Börsipäev 16. mai - kuidas DELL vastu peab?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tere hommikust!
Euroopa börsidel alustati väikeses miinuses, kuid suund võeti ülespoole ja esimese poole tunni jooksul jõudis enamus indekseid plussi ronida.
Samal ajal on USA futuurid 0,2-0,4% miinuses ja dollar 3 päeva väldanud tõusu järel taas väikeses languse.
Tallinna Börsil alustas Eesti Telekomi aktsia kohe 101 kroonist kõrgemal ja ostukonkurentsi näib olevat.
Pärast eilsest teadet võimalikust 726 miljoni kroonise ehitustellimuse saamisest Tallinna Sadamalt on Merko Ehituse aktsia ostunoteering täna 1,4% tõusnud, aga müügisoove ei paista täna üldse olevat - tellimusraamatus leiame müügipoolel vaid turutegija poolt kohustuslikus korras välja pandud müügitellimuse. Tellimuse tähtsust on lihtne hinnata: 2002 aastal oli Merko Ehituse aastakäive kokku 1669 miljonit krooni.
-
USA tarbijahinnaindeks -0.3, deflatsioonihirm kummitab. Kas täna antakse eile tagasivõidetud positsioonid järjekordselt käest?
-
Raearu, Avalöögis olen välja toonud koridori, indeksid on üsna kitsas vahemikus liikunud sellel nädalal.
Täna on optsioonireede ja volatiilsus ehk lükkab turu ühes suunas välja.
DELL on täna pea dollari miinuses (3%) ja praegu on raske leida põhjendusi aktsia ostmiseks, minu jaoks on hetkel suurem tõenäosus, et aktsia läheb alla 30-ne, kui tõuseb edasi. -
ODP on hetkel kahe toetuse peal, alla 13 kukkumine (eriti seal sulgumine) oleks juba viletsam märk.
-
Koridor tundub olevat täies jõus, täna pööras S&P 500 jällegi 948 juurest alla ja tundub nüüd minevat 935-te testima.
-
Eelmine kord läks 935-ni jõudmiseks 2 päeva.
-
Ohoo LHVAKTS on värvi muutmas. Loodetavalt näitab varsti teistele fondidele punast laternat!
Tublid! -
adz
kust seda vaadata saab? -
And the magic gravity 100 is carrying eBay closer...
-
Viimane aeg panuseid teha, kas EBAY murrab üle 100 või ei. Praegu võiks osta EBAY 100 calli, lootes, et peale 100 murdmist tõus kiireneb, mis on ka loogiline. Või siis osta put 100 alt, lootes, et vastupanu jääb murdmata ja hind langeb.
Yanek, sa kaupled EBAY-ga, võidad praegu? -
2 korda olen müünud liiga vara
täneseks positsiooni polnud käisin naisele autot ostmas ja pidi eile ära müüma kuna olin eemal
kurb
aga arvan et 100 on raske piir
täna seal all ilmselt jääb kuna optsioonide lõpp käes aga kui läbi saab siis ma arvan et tõuseb 102 - 103 kohe hooga küll -
Dell pidas üllatavalt hästi vastu, aga INTC ja MSFT vajusid toetustasemest läbi, HPQ-l troonib tipus punane(tume) haamer.
S@P ei kukkunud palju, oleks nagu hea positsioon 950 ründamiseks. -
Vabandust, HPQ tipus on "hanging man".