Chat - Maailma aktsiaturud kas kallid või odavad
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Ammu ei ole chati`s midagi toimunud ning elustaks seda moodust veidi. Tänaseks teemaks siis Balti turud ning alateemaks kas osta hoida või müüa. Chat-i saavad sisse kõik kasutajad kes on sisse loginud ning seda foorumite alamlehelt. Liitu LHV chatiga.
-
Täna chat kenasti töös olnud ning kuna turul ei tohiks enne 21.15 FED istungi lõppu midagi suurt toimuda, siis pikendaks chati sessiooni ka USA turule ning laiendaks küsimust: Maailma aktsiaturud. Kas osta hoida või müüa?
-
Alo palju päeval rahvast see oli täna?
-
Umbes 13 inimest , aga kuna ammu pole teinud siis alguse kohta hea tulemus. Põhiliseks teemaks Leedu pangad, mis arvestades tänast Balti kauplemisaktiivusts vägagi aktuaalne teema.
-
Liepajas Metalurgs küttis ka kirgi :P
-
Äkki jätkame homme?
-
LHV Chat on tõstetud nüüd esilehele. Sisseloginute arvu piirang on varasemast suurem. Muu on samaks jäänud - chati sisenemiseks peab olema LHV klient, sisenemiseks tuleb sisestada kasutajanimi, vajutada enter, parool, vajutada enter ning seejärel vajutada nupule SISSE. Esilehel kuvatakse ka 6 chatis viimase 30 minuti jooksul sõna võtnud kasutajanime.
-
Kuna tööandja ei soosi chatimist siis jääb mul oluline märkamata..
-
LHV Chat veidi mugavamaks selles osas, et kui seal sõna ei võta, siis logitakse kasutaja välja 120 minuti pärast viimase kommentaari ütlemisest. Seega tuleks punkt sisestada iga kahe tunni tagant :-)
-
Kus on õpetus 100%-liseks Chatist osasaamiseks? Abist ei olnud abi.
-
Kui probleemiks ühenduse saamine, siis selleks peaks olema tulemüüris lahti port 9999.
-
Sees ma käisin, midagi lugesin, midagi kirjutasin ka. Mida sealt üldse saada? Foorum on selge ja klaar, Chatis aga segamini kõik ühes veerus.Sestap küsisin õpikut.
-
Chat on siis mõeldud reaalajas kommentaaride saamiseks ja andmiseks. See peaks vähendama foorumites üherealisi kommentaare ning võimaldama inimestel üksteisega vahetult suhelda.
-
To AloV. Tänan.Seda ma tea(dsi)n.Aga kuidas? Näiteks käesoleval teemal ainumatki kommi.On asi avalik või ka privaatne? Navigeerimine teemades? Või käibki kõik ühes jorus? Foorum pole klass,seepärast küsisin õppimiskohta.Ju ma ei osanud õieti küsida.Sorry.
-
Kahjuks jääb ka seekord küsimus arusaamatuks. Chati saab siseneda vasakus veerus asuva nupu abil. Chat avalik kõikidele LHV klientidele.
-
vums
asi on seal avalik, kõik kõigile näha ühes jorus, kui keegi üldse seal viitsib midagi näidata.... ja nagu OK jutukas naistele privamine, siis siin CHATis pole see õnneks võimalik... Õppimiseks see koht seal ei sobi, sest enamus jutust on seal ajutised meelepuhangud... -
chatil puudub ajalugu, seega puudub mõte.
-
To Gribah, rams.Tänud. Õppida ma seal ei tahtnudki. Põrand, lagi,tasemed erinevad,jms,jne? Aga ehk ei tasugi teada.
-
Mulle chat meeldib. Olen seal saanud oluliselt targemaks kui enne. Mõni päev, kui külastajaid oli vaid üksikuid, sain küsida kogenumate kamraadide käest optsioonide kohta ka viimsemate detailideni ja arutleda erinevatel teemadel. Mul tekkis seal vahepeal lausa eraõpetaja! (Päikest, Sphinx! Aga õlled olen sulle sees kindlalt!) Kiiduväärne asi! Ja foorumid jäävad ka puhtamaks. Seal on põhimõtteliselt tuli vaba: emotsioonud, mõttevälgatused, ideed... kas sellele ongi vaja ajalugu? Seal on tavaliselt just see info, mis on kasutatav ja loetav just sel hetkel, kui sa seda loed. Hiljem väärtusetu. Aga minul aitab ta börsipäeva sisustada, ma ei jõllita ainult numbreid pidevalt, vaid saan ka otsest sidet teiste omasugustega, samas tajun ka meeleolusid, mis turul valitsevad. See on ju hindamatu! Ja pole vaja karta, et seetõttu midagi märkamata jääb. Kui "UKB rallib!", siis just selline komm sinna ka koheselt ilmub:-)
Tänud LHV-le selle suurpärase vidina eest! -
CharlieF homme chatis jutustame siis jälle :-)
Mulle meeldib aga paraku on ka inimesi, kes kohe kuidagi börsi lahtioleku ajal kohal ei saa olla.
Seega võiks ju näiteks mingi kellaaja kokku leppida ja siis chati kõik. Võtame siis päeva kokku näiteks.
Ühesõnaga elustame chati, ikkagi online ja kiire info. -
Sobiv teema va. chat. Telegraph on vaadelnud trailing p/e, CAPE (cycl. adj. p/e) ja p/b põhjal erinevaid turge.
Disclaimereid on ka muidugi palju seal.
http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/investing/12074159/Mapped-the-worlds-cheapest-stock-markets-to-buy-for-2016.html