PartyGaming IPO - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

PartyGaming IPO

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas keegi ootab veel PartyGaming IPOt suure huviga?
    mis muidu arvate?
  • tunneks ka huvi, kas on kuskil infot millal toimub IPO ja millal võib alata kauplemine. Tänud ,kui keegi teab :-)
  • Veidi uurisin antud firma kodulehte ja selat FAQ alt:
    When will the IPO be?
    We currently have no formal timetable. It is expected that the Listing Particulars document containing information relating to PartyGaming Plc and the offer will be distributed in a few weeks’ time to select institutional investors. Until then, we are unable to provide any further information other than the announcement that we intend to float on the London Stock Exchange.

    Seega ei midagi kindlat.
  • Tänud Sulle Alo, et uurisid - eks siis tule lihtsalt oodata.
  • Tere,

    PartyGaming will sell shares at between 111 pence and 127 pence in the offer.
    ...Official trading is expected to begin on the London Stock Exchange on June 27. Dresdner Kleinwort Wasserstein is sole global coordinator for the offer.

    http://money.cnn.com/2005/06/15/news/international/partygaming.reut/index.htm

    See tundub päris hea riski/potentsiaali suhe?
    Kas LHV kaudu on võimalik sellest IPO-st osa võtta?

    Ette tänades.
  • IPO on suunatud ainult instirutsonaalsetele investoritele ja antud juhul LHV vahendusel sellest osa võtta ei saa.
  • Kui IPO-l ei saa osaleda,siis mis turul ta kauplema hakka ja kas lhv vahendusel saab seda osta?
  • Kauplema hakkab aktsia Londonis, ning Londoni aktsiaturg on kättesaadav LHV Traderi vahendusel.
  • Kas on ka teada kes või kas mõni Eesti institutsionaalsetest investoritest osaleb?
    Või mis variandid üldse on tava investoril Eestist osaleda.
  • PartyGamingu (asuk. Gibraltar) võimalik ahistamine USA-s (87% klientidest) annab ka IPO-le tõelise pokkerifiilingu.

    Kas kõik või mitte midagi.

    http://news.ft.com/cms/s/4f17ed34-de04-11d9-a42f-00000e2511c8.html
  • Smly, Party Pokkeri klientidest ligi 80% on USA (täpsemalt 82%). USAs on pokker paremas olukorras kui online kasiinod, kuna pokkeris mängivad inimesed üksteise vastu, kasiinos maja vastu.

    albet, Eestist saab osta SEB kaudu. Nemad on üks kaas-korraldajatest. Üldiselt, ise ennustan Party Pokkerile väga head käekäiku, kuna nende käes on hetkel ligi 55% turust ning turu üldine kasv. 2004a online pokkeri turg 1bn usd, 2009a hinnanguliselt 6,4bn usd.

    Lisaks, kes on ringi vaadanud on tähele pannud, et nende martketing and player retention on väga tugev.

    Ainus mis minu jaoks asja juures küsimuseks on, on miks nad avalikuks lähevad.

    Ise ostan.
  • martins, täitsa teemassepuutumatu küsimus, sorry, kuid ehk oskad mulle kui mängusõltlasele selgitada, kuidas toimub USA-s pokkerimäng üksteise vastu erinevalt kasiinos maja vastu mängimisest? Pokkeris mängid ju ka diileri vastu, mitte laua taga olijate vastu üks-ühele?
  • kasiinos mängid alati maja vastu, va private group vms. puhul. Lihtsam on aru saada slotika või videopokkeri näitel.

    Pokkeri puhul (ntx Texas Hold'em) ei mängi üksi diileriga, vaid koos teistega siiski. Tournaments etc, seal pole tegu diileriga mängimisega. Pokkeri puhul operaator teenib ainult vahendustasu (rake). See on väike protsent laual mängitust. Proovi googeldada rake' suhtes. Ntx http://www.bodog.com/poker/rake.jsp
    http://www.empirepoker.com/games/rake.html
    http://www.crazyvegaspoker.com/rake.asp?btag=esp_cvpoker_rake
  • Huvitatuile...homme on päev panka minekuks. :)
  • martins, lähed võtad endale EGO kaardi või :)
  • ma ei teadnudki et üle viie kaardi saab inimese kohta võtta. Lähen võtan siis kuuenda ka.
  • martins,

    kas Sul on pakkuda värskemat infot osalemise tingimuste kohta?
    SEB-i infotelefoni väitel nad ei osale .... :(
    Võibolla olen liiga väike klient nende jaoks, kuid siiski huvitaks.

    Aitäh
  • Tegu on hetkel ilmselt maailma suurima rahamasinaga, kui genereeritav kasum sisse pandud kulutustega läbi jagada. Eelmise aasta kasumiks siis $700m. Seda on kübeke vähem kui ipodi-buumi nautival Apple-l. Sellise raha toob sisse arvutiprogramm, mis suudab korraga 80 000-le inimesele kaarte jagada ja selle eest raha korjata.

    Turule sisenemine on kerge, sellist tarkvarasüsteemi pole kuigi keeruline valmis kirjutada ega üles seada. Tõsiseid konkurente on kümmekond, pluss väiksed tegijad kuni lugematute frantsiisideni välja. Kust sellised suured summad tekivad? Inimesed mängivad eranditult omavahel, maja võtab teenuse eest raha. Tasud (ehk rake) ei ole mitte kulupõhised, vaid jäljendavad telliskividest ja mördist kasiinode omi: turniiridel 10% auhinnafondist, rahamängus kuni 5% igast pangast/potist. Pärispokkeriruumid katavad selle raha eest ka diierite palgad, mööbli ja telliskivid. Netipokkerisaitidel on ainus püsikulu elekter.

    Inimesed, kes mängida soovivad, ei otsi mitte odavaimat kohta, vaid saite, kus on kõige rohkem actionit - turniire ja erinevaid rahamänge erineva rahasumma eest. Tunnistan, et mind siiski siiamaani hämmastab, et pole tekkinud vähimatki hinnakonkurentsi. Kuivõrd maja võtab suure osa mängu pandud rahast õhtu jooksul vaikselt ära, on pikas perspektiivis kasumis väga vähesed mängijad. Ilmselt umbes nagu optsiooniturul. Teised peavad pidevalt raha juurde kandma.

    Miks selline kuldmunev kana börsil rahaks teha? Võimalik, et omanikud teavad, et paremaks enam minna ei saa.
    a) turg on kõigile sisenejatele avatud. Party on suurim, aga kindlasti mitte parima tarkvaraga (Pokerstars, Paradise Poker, iPoker Network). Kõige suurema rahakotiga mees ei saa turunduskanaleid täita, sest USA-s reklaamida ei saa. Võimud on vähemalt korra konfiskeerinud Party poolt USA telekanalile üle kantud reklaamiraha.
    b) inimesed tüdinevad pokkerist, nähes, et nad ei suuda võita. Või kaotavad kogu raha. Ajalugu on näidanud, et metsik pokkeriaction vähemalt päriskasiinodes ei ole lõpmatult jätkusuutlik.
    c) USA võib kirve selga lüüa. Netti nad tsenseerima ei hakka, küll aga saab piirata rahavooge üle piiri. Näiteks Visa-ga saab küll raha hasartmängusaitidesse juurde kanda, aga ei saa juba mõnda aega enam tagasi kanda.

    Igatahes kui selle teema kohta küsimusi on, laske tullan. Usun, et olen kompetentne vastama.
  • Partygaming on väga geniaalne leiutis minuarust,mis rõhub inimese hasardile ja ahnusele.Ta võtab inimestelt raha,kusjuures nii varjatult,et liikmeid tuleb järjest juurde.Nt mängisin ühe selliga head-up pokkerit ,alustasime mõlemad 100$.3 Tunni aja pärast oli mu vastasel 40$ ja minul 90$.Ja kusjuures mängjaid on tuhandeid ja 24/7 mängivad.
    Ta on ideaalne aktsia(pigem võrdleksn seda GOOG-ga ,kuid kõik omadused on võimendatud).
    Ülivõimas turuliider,spekulatiivne aktsia,müstilised kasumid.
    Konkurentidega on asi selline,et üksteise järel tulevad turule uued tegijad,kuid edutult,sest nad ei saa mängjate baasi alla.Käivad ainult seal ainult nn bonuse püüdjad,kes kasumi kätte saades lahkuvad.Tegemist on nn banaanijärjekorra efektiga.Kui järjekorras kedagi pole,siis ei tule ka keegi ostma.Kui piisavalt suur järjekord,siis lisandub sinna inimesi juurde teadmata,mida nad ostavad.Uutel tegijatel raske ennast sisse süüa,kuigi turul peaks ruumi olema.

    Ma ei imestaks,kui aktsia 3-4 kordistuks aastaga,sõltuvalt IPO hinnast.Kahjuks ei saa seda kuidagi osta Eesti kanalite kaudu.Ja niipalju raha ka ei ole ,et välismaiseid skeeme tasuks kasutada ja aktsiad kindlalt kätte saada.
  • hex, Sinu arvamust oli väga huvitav lugeda, ma ei kahtle, et jagad seda teemat tõsiselt hästi.Kas Sa ise ostaksid seda aktsiat? On kellegil ka ehk mõnda researchi firma kohta?Milline on Sinu arvatest firma suurim risk?
  • Pakkumises küll LHV ega minu teada ka teiste Eesti pankade kaudu osaleda ei saanud, kuid Partygaming on täna PRTY sümboli all Londoni Börsil esimest päeva kauplemas nagu näha siin

    Ja turult osta saab seda LHV vahendusel küll, olen täna juba täitnud 1 kliendi ostusoovi. Esialgu ei ole võimalik ostuorderit Interneti vahendusel kaudu üles panna, selleks tuleks helistada maaklerite telefonil 6800420.

    Paraku on teenustasud Suurbritannia börsikäibemaksu (UK stamp tax) tõttu üsna kõrged, stamp tax on 0,5% tehingu summast, LHV tehingutasu on hetkel kokkuleppeline ja sõltub summa suurusest, lähipäevil paneme ka selle täpselt paika.

    PRTY hetke turuhind 129p on siis IPO hinnast 116p 11% kõrgemal ...

  • Mida päev edasi,seda vähematraktiivsemaks muutub sisenemispunkt.Ei tahaks seda päris 200p juures osta:( LHV oleks võinud kiirendatud korras kodutööd ära teha,oleks paar ostuordert juures olnud:)
  • Pärast esimeste IPO järgsete päevade paigalseisu hakkab PRTY tuure koguma: 136p ja +5,82% täna ...


  • läheb nigu Google...

    Kui keegi leiaks ka researchi firma kohta, oleksin väga tänulik.
  • Erinevalt GOOGlist pole neil tehnoloogilist eelist. Kuni 80000 mängijat korraga onlines tähendab üüratut kliendibaasi. Euroopas on kindlasti kasvuruumi, USA kohta ei kujuta ette. Ma arvan, et pidu jätkub paar aastat, aga pikas perspektiivis pole sellised kasuminumbrid jätkusuutlikud. Aga hetkel võib osta küll, eriti kui aktsia hoo sisse on saanud nagu näha.

    Üks oht veel, mida ma eelmises postis otse kirja ei pannud. Säästukontseptsioonid on siiani universaalselt töötanud. Isegi Šveitsi edukaim kellatootja on Swatch, mitte Patek Philippe. Ma ei inimestaks, kui kuskil nurga taha säravad pead pokkeriga sama üritaksid teha, hoolimata senistest ebaõnnestumistest. Tuleb küll mainida, et keegi pole seda väga tõsiselt proovinud. Mängijatebaas ja turundus on muidugi sellise projekti puhul tohutud probleemid, aga jackpot on piisavalt suur.

  • LONDON - Shares in PartyGaming add 3 percent, taking gains to 33 percent since the online casino operator floated at the start of the week, lifting its value above blue-chip retailer Marks & Spencer and making it twice as big as British Airways.
    Dealers say investors are attracted by strong growth prospects, while index tracker funds move in and others have been forced to cover short positions. Shares are squeezed up by a small free-float of 22 percent, while worry about the legality of online gaming in the United States fades to the background.
    Analysts at Smith Barney, the research arm of Citibank, also add support with an estimate that the shares are worth 185 pence. "The buy case for PartyGaming is simple: the company offers high top-line growth and conversion to net cash. Now equipped with highly rated paper as well as high cash flow, the company looks well placed to consolidate its sector if it so chooses," the bank says in a research note.
    The shares add 5p to 154p -- from their 116p issue price -- to value the company at 6.1 billion pounds ($10.9 billion). Volume remains heavy, with 57 million shares changing hands. Over 780 million shares trade already this week, almost matching the 897 million sold in the offer.
  • PRTY.L on nüüd küll "kinnitage rihmad"
  • läheb kurivaim, target pandi ka 205 penni peale
  • PRTY hoos jälle, eile kõigi aegade kõrgeim sulgumine, täna päevasiseselt kõigi aegade tipp ...
  • palju augustis 205p'st üle läheb? 220 peale? ;)
  • teised tahavad ka osa saada

    http://business.timesonline.co.uk/article/0,,9070-1718638,00.html
    http://business.timesonline.co.uk/article/0,,9070-1717367,00.html

    M.
  • Vaatan just sama asja, uudist vähemalt Bloombergis ei ole, aga aktsia ähvardab uut tippu teha ...
  • party tänane uudis on, et WTO leidis, et USA katsed oma kodanikke offshore gamblingufirmadest eemale hoida on protektsionism ja paha ja nii ei tohi.
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/4167732.stm
  • Goldman Sachs alustas aastaga üle 100% tõusnud Sportingbet katmist underperform reitinguga, samas oodatakse PartyGaming poolt prognoositust paremaid tulemusi
  • Hea et ise sain kasumit võtta PRTY-ga , ootan nüüd soodsat sisenemist jälle
  • peale IPOt oli võimalus turult osta 130 kandis, nii et abiks seegi ...
  • Ei ipos ei osalenud, aga ostsin kusagil 150-160p kandis
  • Mida rahvas arvab järgmise nädala Cassava IPOst?

  • Küsimus: kust oleks kõige kergem börsi võhikust gambling-firmade sõbral hoida uudistel silma peal?
  • sama mõte.Internet betting ja pokkertööstust ootab suur tulevik.Pokkeri tippude teenistused tõusevad iga aastaga ja maailma parimad mängijad teenivad varsti rohkem ,kui Tiger Woods.
  • usun et 10% roogib sealt kohe koort ära
  • PartyGaming -20% peale I poolaasta tulemusi ...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon