Elagu Kristina!!
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
teine kuld!!!
-
Elagu! Elagu! Elagu!
-
Kahekordne Olümpiavõitja - PALJU ÕNNE!!
-
2 sõitu ja teenis 3.2mlj. õnne
-
KRISTINA - SUPER! Tubli! Palju õnne!
-
2 milli :)
-
Olümpiakomitee pankrot :)!
-
Elagu Kristina! SUPER
-
Selle 3,2 miljoni eegi teenimiseks investeeris Kristiina 20a.ränkraskeid treeninguid.See on kõige raskem investeering planeet Maal.
-
eks ta ole varem ka juba teeninud MK etapivõidu eest saab kah raha
-
Seda küll aga siin on ikka maailma kõige suurem au ja kuulsus oma maa ja rahva auks ja kogu spordi kuulsuseks ja see on kõikide sportlaste unelm ja ülim saavutus tulla olümpiavõitjaks.
Küsimus suurele ringile!!!Kui paljud teist käivad suusatamas ja paljud nüüd see nädalavahetus plaanivad minna imekaunite lõuna-eesti lumiste metsade ja nõlvade vahele? -
suusa müüjatel kiired päevad tulemas
-
Mina:) Aga minek oli juba 2 nädalat tagasi planeeritud:D
-
Olümpiakomiteest on kahju,tuleb vist minna riigireservi kallale-medaleid tuleb ju veel...:)
-
Mina küll ei käi kuid lapsele ostsin suusavarustuse eelmise nädala lõpus ära, küll tema käib minu eest ära!
-
Kristina on super!!!
-
Lp. foorumlased käige ikka suusatamas.See on ka mulle üks lemmikspordiala.Mäletan kui olin veel 17 a. siis lugesin pidevalt ajakirja "Põhjanael" ja seal juba rääkis Kristiinast.Ta oli 13a. kui Tartu lähedal Vooremäel näpsas 5km vabatehnika sõidus II koha Eesti Meistrivõistlustel.See oli tema elu esimene kärgatus.Lugesin tema kohta jutu läbi ja alati leidsin tema saavutustes väga suurt motivatsiooni mis on mind saatnud viimased 15 a.Ta on parimatest parim.Olen teda isiklikult näinud Otepääl treenimas kui olen seal isegi rulluisutanud Tehvandi olümpiaspordi keskuse juures.
-
hmm, positiivsed emotsioonid tõstavad teatavasti tööviljakust, seega peaks Eesti GDP kasv olema ka märgatavalt mõjutatud Kristiina medalitest ... need välja antud miljonid on selle kõrval tühiasi ...
olen seda korra juba kirjutanud siin foorumites: 80 ndatel tuvastati Leedus, et peale Zhalgirise võitu AKSK üle oli tööviljakus järgmistel päevadel ca 10% kõrgem -
VÄGEV KIKU!
Kõik suusatama:) -
Ja vaadake kallid inimesed,kui imeilus ilm täna on.Loodame,et ka nädalavahetus tuleb superilus ilm siis lõuna-eesti metsad kubisevad suusatajatest.Henno märkus tööviljakuse kasvu suhtes on kindlasti usutav.
-
Võtaks selle ka arvesse, kui palju täna Kristina ning näiteks homme Veerpalu sõidupäeval tööviljakus langeb? ;)
-
Langeb?aa ,et kõik vahivad teleka ees ja tööd ei tee.Ma arvan,et see hea emotsioon,mis tuleb teeb selle järgnevatel päevadel kuhjaga tasa.
-
Norrakad on ilmselt audis, seega ka meestelt võib täiesti reaalselt medal tulla. Venkud ehk isegi kõige ohtlikumad konkurendid. Aga Smigun saab vähemalt hõbeda veel, täiesti vabalt võib aga ka kulla saada, ainus tõsisem konkurent ilmselt Tsepalova.
-
Hmm... Ja mis juhtub järgmiste päevade tööviljakusega siis, kui lootused purunevad ning Veerpalu ei võida kulda? Nii et risk ja tulu käivad ikka käsikäes... täpselt nagu börsil :)
-
go bellanova!
-
fun
Ärme sellest täna räägi.Täna on võidupäev ja rõõmutsegem võidu üle! :) -
ja mis saab siis kui dopinguproov....
tegelikult muidugi ÖNNE kristinale!!! -
Tubli Kristina.
I am from india as u know it is completely new sport for me after watching last sunday ski race and i knew about veerpalu when he won in salt lake city olympics.From that time he was my idol in this new sport but since i came to estonia last year now i am more intersted in it.I love this sport more than our sports in india,so i started to learn ski from last saturday and already into three days of learning.Hope to learn very soon. -
Way to go magnil!
Kell 21.20 täna näitab täies pikkuses kordust tänasest Kristina võidust. -
Mulle meeldis ka see lause - kaks ilma komandata ei jää! Imetlusväärne enesekindlus - super Kiku!!! Go, go, go.................
-
Thank you taavi.In another one year time you can see i am will be competiting in some ski events.
-
kui viisnurk veel teeks suuski, siis oleks vist paras aeg olnud tõusu oodata:) ...vaatasin igatahes kogu sõitu ja see oli võimas tunne. Minu tööviljakus paraku ei tõuse, kuna olen haigusega kodus, samuti ei plaani suusatama minna (köh-köh)
-
CharlieF
Head paranemist Sulle! :) -
:)
-
Õnnitlen kõiki eestlasi!
Kui Veerpalu võidab nüüd ka kulda, siis on juba surve et Ansipi võidaks Vasaloppeti :-) -
Kristiina tegi vähmasti minu päeva :) Tänud!
-
sry - Kristina*
-
Mida ennustate? Mitmendaks Kristina 30-s tuleb? Siiamaani konkurendid ei pääse eriti ligi. Keda tapavad mäed (kommentaatorite arvates), keda haigused, kes pole vormis. Ise arvan, et tuleb kolmas kuld.
-
Araabia rahvatarkus ütleb ka, et kui kaks korda on juhtunud, siis kolmas kord tuleb igal juhul...
-
Muide, ei imestaks, kui varsti tehakse ETV kavas muudatus ning ennelõunal näidatakse pühapäevast ja õhtuti tänast Kristina sõitu :)
-
spordiennustuses oli Šmiguni koefitsent vist 5. Parima koefitsendiga vist Björgen (3?). Any successful bets?
-
Kas panite tähele, et tänasele võitjale ei suudetud ekraani allservas näidata ei kohta ega seda, et tegi teisele kohale 21 sekundiga ära.
Sõitis finišisse nagu kuuekümnes koht.
Meil karjus Kuuse muidugi hääle ära, aga usun, et teiste riikide kommentaatorid võisid võitja finiši isegi maha magada. -
to ymeramees
Minu teada õhtuse iluuisutamise asemel näidataksegi suusatamist -
Ma sain päris kopsaka summa betandwinis Kristiina võidus koefiga 9:) Just enne seda, kui koef toodi alla 5 peale.
-
ymeramees,
oli huvitav jah, et kui Kristina jõudis finišisse, siis tema ajavõrdlust näidati +0,00 nagu oleks kellegiga jaganud esikohta. -
üks asi on veel jummala hea, et selle lolli Joala klamüüdiajutt ikka kõva laksuga metsa läks. Nüüd ei võta teda enam keegi tõsiselt ja ma kujutan ette, kuidas Nool naerda saab
-
Njah, Kristina kanalid tunduvad küllalt puhtad :) Peame pöialt, et homne meeste sõit palju alla ei jää.
-
Aga äkki Joala ravis telepaatia teel klamüüdi ära? Siit selline energia. Saab varsti SLO vahendusel jälle teada.
-
tiny
Kas keegi enne võttis? -
Muideks, 30 km sõit on Kristiinal järgmisel reedel, ehk 24. veebruaril, siis tuleb ka kena kingitus Eesti Vabariigile järjekordse kulla näol;)