Google Finance vs. Yahoo Finance
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
http://finance.google.com/finance?q=goog&btnG=Search&hl=en
Hetkel tundub olevat veel varajases betas kuna ei ole veel palju valikuid, et sügavuti minna. Boonusena puhas kasutajaliides ja lõpuks ometi korralik Flashi kasutus.
Interaktiivsed tabelid on ++
Countdown to GoogleOS -
Google Finance ja Yahoo Finance on suhteliselt sarnased, eks google hilisema tulijana ole yahoolt natukese malli võtnud. Graafik näeb muidugi väga vinge välja (eks ta rohkem "silmakomm" ole - alla 3ghz masin tundub natuke aeglane olema seda kuvades).
Eriti mugava asjana tooksin välja uudise aja kuvamise graafikul.
Vaadata võiks ka: http://slashdot.org/articles/06/03/21/1416227.shtml -
tarmo_r - ma küll ei tähelda, et nende graafikute jooksutamine masina prose taktsagedusest peaks kinni olema. Minu kaks aastat vana 1,5Ghz läppar 512MB mäluga ei köhi küll nende peale (võibolla on asi ka veebibrauseris - ise kasutan Operat).
Muidu tundub, et Google Finance on selline "üsna lihtne, aga siiski veel mitte päris valmis" toode. Positiivne on see, et seni veel puuduvad igasugused reklaamid lehekülgedel, aga kaua needki ennast oodata lasevad. Lisaks veel on Google ka andmetele beta lisanud - see häiris küll, et Yahoo! selle näitaja ennist välja võttis. Negatiivse külje pealt (Google'i jaoks) on Yahoo! toode parem oma ülevaatlikkusega (kuigi sama infi saab ka Google'i leheküljelt Reutersi linkide kaudu kätte kui vaja on) - ajaloolised aktsiahinna tabelid, paremad graafikud (võrdlusvõimalus, algelise TA tegemise vahendid jmt.). optsioonide info jmt.
Igastahes peab Google veel tugevasti arenema, enne kui teda default'ina kasutama hakkan Yahoo! asemel. Heameel siiski selle üle, et tarbija jaoks on see ainult positiivne, et turul rohkem konkurentsi on.
B. -
tegemist on siiski BETA versiooniga.
ise ei leidnud sealt tehnilisi analüüse. -
kas keegi kasutab ja kas täna töötab yahood reaalajas hindade vaatlusel?
mul täna millegipärast kala sees, ei saa sisse :( -
Sa mõtled seda Real-Time ECN värki? Mul igatahes töötab... Äkki vaatad mingi otccbb aktsiat, tolle reaalajas hinda yahoo jah kahjuks ei paku.
-
Jep, mingi kala jah. Mul ka out.
-
rivo20
ei, pidasin silmas seda:
Premium Services
Real-time Quotes -
ynaramees
Sa mõtled ikka MarketTracker`it? See mul jupsib küll! -
jah, aga pika jubimise peale hakkas tööle. mõned minutid tagasi.
-
Mul ka kombes. :)
Varem pole sellist juhtunud -
Tulles teema juurde tagasi, siis finanstportaalide turuosad võiksid hetkel umbes alljärgnevad olla.
- Yahoo! Finance 34,9%
- MSN MoneyCentral 13,67%
- CNN Money 4,5%
- ... tükk tühja maad ja rahvakunsti ansamblid (O. Taal) ...
- 38. kohal Google Finance 0,28% turuosaga. Seega on veel väga pikk tee käia, et top kolmega reaalselt võitlusse asuda.
Mida siinsed lugejad kasutavad?
-
Google Finance ja Marketwatch. Peaksin seda parimaks tasuta allikaks kõigi jaoks, kel ülevaadet US/APAC/EMEA turgudel toimuvast vaja ja kes, seda printsiibil "kord päevas teevad". Samuti US majandustatistika andmete avaldamise ja FOMC kohtumiste kalender seal, mida Yahoost ei leidnud.
Lisaks veel OTC BB aktsiahindade ajaloolised graafikud (mis Yahoo-s juba mõnda aega ainult 5 viimase päeva ulatuses olemas) -
Üks näide finance.yahoo.com tasuta infost:
http://finance.yahoo.com/q/ks?s=PRS
Company: Primus Guaranty
Key Statistics:
Market Cap: 468 MUSD
Total Cash: 635 MUSD
Aktsia turuhind hetkel: $10,82
Total Cash Per Share: $14,7 -
Yahoo Finance market-tracker jälle täna maas, vähemalt minul.
-
Yahoo! Finance's näitab põhiliste indeksite graafikuid kuni 31. oktoobri kuupäevani. Kas keegi on kohanud kusagil Yahoo! kommentaari, et miks see nii on?
-
kasutan googlit ja yahood mõlemat. goolis on hea see, et saab tabelis järjestada hinna ja muutuse järgi. rohelised ja punased on selgelt näha. yahoo on põhiline. msn money on osa infot esitatud ülevaatlikumalt.
-
Yahoo finance läks täna lolliks seoses Tallinki aktsiakapitali vähendamisega. Kas kellegil varasemast sama kogemus ka?
-
nikitheone
Yahoo finance läks täna lolliks seoses Tallinki aktsiakapitali vähendamisega. Kas kellegil varasemast sama kogemus ka?
Vaata Yahood peale RS splitti ja näed ka mega tõusu. -
Tere!
Kas keegi oskab öelda, kuidas excelis googlefinance valemi kaudu saab lisada EfTEN United Property Fund, et ei tekiks #N/A? -
Excelis?
Pigem Google Sheet'is.
GOOGLEFINANCE ei tea EFCUPFFT-st midagi.
Aga nii saad: =REGEXEXTRACT(IMPORTXML("https://nasdaqbaltic.com/statistics/et/instrument/EE3500001609/trading","/html/body/section[4]/div/div/div/div/div[1]/div[2]/ul[1]/li"),"\d{1,5},\d") -
Googlefinance alternatiiv/lisanimekirja asju ei vahendagi.
Jääb regextractiga sobivast allikast lugemine. Valmari oma ei töötanud aga et mul vaja pole, siis ei viitsinud viga ka otsida. -
"2korda2"
Googlefinance alternatiiv/lisanimekirja asju ei vahendagi.
Jääb regextractiga sobivast allikast lugemine. Valmari oma ei töötanud aga et mul vaja pole, siis ei viitsinud viga ka otsida.
mis mõttes ei tööta? töötab küll :)
tõsi, selle tulemus ei ole number, vaid string
kui tahad seda järgnevates arvutustes kasutada, tuleb see numbriks teisendada
sõltuvalt sellest, mis on su lokaat, võib olla vaja koma asendada punktiga:
=VALUE(SUBSTITUTE(REGEXEXTRACT(IMPORTXML("https://nasdaqbaltic.com/statistics/et/instrument/EE3500001609/trading","/html/body/section[4]/div/div/div/div/div[1]/div[2]/ul[1]/li"),"\d{1,5},\d"),",",".")) -
valmar,
ei töötanud, sest kasutasid argumentide eraldajaks koma. Minul töötab semikooloniga. -
võib kasutada ka regexi "\d{1,5},\d" asemel "(.*) EUR", et võtta kogu number
-
"2korda2"
valmar,
ei töötanud, sest kasutasid argumentide eraldajaks koma. Minul töötab semikooloniga.
meil ilmselt erinevad lokaadid, Eesti puhul argumentide eraldajaks jah semikoolon, sest koma on muuks asjaks juba kasutusel :)