Börsipäev 19. juuli - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 19. juuli

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Täna kell 15.30 tuli omajagu makronumbreid.

    Ehituslubade (Building permits) numbri osas oli konsensus 1,93 miljonit. Tegelik number oli 1,862 miljonit.
    Housing Starts 1,85 miljonit vs 1,9 miljonit konsensus.
    Tarbijahinnaindeksi tuumikosa (Core CPI) suhtes oodati +0,2% tõusu kuude võrdluses, nagu eile mainitud. Tegelik number oli +0.3%.
    Tarbijahinnaindeksi üldise numbri(CPI) osas oodati samuti +0,2%-list tõusu. Vastavalt tänastele andmetele tõusiski CPI +0.2%.
  • Yahoo on täna suures languses. Ettevõtte 2. kvartali sissetulek kukkus 78%, hoolimata 26%-lisest tõusust müügituludes. Kuigi sissetuleku langus oli osalt oodatud, on aktsia langenud eelturul juba ligi -18%. Tagasilöökidest teatati ka oodatava uue tehnoloogia tutvustamisega seoses, mis parandaks internetis otsingutulemuste reklaamide kasumlikkust.
  • Tore jälle meenutada, kuidas paljud lugupeetud analüütikud aasta alguses Yahoo'd kiitsid ja üksteise järel upgrade'i tegid, nüüd on see siis mulliks osutunud. Vaadake, milline tükk Yahoo'st on haihtunud ning eks jääb aktsia ka jupiks ajaks virelema.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon