Niimoodi võivad 1000 kroonised saapad maksma minna 1500. Üsna röövellik toode e. pank kasutab ära inimeste viletsat arvutusoskust.
Ja muidugi need vahvad juhtumid kus pank üritab kliendile müüa korraga Ego kaarti ja pensionikindlustust (leti taga olev teller kuuleb väikest kuradit õla peal, kes korrutab "müü-või-haihtu"). Ehk - anna oma raha meile 4%-ga, me paneme selle laua alla ja anname sulle 20%-ga tagasi!
Lisaks veel see, et Ego kaardi broshüüril on Inspira mööblipoe taha märgitud LHV maaklerite telefon ... -
Hmmm
Ego kaarti ma ostma küll ei taha hakata. Siis see äri ei tasu ennast ära.
Ja see, mida Kristjan rääkis, on muidugi sulatõsi ja selge röövimine. Minul oli selle kaardiga üks palju parem plaan kui temaga mingeid asju järelmaksuga osta. :-)
Ainult et enne tuleb see kaart muretseda kuidagi... -
Velikij tahab kahte kilo kommi?
-
Kas EGO kaardiga antakse kaasa kaks kilo Hansapanga kompvekke? Või 2000 ETL-i?
-
Minu arvates eksisteerib kahte liiki tavalisi inimesi: ühed hoiustavad raha Hansapanga arvelduskontol 0.2% intressiga ja teised omavad EGO-kaarti makstes 20% intressi. Et situatsioonist võita tuleks osta Hansapanga aktsiaid.
-
Homme hommikul lähen Hansapanka. Olen moraalselt valmis - kas ka teller minu soovi aktsepteerib on muidugi iseasi. Täna juba taheti mulle EGO asemel Magnetit pähe määrida, aga see nõks ei läinud läbi :-)
-
kui magnet kylge ei hakka, siis velikij järelikult pole raudmees, kyll on aga tal egoprobleem :)
-
ühelt võrumaa meeste kodukalt on pärit lause stiilis "Kuradi Kalei, ostis endale käki, p****e ma ostan endale EGO kaardiga Audi A6, kuumakse 160 krooni."
-
Mina ja raudmees...ha-ha-ha!
Ma pole siiani veel ühelgi triatlonil käinud. Isegi harrastajate omal mitte.
Aga kui sa riq kaua kobised, siis sel suvel lähen ja mis sul siis öölda on?
Tegelt on probla tõsisem, mina saan oma egoprobleemiga hakkama, aga kas sa tahad väita et neil tuhandetel inimestel kel juba on EGO kaart on ka egoga probleeme?
riq, mõtled sa seda tõsiselt või jälle niisama pläägutad? -
s6nademäng, magnet+teras, egorpobleem=probleem ego kaardiga
-
1+1=2
võib-olla mõni ei saanud aru, ehk peab üle selgitama :-) -
riq, mis marki autoga sa sõidad?
-
ma ei tea mis marki autoga ta söidab, aga meie siin Saaremaal söidame samadel tingimustel mis Vöru mehed. Nagu tehvlon ütles, et A6 ja kuumakse 160EEKu.
30 krooni saab aga kulutada nii, et vötad ta taskust välja ja töstad körgele pea kohale. Lehvitad. Tuleb vares, harakas, kull vöi kaaren napakas ja viib selle viuhti! pessa vöi poodi vöi kuhu veel, sinul sellega rohkem muret pole.
Kristjan, kust nii odavad käpikud saada mötled? Meil Saaremaal on küll memmed valmis oma käpikute eest hullu hinda küsima. -
Ego kaart hea ainult lühiajaliseks kiireks krediidiks. Siis pole ta kallis midagi. Teinekord lihtsalt on vaja kiiresti raha ja mugavam on kindlasti ego kui oma kullast voolikud kaela ümbert pandimajja viia.
-
s6idan cadillaciga,
aga alles järgmine aasta.. -
aga see aasta?
ja eelmine aasta? -
30EEK = 6 Viking loto mänguvälja. Kui 3 numbrit pihta saad, on võit umbes 40 eeku, 4 numbriga juba ca 400... samas, võiduvõimalus on suht väike...
-
Loto on lollide mäng, targemad mängivad börsil.
-
Kui lotoga võidetud 9-st millist pool börsile viid ja teise poole uugama paned (maja,auto,suvila), ja need välja rendid, siis ju tore küll.
-
Nüüd saab ju lotot moblaga ka mängida. Eriti lihtne ja mugav võimalus 30 krooni kulutada.
-
http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2&uud_id=274204&day=02&mon=12&year=2002
-
Mida teha, ideid on mitmeid esiteks v6id osta enesele 6lut ja suitsu jood ära t6mbad suitsu peale ja kah hea olla. Teiseks v6id aga minna panka, teha enesele konto, ära v6ta kaari, las ta lihtsalt seisab seal ja kui järgmine kuu jälle üle jääb vii ka see väike pisku sinna hoiuks, vene keels nimetatakse seda zanatshkaks. Ja ükskord kui raha hädasti vaja on oi küll on magus sealt seda v6tta.
Veel kuna on j6ulukuu v6iksid annetada selle kuhugi, muidugi üli küüniline on m6elda, et ainult j6ulukuul kisub meil seest härdaks ja annetame lootes, et nüüd Jumal märkas meid ja meil läheb järgmine aasta hästi, mis siis, et kohe peale j6ulu l6ppu kerjusele sama vapralt pihku sülitame.
Tee endale kodulehekülg ja näiteks ja kuuluta välja lembeluule konkurss, esimene koht 15 eek-i teine 10 eek-i ja kolmas 5 eeki ja ongi lahendatud inimesed saavad raha sina aga luuletusi, mida edaspidi pruutidele v6i siis oma naisele saata.
Ja nagu kord ja kohus nii ka meil siin ükski teguviisidest pole vale ise otsusta mis sulle rohkem meeldib ja kui sul tuleb parem idee e. siis idee mis rohkem meeldib v6id hoopis selle teostada :) -
kasutada otseinvesteringuks - võtad sõbra kampa (ka 30kr.) ja ostate 2 peale pudel viina. Investeerid otse enda sisse...
-
to Alvar: eriti lahe on veel see, et samad inimesed, kel raha on 0.2% arvel võtavad tihtilugu 20% EGO kaardi ka peale :)