CTRP - hiinlased reisivad
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
CTRP pakub head võimalust kauplemiseks
viimasel nädalal olen tema liikumisi jälginud
ma võin eksida, aga paistab, et keegi üritab suuremast portsust lahti saada ning seetõttu ka surve allapoole. aktiivsemat müüki tuleb vaid kahest kanalist ning tänane graafik iseloomustab ilmekalt kuidas plokid ees istuvad.
hetkel tugeval toetusel 44 all, kust varemgi põrgatud
kuna volatiilne aktsia, siis stop jääks 200 SMA juurde
müügisurve kadumist võiks näidata 45 läbimine
kui paistab hea ideena, siis sihi kohta võiks keegi mingi kommi visata
antud tase võib pakkuda head võimalust seisenemiseks ka pikemaajalisele investorile
tegemist Hiina interneti portaaliga, mis vahendab resimiseks vajalikke broneeringuid.
EXPE analoog, kuid suunatud vaid Hiinlastele. valuatsioon on kõrge kuna CTRP on tõsine kasvuaktsia, yoy 50% rev. kasv ja üle 30% earnings growth on pigem reegel ning analüütikute ootused ületatakse pidevalt. tugev balance sheet hunniku (kasvava)rahaga.
risk on kõrge, nagu ka võimalik tootlus.
ka foolid soovitavad
kõik mõtted ja arvamused on welcome -
Turu suhtes tõsine underperformer ja risk/reward võib natuke nigel olla imo, kui 45 trigger on (sihiks 46-47). Aga mõte mulle meeldib, meenutab naguke juuli lõpus toimunud põrget.
-
jah, stop ikka 200 EMA alla - 43.20
ma ise oleks pakkunud targetiks 48-50
swingi-tehnikud toetavad:
Black Box Buy -
Could be 48-50, aga kui ei ralli kiirelt, siis võib risk suhteliselt pikaks ajaks lahti jääda ja turusentiment mõjutama hakata.
-
Gambling on CTRP
sellise jutu peale hakatakse vist suht kiirelt kasumeid lukku panema?
see idee võib muutuda liiga "ülerahvastatuks" -
Kas eilne tõus järelturul järsku selle gamblingu algust ei tähendanudki?
-
järelturul ei toimunud õieti midagi, mingi 500tk vahetas omanikku
-
läks hoopis augusti keskpaiga stsenaariumi järgi liikuma
eks näis mis 48 juures saama hakkab -
Tänud hea idee eest speedy
-
ma tõstaks stoppi
ei tahaks et 47st enam läbi vajuks -
Õige aeg sisenemiseks?
Head võrdlusaktsiat küll ei ole, aga YUM avaldas täna tulemused ja need olid küll väga head. -
pikemaajalislt sisenejale on hea tase küll
kuid YUM'ga küll mingit seost ei näe, see nagu rohkem toitlustuse peal !? -
YUM-il pidi Hiinas jube hästi minema.
-
Kui kauplemine kõrvale jätta, siis on CTRP üks väga huvitav firma fundamentaalselt. Liidripositsioon väga vägevalt kasvaval/areneval turul, kõrged sisenemispiirangud ja hetkel veel rasvased marginaalid. Eriti huvitav on see, et kui läänemaailma esindajad tahaks turule tungida, siis tõenäoliselt oleks CTRP ülevõtmine üks parimaid variante. Nii nagu ostis kontrollpaki Expedia (EXPE) turul nr. 2 firma eLongist. CTRP on teine suurem järele jäänud mäng. Tõenäoliselt tuleb neil kolmas kvartal alla ootusi (e-ticketi probleemide tõttu) ja stock võib veel kukkuda, kuid pikas perspektiivis kahtlemata päris huvitav firma, kuna travel-consolidation on Hiinas ikka veel lapsekingades ning “Frequent Independent Traveler (FIT)” turusegment kasvab paari aastaga tõenäoliselt 2x. Siia juurde veel tugev bilansileht. P/E mehed võivad küll vastu vaielda, kuid ärimudel/potentsiaal/turupositsioon peaks seda natuke üles kaaluma. Võrdlust ongi natuke raske leida (EXPE elong ehk parim). YUM minu arust hästi ei sobi :)
-
ootused CTRP puhul on kõrged
üks väike libastumine võib ajutiselt tagasi lüüa
siiamaani on vist 10x järjest analyste pekstud -
Analüütikute probleem on selles, et nende prognoosid peaks olema ettevõtte omadest kõrgemal pidevalt. Paljud on laksinud oma prognoosid ülemisse äärde ja pannud veel juurdegi. Firma ise on aga oma alati konservatiivseid prognoose täita suutnud ja pigem löönud. Tegelikult sellelt kvartalilt ootakski allalööki just uute piletiterminalide tõttu, aga üldises perspektiivis ei muuda see mitte midagi. Ootused on kõrged kunstlikult ja tegelikkuses tundub, et väga palju tähelepanu tasub pöörata firma enda juhtkonna prognoosidele.
-
Äitähh kõigile.
YUM-i tõin võrdluseks tõesti ainult Hiina ja kasvu tõttu. -
Hea uudis:
http://news.morningstar.com/news/ViewNews.asp?article=/PR/HKTU003_univ.xml&pgid=qtqnPress1 -
homme peaks tulemusi saama
turg kuidagi eriti postiiivsete ootustega meelestatud
kahe päevaga +5$ -
revs ja eps tulid in-line
ja 4Q revs estimate +40% mis jääb alla ootustele
marginaalid langesid
järelturul all ning tõenäoliselt tuleb alla ka täna (loodetavasti)