General Electric (GE) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

General Electric (GE)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • General Electric (GE) on üks maailma suurimaid ja kõige enam hajutatud tegevusega ettevõtteid. Asutatud 15. aprillil 1892. aastal New Yorkis, on ta ainuke ettevõte, mille aktsiatega kaubeldakse tänaseni nendest 12-st firmast, millega alustati kauplemist Dow Jones`i börsil aastal 1896.
    GE toodangu hulka kuuluvad kõikvõimalikud seadmed: valgustustooted; tööstusautomaatika; meditsiinidiagnostika seadmed; mootorid; elektrilised jaotus- ja kontrollseadmed; vedurid; generaatorid ja alajaamad; tuumaenergia toetusteenused ja kütuste tootmine; tsiviil- ja militaarlennukite reaktiivmootorid; insenerimaterjalid; teenused: tooteloome; elektriseadmete installatsioon; masinaehitus; parandus- ja ümberehitusteenused; IT- teenused; TV-, interneti- ja multimeediaprogrammid ja -teenused; televisioonijaamade haldamine; kõikvõimalikud finantsteenused; kinnisvarateenused jt.
  • Kui analüüsimajad ja paljud investorid on General Electricusse usu kaotanud pärast kasumihoiatust ja dividendi kärpimist, siis insaiderid on käinud viimasel ajal ostmas. Muuhulgas ostis teisipäeval kolm miljonit aktsiat ehk kokku 54 miljoni dollari eest Loewsi tegevjuht ja GE nõukogu liige James S. Tisch.

  • Kas kellelgi on selle ettevõtte kohta ka pikem analüüs tehtud või huviorbiidis?
  • ott129
    Kas kellelgi on selle ettevõtte kohta ka pikem analüüs tehtud või huviorbiidis?


    https://seekingalpha.com/article/4201020-general-electric-hits-new-low-now

    Sellel ettevõttel on olnud pikka aega "pall kadunud", aga nüüd tundub, et a) hind on atraktiivne, b) spinoffid on võimalikud
  • 2016.a soovituse müü peale langetades pani JPM täppi, nüüd on põhjust taas terasemalt kuulata?

    JPMorgan analyst Stephen Tusa upgraded General Electric to Neutral from Underweight with an unchanged price target of $6. The stock closed yesterday down 5c to $6.71. The analyst says he's less negative on the shares with the abating of "known unknowns." Tusa, however, increasingly assumes a "material equity raise could be necessary." While such an event would create near-term downside in GE shares, there "could be support at a lower level, and likely a benefit of the doubt for new management with a higher multiple on lower earnings" and free cash flow, Tusa tells investors in a research note partially titled "Gonna Walk Before They Make Me Run." The analyst sees a more balanced risk/reward following the recent selloff in General Electric shares.
  • olen ise sees seal 12$ tasemest, seega korralik peapesu olnud. Selle aktsia hind on konkreetselt liikunud nii nagu JPM suunanud on - võibolla olen suures miinuses hakanud nägema tonte aga no ma ei tea, sinna poole kuhu Tusa oma suu avab sinna see hind kappab. Aga hoian näppe püsti ja kui trend muutub siis tuleb juurde ostma hakata, hetkel veel ei julge. Pikk positsioon endal.
  • Kui trend muutub, siis tuleb müüma hakata.
  • CEO pandi korralik mott pakett lauale FORM 4.

    Represents an inducement award of performance stock units ("PSUs"), granted outside the 2007 Long-Term Incentive Plan, to the reporting person in connection with his appointment as Chairman and CEO. Subject to continued employment conditions and accelerated vesting in certain circumstances, the PSUs will vest, if at all, based upon meeting the following stock performance conditions for 30 consecutive trading days during the four-year performance period from October 1, 2018 to September 30, 2022: half of the PSUs will be eligible to vest upon achieving a stock price of $18.60 (the "threshold target"), all of the PSUs will be eligible to vest upon achieving a stock price of $24.80, and an additional 2.5 million PSUs will be eligible to vest upon achieving a stock price of $31.00 (the "maximum target"). No PSUs will be granted below the threshold target, and the amount of PSUs granted between the threshold target and maximum target will be determined by linear interpolation.

  • See motivatsiooni pakett pandi CEOle lauale juba väga ammu, hetkel kui ta ametisse astus ja selle üle on palju diskussiooni olnud.
  • GE on tegelikult päris huvitav. Äkki võiks nendega korduda sama mis juhtus Nokia või AMD-ga?
    Suurepärase tehnoloogiaportfelliga firma kriisis - aktsia kollaps - restuktrureerimine ja keskendumine tugevatele toodetele - fööniks tõuseb tuhast. Muidugi on see paari aasta play.

    Minu arvates üks huvitav võimalus muidu ülehinnatud aktsiaturul. Ei oma, aga kaalun kas võtta.
  • Eks lähi aja küsimus ongi, kas seal on ca 40B õhku või mitte ja nagu Adam välja tõi, siis lühiajalised varad/kohustused suht nadi. Adamil ka video KHC kohta, kus rääkis, et sisemine väärtus 23$, siis kui see maksis üle 30$, samuti FB kriisi aegu 130$ tuuris, ütles kena äri, mida osta, kui tehniliselt trend pöördub. Aga jah, ikkagi nii paljudes investeeringute raamatus GE mõõnadest ja tõusudest juttu, et igal juhul huvitav jälgida.
    Kummaline veel vaadata, et Buffetti hetke/kunagised ostud nii pähe saavad: KHC,TEVA,GE

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon