Europarlament - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Europarlament

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Algatuseks siis kübe eilsest Oti saatest, kus kartmatu punavõitleja Toomsalu mainis, et nüüd on aeg teine, kus esile kerkivad uued noored punased tublid tegijad. Ja ennäe - soovitas kinksi (Sirje Kingsepa) Europarlamenti valida. Nii, et anna tuld kinks - haipisid end ja toppisid isegi pildi lhv foorumitesse, tänu sellele said vast 15 hääle asemel üle 200, nüüd äkki parlamenti ja veel euro omasse :D
    Muideks mul on üks vene-aegne tänavasilt hangitud, V.Kingissepa ülal eesti keeles ja all vene keeles. Kuna teil plakatite jaoks raha nagunii pole (toomsalu 790 eegust vaevalt piisab), siis võiksin selle kinksile anda kui ta suudab midagi erakordselt lolli ajada - nii tsirkuse eest :D Pärast saab tänavale toppida ja seostada oma (hinge)sugulasega reklaamikampaania.
  • Toomsalu ja kinks vōivad Europarlamendist ainult unistada, aga kui Velikij juba pōleva Edgari foorumis ennustusvōistluse välja kuulutas praeguse linnapea ametiaja pikkuse osas, siis vōiks midagi sarnast teha ka siin: ennustuse sisuks kohtade jaotus Europarlamendi valimistel Eestis erakondade vahel.

    Pakun 2 Respublica, 2 Reform, 2 Keskerakond


  • sry, teine viidatud foorum oli ikka pōleva Tallinna oma, Edgarit seal ei pōletatud, vaid peatati ...

  • Oekun, et Reform ei saa ühtegi kohta, muid ei paku.
  • respublica 2, ilves, reform 1 ja kesk 2
  • res publica 2
    reform 2
    kesk 1
    sotsdem 1
  • Loodetavasti ei satu siin pakutud Reformierakonna 1-2 saadiku hulka Idi-Silverit... Kahju, et reformierakonda ka mingid lapsmõtlejad sattunud on: EPL...: "Punasega seostuvad Eesti kodanikule ebameeldivad minevikumälestused. Seega - Euroopa pass peab olema sinisekaaneline." Suurepärane, kui tähtsate asjadega Eesti poliitikud kavatsevad Euroopas tegelema hakata... :(

    Minule näiteks toovad eurolipu kollased tähekesed silme ette õudsa pildi tuleviku maailmast, kus hiinlased järjest paljunevad ja maakera vallutavad... Need tähed peaks kiiremas korras roheliseks muutma, et rõhutada looduskesksust... Eestlane ei usalda kollast värvi!
  • Isiklikult sümpatiseerivad Eesti kuldajastu korüfeed: Meri, Kallas, Laar ja Ilves. Kahte esimest ei saa valida, viimasel tore karisma aga erakonna suund on läinud ebasümpaatseks. Jääks Laar, kuigi need on rohkem isikute valimised - loomulikult oleks mahlakam kui sinna saaks ainult isiksused, ja need neli on kõik.
    Ennustada ei taha, aga unistuste liigas võiks olla: Mihkelson-Ergma, Tulviste-Laar, Ilves ... ja muud intellektuaalse tahuga tegelased.
  • huvitav oleks teada paljudel teil on olemas ettekujutlus sellest mida europarlament teeb ja mida see koht seal saadikuna üldse tähendab
    enne kui valima minna peaks äkki seda vähe uurima :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon