Raha on kogunenud ca 250 tuhat, mida tahaks aktiivsesse ärisse paigutada - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Raha on kogunenud ca 250 tuhat, mida tahaks aktiivsesse ärisse paigutada

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Olen hetkel ühe äriga aktiivselt seotud, kuid sooviks mingit muud teemat proovida. Parim variant on see, kui on keegi sama huviga ja kapitaliga või väga hea ideega, kes oleks koostööpartneriks. Aktsiaid ärge soovitage, sest selle jaoks on muu raha mõeldud (siiamaani pole kuigi hästi läinud). Kui kellelgi tõsinehuvi, annan ka oma kontaktandmed
  • Krt, järgmine mees vales kohas!
    Siin on juba analoogseid teemasid, ainult erinevad raha kogused. Kas ei saaks neid kõiki ühe teema alla panna?
  • MSM-le: ei ole vales kohas, kuna eelmisele investeerijale pakuti fondidesse-aktsiatesse raha paigutmist. MIna sellest pole huvitatud, lootsin leida mõne tõsisema ärihuvilise
  • Eesti turg olematu ja õnneks ka sinu raha hulk välisturu jaoks suht olematu. Aktsiatesse ka minu arvates suht mõttetu raha paigutada - kuigi see vist kõige lihtsam moodus. Olen ise proovinud mitmeid variante Eestis erinevaid asju teha ja turg suht talupoegi täis e. keegi siin koostööd ei taha eriti teha (pean silmas kui läheb ühe ja sama teenuse või kauba müügiks). Ühesõnaga suht riskantne turg raha paigutamiseks, sest ka inimesi ju väga väga vähe kuigi ... olen ise mõtlema hakanud turistide peale. Miskipärast on nemad kuidagi väiksema tähelepanu alla ärimaailmas jäänud(võib-olla ka asi selles, et alles järjest enam avanev turg) ja hinnasõjad nendega seotud ettevõtmistesse pole veel jõudnud või siis tegelikult ega meil siin ju ausalt öeldes õieti midagi peale prostituutide neile miskit ei pakutagi.
    Sinu summa sellesse alasse on suht ok kui pakkuda neile miskit eestimaist, kuid kui minna kindla peale ja pakkuda miskit, mis ka täiega toimiks siis jääb kahjuks sellest veel väheks.
    Muidugi nr 1 küsimus alati: milleks oled valmis?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon