Iraak tulistas alla USA lennuki
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Iraak teatas täna, et on riigi kohal alla tulistanud USA mehitamata luurelennuki «Predator», teatas CNN.Nüüd läheb sõjaks (kuigi tegelikult lasi USA ilmselt meelega ise enda lennuki alla) ja turud hakkavad tõusma.
-
Mhmh ja siis lasi USA ise WTC meelega õhku ja holocausti pole olemas ja sina, Garu, oled Mossadi agent :P
aga neid mehitamata luurekaid on ennem ka alla tulistatud ja pole midagi juhtunud. -
Mina ei ole Mossadi agent, aga see USA lollakas toetus juudilõustadele hakkab küll juba närvidele käima.
-
tea palju selline lennuk maksta võiks...
-
just oli juttu Internetis rassismi ja muu taolise õhutamise seaduste vastuvõtmisest... :)
-
mina küll ei lugenud välja, et Garu oleks juudilõustade kohta midagi halba öelnud - ta omas lihtsalt arvamust usa toetuse kohta ;)
-
Mina arvan, et Liitlaste sõja rahaga saaks juba uue WTC rajamisega midagi ette võtta
-
Garu ,põhimõtteliselt olen sinuga nõus .
Loe aga läbi artikkel "Rahvuslik võrdseimsus EÜ moodi" minutis ,sellele vist ka Tyyp viitab oma kommentaaris.
Eile Sky News lasi pool päeva ainult UK peaministrit telekas ,kogu jutt käis sõja ümber
Nagu mina lõpuks aru sain ,ei ole see rünnak nii kindel midagi
Blair kinnitas ka ,et see sõda ei ole seotud terrorismi vastase võitlusega ,aga USA on meie sõber jms -
Jätaks pööbelliku juudi- ning ameerikavihkamise delfiinidele, eks? ei tahaks siit INVESTEERIMISfoorumitest taolist kräppi lugeda.