GOOGLE?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
MIs te kas ja kui palju Google lähiajal tõuseb peale eilset 8.31% langust. MA mõtlen nii nädala-kahe perspektiivis......
-
mina usun et, esmaspäev veel on languspäev:-
-
google puhul panustaks küll langusele, võib mõne hüppe üles teha ja see on kõik.
-
Kui haip (momentum) lõppeb, siis on väljujaid korraga palju ja langus kiire. Kui UBS tuli neljap. järelturul kesise reitinguga välja, oli see üsna no-brainer short.
Lühiajalist tehnilist pilti vaadates, arvan, et praegu on 70% tõenäosus gapi täitmiseks ja liikumiseks $150 juurde enne aasta lõppu. -
see google on tegelikult ikka täielik p***. vaatasin ükspäev huvi pärast seda orkut.com-i. kuhu ma ka ei vajutanud ikka tuli mingi a la tekst no donuts ja bad-bad server. otsingumootoriga pole veel midagi analoogset juhtunud, aga küsimärke kogu organisatsiooni kohta tekitab küll
-
Google praegult 6.54% tõusnud:)
-
Eilne Google 9.04% tõus on päris muljetavaldav
-
9.03%*
-
Ülatoodud jutt päris täppi ei läinud, GOOG tuli küll tublisti alla, kuid $160 juures sai pidama. (praeguseks tagasi $193).
Aga kirjutan hoopis Google "aasta auhindade" pärast - nimelt avaldasid nad 2004 aasta populaarsemad otsingud nii erinevate gruppide kui ka erinevate riikide lõikes (vaata siin).
Üle maailma võimutsesid pop-staarid ja näitlejad, kuid soomes oli top üsna erinev :)
1. irc-galleria
2. iltasanomat
3. iltalehti
4. kissa
5. runescape
6. nalle puh
7. soittoäänet
8. harry potter
9. avoimet työpaikat
10. sauna
-
LOL #10... :D