Teenustasud LHV-s - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Teenustasud LHV-s

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kust saaksin näha väljavõtet, kus on kirjas teenustasud (millal ja kui palju võetud). Ise ei leidnud sellist kohta
  • just....aga sealt ei saa ju mitte midagi konkreetset, neid teenustasusid on siin korduvalt läinud millegipärast, aga seal pole midagi kirjas, selle pärast ma seda küsingi
  • Mis täpsemalt arusaamatuks jääb? Kõige lihtsam ja kiirem vast kirjutada klienditugi@lhv.ee ja leida igale teenustasule põhjendus.
  • Hea artikkel sel teemal :)
    http://www.aripaev.ee/2767/rt_ly_276701.html?leht_id=2767
  • äripäeva jutt on ju kõik teada juba.... aga kui kvaliteeti tahad, siis peabki rohkem maksma. Hansapank on küll kõige kallim, aga hanza.net on selge ja arusaadav (kõik ühest kohast)
  • Hmm, maeitea... aga Hansas midagi müües peab peaaegu nädala ootama(kui teed tehingu nädala lõpus) ... enne kui raha kontole jõuab ja kasutada saab.
  • hmm, LHVs saab müügist laekunud raha uute aktsiate ostuks kasutada kohe, T+3 kehtib ainult raha väljakandmise puhul ...
  • Hansas saab samuti müügist laekuva rahaga kohe uut positsiooni soetada, kui investeering on samas valuutas
  • ei saa ju. saab , kui samal päeval ost-müük
  • Minu juhtum hansas.
    Esmaspäeval;arvlduarvel 5K vaba raha(igapäevakulutusteks),müüsin aktsiaid 10K eest,teisipäeval ostsin aktsiat 5K eest.(Kõik eesti aktsiad).Arve seejärel blokeeriti (broneeringuks) ja minu õnnetuseks ei saanud 3päeva (3+T) arvelt mingit summat kasutada!!!
    Hoidke raha eri arvetel või eri pankades.
  • http://www.delfi.ee/news/majandus/aripaev/article.php?id=9300050
  • hanza.net'is tuleb linnuke automaatse konverteerimise kastist maha võtta - siis toimib kõik ilusasti :)

    Aga sularaha ei saa kätte loomulikult enne T+3. Kuid seda ei saa ka LHV's ega mujalgi.
  • Kas 50 krooni limiithinnaga tehingu eest lisandub Saksa ja USA aktsiate tehingutasudele või millelegi veel?
  • Hanza net tuleb koheselt ära unustada ja hoida seal ainult igapäevasteks kulutusteks vajaminevat pappi,ülejäänd raha kanda koheselt LHV sse.Ise tegin nii ja probleemi rahadega ei ole!
  • LHV kohta infot tahakski. Hinnakirjas on USA aktsiate (ja Saksa) tehingutasud 175 + 0,3% ja limiithinnaga tehing 50 EEK lisaks tehingutasule. Tunnistan, et päris hästi ei saa aru, mille kohta see käib, kuid stop-loss tehingu juurde on märgitud, et kehtib USA ja Saksa aktsiate puhul, seega eeldan, et sama kehtib limiitorderitele. USA-st limiithinnaga ostes ei pannud eelmine kord tähele, kas lisati 50 eeku teenustasudele või ei; portfelli all enam teenustasudega tehinguid ei näita ja nii hilja õhtul arvutada ei viitsi, seega siit küsingi.
  • lissabon

    Limiithinna tasu 50 EEK lisandub investeerimiskontol USA, Saksa ja Skandinaavia aktsiate puhul,
    ei lisandu Balti aktsiate puhul.

    Stop-loss orderit on hetkel tehniliselt võimalik kasutada ainult USA ja Saksamaa aktsiate puhul.

    Portfelli ülevaates on olemas raport Väärtpaberitehingud, kus iga tehingu kohta tasu eraldi välja toodud.
  • Tundub et Hansa on tänasest hakkanud LHV-ga võitlema madalate teenustasude kohta.
  • konto hooldustasud on ikka hansas samad
  • Stefan, haldustasude kohta vaata siit - http://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=1014315

    Suuremad maaklerid (Hansa, Ühis, LHV) on teenustasudega üsna samas suurusjärgus ja puhtalt teenustasude pärast ei vali ilmselt keegi enam maaklerit. Ma arvan, et üha tähtsam teenuse kvaliteet.
  • Jah, ma arvan ka et konkurents liigub haldustasude poole, ja tundub et LHV on hinnaliider.

    AGA, kas keegi räägiks minu vastu kui ma spekuleeriksin võimalusest et LHV aktsiakauplemist (kliendibaas) ostetakse lähiaastatel ära Nordneti või Avanza poolt. Viimastel aastatel ongi olnud selge konsolideerimine sektoris, ja IT- ja muud administratiivkulud ongi kõrged.

    (alternatiivse tsenaariumina, spekuleeriksin mina et LHV asutab panka.)
  • Stefan, erinevalt konkurentidest on LHV 100% Eesti eraisikutele kuuluv ja kõik LHV partnerid on aktiivsed LHV tegevuses, passiivseid aktsionäre ei ole. Plaanid on väga pikaajalised ja sellest lähtuvalt ei ole ka mitte mingisugust müügihuvi. Seega ma ei näe ka mingit võimalust Nordnetil, Avanzal ega ka ühelgi teisel välismaisel maakleril LHV investeerimisteenuste omandamiseks.
  • Kristjan
    Nordnet ostis 2004 Stockneti. Stocknetil oli 26 200 klienti (active accounts). Nordnet maksis 181 MSEK GOODWILL. Sellest võib arvata et sünergiaid on. Samas näen ära, et Eestis on veel mõned aastad kasvuaeg, ja et pakkumised pole võrreldavad. Ainult spekuleerisin :-)
  • Ma ei ole vist piisavalt kaua hansas aktsiaid hoidnud, oma konto väljavõttelt haldustasusid ei leidnud.
  • Kas kusagilt saan näha palju olen teenustasusid maksnud lhv s?
  • aga kas keegi teab, kas kuskilt peale hansat, saab kaubelda Venema aktsiatega?
  • Lenz

    Portfelli ülevaade/Raportid/Väärtpaberitehingud .... ja seal on iga tehingu juures kirjas palju teenustasusid makstud, kopeeri näiteks Excelisse ja liida teenustasude veerg ...
  • mgb

    loomulikult saab enamiku maailma turgudega kaubelda SEB-s. www.seb.ee
  • To matrox:
    Idee - LHV annab SEB-ile infi palju mul kontol külmutatud on ja SEB annab poole ulatuses laenu, nii paari protsendise intressiga (loomulikult mitte kuus vaid aastas). Mina olen käsi! Kahju on aastalõpu tõusul lörri lasta minna.
  • Kas keegi julgeb väita 100%,et SEB-s ei ole eraisikuid? Ei julge -seega tuleb vist LHV edasi üritada ja loota,et juhtkond seisab panga klientide eest ning teeb omaltpoolt kõik võmaliku,et
    lähiajal saabuks positiivne lahendus(kui see veel üldse võimalik on?!)
  • velvo - Sinu poolt vaadates on ideel ilmselt jumet. panga poolt ilmselt mitte nii väga. liiga põnev tagatis.

    SEB-s nagu ka teistes on kindlasti eraisikuid, paraku ei lubaks meie IT turvalisus nendel eraisikutel eriti toredaid omakirjutatud scripte rakendada. paari aasta tagune isiklik kogemus ühe alluvaga näitab, et võimalikule tärkavale häkkerlusele seatakse piirid kiiresti ja karistus on karm...
  • Mäletan, et umbes aasta eest laskusin emotsionaalselt sõtta LHV noore investori vaenuliku hinnapoliitika vastu. See on mul siiani meeles ja ega ma selle üle väga uhke ei ole.

    Olen vähem kui pool aastat üsna aktiivselt optsioone treidinud ning nüüd otsustasin oma palavalt armastatud maakleri juurest jalga lasta. Põhjus? Teenustasud. Pole mõtet arutada selle üle, et ega optsioonidega treidimiseks investeerimiskonto loodud ei olegi, sest treider tahab kuus saada 590 krooni teenustasu, mis teeb AASTAS 7080 krooni. Ka 100k portfelli juures teeb see kriminaalsed 7,08% ja näiteks 300k juures 2.36%

    Tegin kokkuvõtte, palju olen teenustasusid maksnud LHV-le ja palju oleksin maksnud oma uuele maaklerile, milleks saab olema järgmisest nädalast thinkorswim (armastan seda platvormi ülekõige juba 2 aastat).

    LHV: 503,91 dollarit
    thinkorswim: 122,1 dollarit
    Vahe: 381,81 dollarit
    LHV on thinkorswimmist 4,13 korda kallim!

    Tulemus jahmatas mind. Mul on kahju ja ma ei taha üldse halvustada, sest LHV kindlasti mulle tarkust jaganud rohkem kui 381,81 dollari eest, aga LHV tundub väga vaenulik noore investori maakler, kes soovib Eestist väljapoole vaadata. Noorte perspektiivi arvestades peaks LHV mõtlema just sellele. Kuidas, kas kehtestada odavamatele teenustasudele vanusepiirang või mingil muul viisil, ei oska öelda.

  • Miks Thinkorswim mitte Interactive Brokers?
    Kas Thinkorswim'iga saab Euroopa aktisaid ka osta, kui jah, siis kui kallis see on? Euroopa kohta kahjuks Thinkorswim kodulehelt infot ei leidnud.
  • Olen ka seda meelt, et LHV võiks oma teenustasudega veidi inimsõbralikum olla. Olen sellise ettepaneku ka siin foorumites teinud, vastusest olen aga aru saanud, et LHV kvalifitseerib ennast kvaliteetse teenuse pakkujaks (millega olen täielikult nõus) ja hindu muuta ei kavatse.

    Siit tuleb aga välja see, et kahjuks jäävad tulevikus LHV klientideks ainult algajad investorid, sest kes vähegi kogemust juurde saab, leiab omale uue pesa mõne välismaise brokeri juures. Sellegipoolest ei saa LHV väärtust alahinnata, see on koht, kus huvilised saavad esimese investeerimisalase hariduse, et siis edasi uutele jahimaadele minna. LHV on ka koht, kus iga huviline peaks jõudma arusaamisele, kas aktsiaturud on tema jaoks või mitte.

    Kui võrrelda LHV Traderit mõne teise teenusepakkujaga, siis on erinevus ainult hinnas ja eestikeelse toe olemasolus. Millegipärast on mul tunne, et neid hindu mingil hetkel hakatakse siiski üle vaatama, sest muidu jääbki LHV tulevikuks see nägemus, mida kirjeldasin eelmises lõigus.

    Üleüldse ei taha ma kedagi halvustada ega solvata, olen LHV-le palju tänu võlgu, sest siit olen saanud palju teadmisi ja kavatsen alatiselt jääda selle lehe aktiivseks külastajaks. Küll aga ilmselt mitte aktiivseks kliendiks ja seda eeltoodud põhjustel. Balti turgudel on POWERTRADER olnud minu jaoks mugav ja kiire, seda kavatsen esialgu küll edasi kasutada. Soovin LHV-le edu ja jõudu, ning loodan et leiate peale POWERTRADERI veel mõne tõmbenumbri, mis meelitab investeerijaid ja kauplejaid teie juurde tulema :)
  • minu hämmastus on piiritu. siimaani on kõik analoogsed postitused kus sisaldub konkreetselt mõne soodsama välismaa maakleri nimi läinud LHV poolt kiirelt kustutamisele. antud hetkel on möödas juba üle poole ööpäevast ja tsensorit ei kusagil.!!!!
  • No ega jyriado nüüd eeskujuliku ja viisaka üllitisega hakkama ei saanud küll. Austa LHV foorumit õpikeskkonnana piisavalt, et sellele vähemalt mitte vastu töötada.
  • Ei töötagi, tahaks ainult, et parem paremaks läheks.
  • Maidre, jyriado - ega me nüüd püssiga päris siin ka ringi käia ei taha ja kõike tsenseerida. Kuid teiste reklaamimist me niimoodi loomulikult ei poolda ja sellest peaks ikka ise aru saama.

    LHV plussidest (maksuraport, eestikeelne tugi, probleemid lahendatakse klientide eest ise ära, täidetud orderite hinnaerinevuste korral alati võimalik maakleriga ühendust võtta, investeerimis ja Trader konto integratsioon võimenduse osas, kiire reageerimine jpm…) on siin juba räägitud ja neid ei tasu ära unustada. Võõra päritoluriigi odavlennufirmaga on mõnikord tore lennata küll, kuid seda seni, millal ükskord su lend ära tühistatakse ja sind teadmatult lennujaama ootama jäetakse. Eks oleme meiegi oma hinnapoliitikat aja jooksul vajadusel üle vaatamas ning ka erinevate uuenduste kallal töötamas.
  • mulle jyriado postitus küll LHV-le vastutöötamisena ei mójunud. Pigem kui heatahtlik manitsus, et keegi praeguse hinnapoliitika juures aktiivsemad "igavese üliópilasena" LHV Traderis pikka positsiooni ei vótaks.

    Vóib-olla on see teadlik hinnapoliitika - vóimalik, et 10% LHV Traderi proovijatest lahkub pea móne (hinnalt) soodsama teenusepakkuja juurde, 40% lahkub tühjade taskutega jäädavalt, 50% valib aga LHV-s veidi rahulikuma, kuid veel soolasema investeerimiskonto (lihtsalt spekulatsioon, LHV kliendianalüüsist ja hinnapoliitikast pole mul órna aimugi).
  • minu postituse teises lauses on lugejate valikul kas "keegi" vói "aktiivsemad" ülearu. Vabandan.
  • Minu teada ei saa LHV hindu alla lasta,sest LHV on vahendaja mis kasutab suuremat brokerit ehk teisisõnu IB skin.
    Aga jah siin LHv kallidusest rääkida oleks ebaeetiline.Ja eks profid teagi niigi ,kus tegutseda.Asjararmastajale sobib see koht suurepäraselt.
  • Karta on, et märkimisväärselt ei saa LHV tasusid alla lasta. Rahad, mis maaklertegevusest Eestis teenitakse, on juba niigi suhteliselt väikesed.
  • Arvan, et saab allapoole lasta. Voi vahemalt diferentseerida (a la kui kuus tehinguid yle 100, 200, 300, vms. number - komisjonihind madalam voi vabastus kuutasust).
    Aga ainult huvi korral ja seda kardan mina, et huvi pole, Sest toesti, kas LHV Traderi kasutajaid on naiteks 250 voi 750, LHV-le on see (arvatavasti) marginaalne.
  • btw
    kus on uus powertrader, ootame juba ammu
  • hindade diferentseerimine ja korrigeerimine on saadanast...
    see tähendab alati hinna tõstmist. natuke naljakas lugu, lähen täna äripäeva maja sööklasse, seal kiri, hindu on korrigeeritud. halb aimdus tekkis...mis selgus, kõik praed olid 15 kr kallimad, kusjuures poolt praadi enam ei saa. korrigeerimine? irw.
    ok see jutt läheb väga teise teemasse, tahtsin lihtsalt öelda, et kui hindu tõstate, siis öelgegi nii: tõstame. milleks kasutada totraid eufemisme.
  • To. UG. Hea et teadegi üleval on. Mõnes teise konotorimaja töölissööklas tuleb töölisel endal avastada, et praele on 10...20 krooni otsa keevitatud. Selle nädala esmaspäevased elamused olid sellised.
  • Kantisin täna veel ühe pisikese ettevõtte LHV-st välja. Mitte, et midagi oleks LHV vastu, müts maha. Aga mujal on odavam:) Mulle odavlennufirmad sobivad - risk ikkagi väiksem kui igapäevases Tallinna liikluses ning klaasi kaheldava väärtusega Mummi ja nahkistme eest maksta 10K? Te kurat ei tea kui palju ILUSAID naisi selle eest hotellituppa saab:P

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon