Baidu (BIDU)
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Nähes Baidu väga edukat IPO-järgset esimest päeva Nasdaqil, tekib vägisi küsimus - kas ja kuidas oleks Baidut Eestis märkida saanud?
-
Kui lõpetaksime päev praegustel tasemetel, oleks tegemist ühe IPO suurima esimese päeva tõusuga sel sajandil. Võrreldavaks tegijaks oli näiteks 2000. aastal Active Power (ACPW), mis esimese päevaga 210% jagu kõrgemale sööstis.
Nii juhtub, kui kaks kõige kuumemat sõna kokku saavad: otsingumootor ja Hiina. -
Cody Willard @ RealMoney
Yeah, that Baidu.com (BIDU) action sure is remarkable, isn't it? A 260% gain off the IPO price -- why, that's just about the same as Google's (GOOG) post-IPO performance. Of course, it took Google nearly a year to make that move, while Baidu.com has done it in about, oh, less than .02% (yes, that's two-one-hundredths of one percent) of the time it took Google.
Let's throw the analyst estimates out the window and assume that Baidu.com earns 2 times more than the 50 cents or so that I've seen cited as next year's earnings potential. That would still put the stock at 97 times forward earnings! Google would be at $3,200 with the same multiple.
-
4x IPO. Paneb ikka hästi.
-
IPO +100 dollarit - easy
-
OMG, see ei ole enam normaalne :)
-
$150! Just like that!
-
kuidas see asi veel lennus püsib?
-
$175!Just like that!:D
Sick!! -
Selle kõrval on 5 euroga Starmani ostmine vist common sense :D
-
Vist jääb $135 kanti.
-
Kui juba panuste tegemiseks läks, mina pakun sulgemisvahemikku 100-110. kolmveerand tundi enne sulgemist siis... shortida mul midagi ei ole, aga õlle võite pärast välja teha, kui täppi panen.
-
127
-
ma pakun ka, et lõpus nõrgeneb. sulgemishind 115.97 ;-)
-
Ma ei paku midagi.Ei saa asjale pihta.Hea,et iga päev sellist "jama" ei pea nägema.
-
kahju et börsipäeva alguses straddlet ei võtnud :D
-
To: TRX. Palju õnne.
-
110..122.54... kakaja raznitsa... :P
-
Pidu veel kestab.
-
see wärk siin meenutab kangesti kohalikku kinnisvaraturgu.
ise kinnisvaraga ei tegele... aga alates Bidu 20.38(Eesti aja järgi) sai tehtud a 15 ostu 15 müüki sama kogusega ja 54.- PUNKTI plussi.Võimalusi oli sitaks rohkem, kuid hind liikus nii kiirelt, et ordereid oli õige hinna peale raske sättida.
Starman mu peps... -
Pakun, et kogus jäi alla 1,000?
sB -
float oli 4 M aktsiat aga esimese p2eva k2ive 22 M. see peaks midagi ytlema
-
vastasel juhul poleks mu munad piisavalt suured olnud, et kannatada ära 5-10 taalaseid tõuse.
oleks juba 10 sendigagi häppi olnud.
Ma peaks mingis sägad endale sappa linkima, kes sisestavad minu normaalsuurusega orderile
enda lambisuurusega orderi, millest mina midagi ei tea ja mis ei sunni mind liiga vara müüma kuna kasum on juba peibutavalt suur.
Kui ei tea kui suur linkkar taga loksub on mäng tehniline.Kui kogus muutub nähtavaks ja on ütleme, et suur, muutub asi psühholoogiliseks. -
vaadake premarket actionit. p2ris v2givaldne.
-
Show must go on... vahepeal juba 152,72 USD ehk veel ligi 25% tõusu. Nüüd vist algamas korrektsioon.
-
Tundub et hakkavad tagasi tulema need "head" ajad, kus pole vahet millist aktsiat ostad - peaasi et viide sõnadele "internet" või "Hiina". Veel parem kui mõlemad sõnad koos esinevad. Ole ainult mees ja osta, kuna kõik aktsiad ainult tõusevad. Küsimus on ainult müügimomendis, s.t. kui kaua peavad närvid vastu aktsiat hoida
-
Baidu jaoks on ilmselt hilja (hind müstiline), aga nüüd tuleb oodata kuni Alibaba (Hiina ebay) IPO-ni.Alibaba plaanib Usa's börsile tulla 2006.a.Kõikide märkide kohaselt peaks Alibaba'st tulema veel magusam tükk kui Baidu'st.
-
Yahoo! Alibabat omandamas:
http://www.forbes.com/home/technology/2005/08/07/yahoo-china-alibaba_cz_rf_0814yahoo.html -
ainult 35% siiski. partnerlus tundub pigem. IPO't ei tohiks ju mõjutada
-
ma m6tlesin pigem seda, et YHOO n2eb seal head v6imalust. YHOO ees, meie taga ;)
-
Bidu läbi ja pillid kotti. BIDU toksib alla $100. Näis kaua kotti (pool)püsti suudetakse hoida.
Praegu on see ikka juba väga hulljulgete mängumaa. Jälgisin täna kuidas üks mees 1200 aktsiaga pikaks läks ja mõne minutiga 15K miinust sai. Prrrr.... -
Tulemuste peale 5% miinuses, alloleva uudise peale tegi veel paar protsenti kiirelt allapoole.
09:06 BIDU Baidu forecasts a slowdown in revenue growth -- FT (82.00 )
Baidu.com, China's leading internet search company, expects revenues to rise by between 11 and 16 per cent in the third quarter compared with the previous three months, a marked slowing in the new Nasdaq star's sequential sales growth. The revenues mainly come from the sale of advertising links that appear alongside its website's search results, a model that emulates that of global search giant Google. Baidu has won plaudits for its success in building an effective marketing team in China and for adapting its search technology to the needs of users in a market very different from the US. However, questions have been raised about the sustainability of its "MP3" online music search service, which accounts for more than 20 per cent of traffic to the site but which has been targeted by music publishers for allegedly promoting piracy. -
Et siis hea koht ostmiskohaks?
-
Ken Wolff räägib, et kui seal veel momentumit sees ikka on, siis peaks BIDU täna väikse põrke tegema. Et kui näiteks 77 pealt avaneb siis peaks toimuma kiire liikumine 79ni. Kui liikumine aeglane ja ainult $1 piires, siis on parem BIDU täna mängust välja jätta.
-
Wolff pani selle eilse BIDU põrke ikka ilusasti täppi (juba üleeile hakkas ostukoha sihtimisest rääkima).
-
just, aga nüüd ütles juba et paha-paha ja 2taalast põrget polnud...
-
BIDUs on momentumit kull ja kull, hind juba ule $84.
Usun, et momo vendade arv on hoopis suurenemas mitte vahenemas. -
Hiina uuringufirma China Internet Network Information Center hinnangul on Google (GOOG) Hiinas Baidule (BIDU) turuosa kaotamas. BIDU turuosa kasvas Pekingis 10,8 protsendipunkti võrra 52-le protsendile, samas kui Google'i kliendibaas jäi samaks, moodustadest kasvavast turust 33% suuruse osa. Shanghais on Baidu ja Google'i turuosad vastavalt 43,9% ja 38,2% ning Guangzhou's vastavalt 48% vs 28,7%.
Üheskoos kuulub Baidule ja Google'ile Pekingi ja Shanghai turust 80% ning Guangzhou turust 75% (need kolm linna katavad ära suurema osa Hiina internetiturust). Kuue kuu eest hoidis Google nimetatud suurlinnades veel CNNIC'i suurimat turuosa.
-
BIDU rallib. ons selleks ka põhjus?
-
Huvitaks ennastki. Jagage tippe kui on.
-
MorganStanley vist kirjutas mingi analüüsi, TheStreetis on pikemalt, aga ma ei ole subscriber.
-
Kuulujutud üle võtmisest
-
http://www.newratings.com/analyst_news/article_1011699.html
Aga see ilmus alles täna ja Baidust otsesõnu ei räägita, ralli algas tegelikult aga juba reedel. -
Crameri loo lühikokkuvõte:
*The institutionalization of Chinese Internet plays began here, with this report from Morgan Stanley.
*Expect more positive research and more sponsorship to follow.
*The gist is simple: You have to own one of these plays, and the one people will reach for is Baidu.com.
RealMoney free trial on ka olemas ... -
Ralli algas reedel, siis toodi valja jargmised pohjused:
Baidu.com late-day strength attributed to recurring takeover speculation, short-covering, anticipation of positive broker comments next week (BIDU) 96.84 +13.30.
Tana lisandus siis veel see Morgan Stanley 114-lehekuljeline positiivses toonis analuus Hiina kohta + Crameri soojad sonad + paari tegelase valjautlemised CNBCs, et GOOG->BIDU deal pole sugugi utoopia.
Pohjusi ralliks rohkem kui kull... -
09/14/05 [BIDU] PIPER JAFFRAY SETS BAIDU.COM PRICE TARGET AT $45
-
Goldie init Underperform with $27 fair value est. BIDU -20% eelturul
sB -
Väga valusalt tõmmati kott pähe BIDU fännidele, poleks uskunudki, et nii julmalt...:)
-
Chatis hetkel 9 inimest, BIDU shorti mõte käis läbi siis kui BIDU 98 oli. Nüüd 92. Kellel mõtteid üle või puudu astugu chatti! ;)
-
BIDU short juba raskendatud ... no stocks to borrow