Dendreon (DNDN)
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
on jälle enimkaubeldute esikohal. Huvitav oleks teada, millise osa LHV DNDN käibest moodustas ost, millise müük. Nime taha võiks tekitada veel ühe veeru: %müük näiteks. Praegu on kaks võimalust: kasumivõtmine kauplejate poolt või ostmine FDA positiivse otsuse lootuses. Mida mina peaks tegema? Kui eelnimetatud %müük oleks näiteks 10, siis oleks pilt selge minu jaoks, sest LHV-inimeste käitumine on suuna andmisel vist usaldusväärsem kui mingi UBS klouni oma. Tõsi ta on, et Pro-s on DNDN investeerimissoovitusena olemas, kuid see ei tähenda, et sellega kaubelda ei võiks.Müügi% osa käibest enimkaubeldud aktsiate kohta võiks ju Pro all kättesaadav olla?Tehniliselt ei tohiks see keerukas olla.
-
Tehniliselt ilmselt jah mitte aga kas sellest ka abi oleks on iseasi.
Tegelikult soovid Sa ju, et öelge kuhu ma peaksin investeerima, et hästi palju pappi teenida.
Kui keegi seda ilmeksimatult teaks siis ta ilmselt laenaks kõik pangad tühjaks ja topiks kogu papi sinna.
Küsi parem kohe otse ega kellelgi ülearust raha ei ole, palju lihtsam.
(muuseas kui ma ei eksi siis selle nimeline foorum on juba olemas) -
Lodu, müükide hulgas ka lühikeseks müük, seega ei pruugi soovitud andmed eriti aidata.
-
Vahet pole, müük ja lühikeseks müük näitavad ikka ühte suunda. Need võiks siis müügi all koos olla. Samuti nagu ost ja lühikese positsiooni tagasiostki. Nii et minule isiklikult oleks müügi% veerust abi küll. Nüüd ei teagi, kas jääb jälle 5.5 juurde hallitama.
Lahendan küsimusi nii: löön raamatuga laual askeldanud kärbse laiaks. Ost on siis, kui kärbselaip jääb raamatu külge. -
Supper!
-
DNDN puhul on küsimus selles, kas hüpata rongile või mitte. See, mida ta praegu teeb on pinnavirvendus. Kauplemiseks ( 3-4 kuud )vaevalt kõlbab, sest hind liigub peamiselt ja järsult uudiste peale.
Praegu arvab juhtkond, et saavad FDA poolt heakskiidu. Tõde selgub hiljem ja siis ei ole enam tõusud/langused 10-15% vaid mitmekortsed. -
DNDN
Mhh, mis nüüd? Eelturul -0.45$ -
False trades.
sB -
Keegi sai õnnelikuks ja vastupidi
-
OK!
-
aga volüüm oli päris suur
kas see võib olla ka varem kokku lepitud tehing ? -
4000 aktsiat vs 1 mln keskmiselt.
-
ühe tehinguga?
-
l6petage nyyd see jama :)
sB -
Aga keegi soetas eile 3600 JAN10.0 calli. Kas see on mingi näitaja või ei?
-
To velvo: Aga mis sa ise teeks nende killukeste valguses, mis siin foorumites DNDN'i kohta on käinud?
-
Tegelikult, kui teemat alustasin, ei huvitanud mind DNDN eriti rohkem kui muud. Point oli muus-LHV enimkaubeldud aktsiate kohta tekitada lisaveerg, kus oleks näha müügi% (see oleks siis lühikeseks müük ja muidu müük koos).
-
Kellele huvi pakub, siis vaadake eilset DNDN graafikut kella 6:40-6:55 vahel (ET). Tehinguid tehti nii $7.87ga kui ka $6.32ga...
Ameerika magede pohjustajaks Isand Cramer, kes DNDN suhtes negatiivne:)
Ise ostsin natuke juurde $6.42 pealt. -
Huvitav,yahoo järgi day,s range 6.52-6.79
-
pööra tähelepanu kellaajale.
-
Isand Carmer tegi DNDN maha ja sattus paljude investorite löögi alla nüüd tegi väikse korrektsiooni või vabanduse, mis omakorda "kogub tuure" selle rohu ümber
http://www.thestreet.com/_yahoo/markets/corrections/10241237.html?cm_ven=YAHOO&c m_cat=FREE&cm_ite=NA -
DNDN-l ka ilus cup and handle muster joonistumas, mis muud kui liigume ülesse
-
Kui joonistub, siis jah, muidu ???
-
muidu ei ole vast tegemist mustriga, kui hind lähemal ajal tugevama käibega üle 7.1 EI liigu. Aga mustri alge on formeerumas küll, jah..
-
Tehnikud vist vaevalt sellist aktsiat jälgivad
-
aru ma ei saa...
-
Shortsid hoos. Vaja oma lühikesi positsioone katta, odavalt aktsiad kätte saada.
-
Keegi parem andku teada, kas osta nüüd või oodata, kui 5 poole kanti jõuab.
-
Kas osta 4-5-6-7-8 pealt ei oma mingit tähtsust.
Praegused tasemed EI ole määravad võrreldes sellega, mis juhtub tulevikus. Tegemist on, nagu sa tead biotehiga, kes töötab nii et higi väljas vähivaktsiiniga. Nad rabavad, et saada ametkondade heakskiitmist sellele ravimile ja kogu asi taandub ka lõpuks sellele.
Suur küsimus on-kas saab või ei saa??
Vastavalt sellele toimub ka liikumine ja vastavalt sinu valulävele peab olema sul selge, kas omada seda aktsiat või mitte. -
Omada igal juhul. Aga kui juba omada, siis võiks vahepeal ka veidi raha temaga teha, mis ta niisama hallitab. Madalalt võetud pikad positsioonid tunduvad ju üsna riskivabad siin.
-
Miks Sa arvad, et igal juhul omada? Kas sellepärast, et teised omavad ka?
-
Sellepärast jah. Kui omada aktsiat, mida keegi teine ei taha, siis on selle aktsia väärtus täpselt 0.00 USD.
-
kas tuleb eelturult osta????
-
07:01 DNDN Denderon says second Phase 3 trail of Provenge extends survival in patients with advanced prostate cancer (6.59 )
DNDN says second Phase 3 combined with the first demonstrate that active immunotherapy favorably impacts survival in men with prostate cancer and may provide an alternative to chemotherapy. Co says in 3 yr survival analysis, 98 men in placebo-controlled study w/ Provenge showed that those who received the drug had a 19.0 month median survival time, vs. 15.7 months for placebo. at the 3-yr follow-up, 32% on Provenge were alive, vs. 21% for placebo. As in previous studies, co says Provenge was well tolerated with the most common adverse events reported being fever and chills lasting for one to two days. -
Mida tähendab eelturult ostma, st kas enne börsi avanemist on siis võimalik tehinguid teha?
-
Selle asja nimi on eel- või järelkauplemine ning infot hindade kohta saab www.inetats.com
-
hm 98 meest, 49 placebo peal, 49 Provenge peal -> 3 aasta pärast olid Provenge kasutavatest 15 elus vs 10 elus. Pole just teab mis tõhus ravim..
-
To Karum6mm
Tänan väga hea lingi eest! -
to rajamets eelturult saab traderis osta ja müüa.kuskil selle portaali menüüs on see kirjas!!!!
-
mul osteti eelturult 7.32-ga. Järelikult kauplejatel mõtekas ebareaalseid ordereid tilbendada lasta. Nüüd sai 6.2-ga asemele osta.
fjotile: ega peagi tõhus olema, peab tõhusana näima. -
heh,ma just vaatasin et kuidas see p2eva tipp t2na lausa 7.32 on.Tundus v2he uskumatu ,aga noh igasuguseid inimesi leidub.m2ned n2ed ostavad lausa sellise hinnaga.Ise soetasin pisut 6.14 pealt endalegi.
-
Tõhususest rääkides, ma ise ka mõtlesin, et ei tundu eriti toimiv. Aga kui ma ei eksi, siis kllinilisi katseid tehakse meeste peal, kelle puhul muu ravi tulutu on, haigus liiga kaugele arenenud jne. Ehk siis reaaelus on tulemused palju paremad.
-
DNDN rallib alla.
-
...näib nagu oleks DNDN kuulsusetu lõpp saabumas....kõik soovivad müüa
-
hea võimalus osta. max kuu aja jooksul saab siis jälle min 6.5-ga müüa.
-
Mmm. mina näen ostu kohta
-
täna müües saaksid nädala taksojuhi tiitli:)
-
kas keegi saab aru ka mis toimub või ... minu jaoks ei ole DNDN kunagi ühelegi loogikale vastanud.. ma ei tea miks ma seda nii väga hoian aga jätkan hoidmist :) õigemini loogika on... kui tuleb normaalne (võiks öelda kui mitte hea siis vähemalt neutraalne uudis) siis igaljuhul kõik müüvad... ilmselt ma lihtsalt ei saa asjast aru
-
hea näide selle kohta, miks stop-loss ordereid (alati) kasutada ei tasu.
-
Reedel tuleb välja kolmanda kvartali tulemustega, mis kajastab ilmselt suurt kahjumit ... ja kõik tõttavad ostma. Eks siin shortid mängivad oma rolli ja liikumised on tihtipeale loogikale vastupidised. Samas kardan seda, et ühtlasi võivad teatada aktsiakapitali laiendamisest, millest räägiti augusti keskpaigas. Sellisel juhul arvan, et liikumine tuleb esialgselt siiski järsult veel allapoole. Eks siis tuleb passida, millal shortid katma hakkavad.