Pöördumine rumala inimese poole
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
lihtsalt infoks
see kodanik, kes helistas täna varjatud numbrilt minu mobiilile, sõimas ja ähvardas mind ning kommenteeris minu tegevust LHVs ja lahkumist Hansapanka ... avaldus politseisse saab homme sisse antud ja vastav kodanik leitud ning karistatud ...
teema edasine jätkamine ei ole vajalik -
Heh, edaspidiseks hoiatuseks kõigile paha-aimamatutele kurikaeltele: varjatud number on varjatud ainult helistatavale mitte aga operaatorile või politseile ;-)
-
mõni klient on äkki sinuga nii rahul et ei taha et sa lahkuks henno?
-
Varjatud numbriga tüübid kasutavad lisaks numbri varjamisele sageli ka kõnekaarti ja mingit suva telefonironti, mis on näinud ainult kõnekaardi simmi. Pealegi, Eesti politseil pole aega tegeleda isegi mitmekümnetuhande krooniste kahjudega vargusjuhtumitega, vaevalt, et nad Hennole pahasti ütlemisega rohkem kui avalduse vastuvõtmine üldse tegelevad. Kui sedagi.
-
ning veel lisaks - lõppkokkuvõttes kui politsei isegi tegeleb ja suudab telefoni omaniku tuvastada siis huvitav oleks teada kuidas suudetaks tõestada kes keda ja kuidas sõimas. Hennol peaks olema mõni tunnistaja või edgari moodi kõne lindistatud.. Seega mina üldjuhul ei hakkaks pikalt sellise kõne peale pead vaevama ja vajutaks punast nuppu.
-
Minu arust on Kristjan sellise äkilise loomuga mees
-
Maaklerite telefonivestlused lähevadki kõik linti ju.
-
aga mitte eramobiilid
-
"teema edasine jätkamine ei ole vajalik"
-
Põnev asi. Kahju, et me üksikasjadest (helistajast) mitte kunagi teada ei saa. Aga millega helistaja rahul ei olnud - kas Hennon soovitustega?
OKOB, mul üks naabrimees, kui viina võtab, on ka niisuguse äkilise loomuga. Äkki tema?
Issanda loomaaed on suur. -
OKOB,
:-) -
Eile märkasin ühte uut teenust, mis võimaldab kõne hoobilt salvestada ja omale MP3'na e-mailile saata. Teenuse nimi on pehmelt öeldes geniaalne "Lutikas Ets". Et mitte foorumis reklaami teha, siis viidet ma juurde ei pane. Aga märgin ära, viide asub Mobi võrgulehel.
-
Mis moodi see viimane reklaam ei ole? Teenuse ja ettevõtte nimi olemas.
-
Venemaal pidi Putini kõne telefoni helina kõva sõna olema.
-
Kasulikele asjadele võiks link ka olla. Mul on kama, kas tegemist on "reklaamiga" või mitte.
Mis aga Hennot puudutab, siis tegemist on mõistliku mehega, kellega saab asju ajada ning mingil kummalisel kombel just selliste tegelaste peale on tigedad väikeinvestorid varmad oma viha välja valama. Hennole igatahes JÕUDU! -
Tegu on siiski Hansa uue laenutootega, millele tulevane töötaja juba nüüd reklaami hakkas tegema. Nimelt istutatakse (Hansapanga kulul, muidugi) soovijatele ajju kiip, mis registreerib igasuguse mõtte laenusoovist ning automaatselt kantakse kliendi kontole vastav summa ennegi veel, kui inime oma mõtetes selguse saavutanud on. Intress 29.99%. Laenuandja näitab selle toote puhul ennast rumalana, kes igale soovijale suvalise mõttelõnga põhjal pappi välja eritab. Väidetav ähvardus ja sõim kuulub tootereklaami juurde. Ilmselt on sihtgrupiks tüübid, kes on harjunud mõtlema umbes nii: raisk kui ta nüüd pappi välja ei köhi, siis ma ta raisa maha löön. Eks nad muidugi helgematel hetkedel kahtle omaenese tarkuses ja selle olemasolus üldse. Sellest siis nende rahuldus, kui neile väidetakse, et on veel rumalamaid, kelle poole pöördudes raha saab.