Bank Of America (BAC) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Bank Of America (BAC)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nagu ka nimi ütleb, tegutseb Bank of America (BAC) peamiselt Ameerika pinnal, pakkudes oma klientidele laiahaardelist finantsteenuste valikut. Suuruselt jääb BofA alla vaid oma suuremale konkurendile Citigroupile. Tegemist on kindla dividendimaksjaga, mis lubab pikaajalisel investoril teenida olenemata aktsia hinnakõikumisest.
  • The U.S. Securities and Exchange Commission is seeking to charge Bank of America with failing to disclose extraordinary financial losses at Merrill Lynch prior to a shareholder vote on the merger between the two companies.
  • http://www.tradingmarkets.com/news/press-release/bac_bank-of-america-declares-preferred-dividends-888986.html

    palun keegi targem tõlget, lhv vahendusel ostetud BAC aktsia dividend siis milline oleks?
  • Padog, sinu poolt viidatud uudises kirjutatakse Bank of America poolt aprilli alguses välja kuulutatud eelisaktsiate dividendidest, mis makstakse välja eelisaktsiatele. Tavaaktsiate (common shares) pealt maksab Bank of America (BAC) dividende neli korda aastas - hetkel on selleks $0.01 aktsia pealt iga kvartal.
  • Keegi kusagil soovitas LHV Pro ostusoovitusi vastupidiselt teha ja pidi päris hästi teenima. Paistab,et oli tal oli õigus.
  • On viimase aasta jooksul ikka väga kiirelt tõusnud. Ameerikal läheb hästi.
  • Täna tuli teade 0.12$ kvartaalsest dividendist (in line with previous), forward yield 1.74%
  • BACi potentsiaal on üüratu. Ma olin küllaltki hiljuti mõnda aega BACi klient. Netipanga funktsionaalsus oli võrreldes näiteks Swediga minimimaalne, kontoris kulus juba leti juurde jõudnuna ka täiesti tavalise operatsiooni tegemiseks alati vähemalt 20 minutit ja nii mitugi korda pärast 40 minutit ootamist telefoni otsas ei suutnud klienditeenindus aidata ka päris lihtsate asjadega.

    Kui nad sellise tasemega on juba nii kaugele jõudnud, siis võib ainult ette kujutada, mida normaalselt tegutsedes on veel võimalik saavutada. Kindel buy!
  • Hehh...nii oli see juba 10a tagasi.
    Ehk midagi suurt pole muutunud.

    Paar aastat tagasi jäi silma CUBI e Customers Bancorp, kes just vastukaaluks arendas jõuliselt kõiki digilahendusel põhinevaid kliendisuhtluse kanaleid ala. mobiilipank jne.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon