Olympic Entertainment Group (OEG1T)
Log in or create an account to leave a comment
-
Ei tea, kuhu siis stop-lossid pandud olid? Samas, kasiinos mängides on levinud strateegia, et kaotuse korral tuleb järgmine panus panna topelt - võib-olla lähtutakse sellest :-)
-
Aastaaruandest:
"Investeerimiskulla osaku turuväärtuse võimalik kasv 10% võrra suurendaks kasumit ja omakapitali 799 tuhande euro võrra; turuväärtuse võimalik langus 10% võrra vähendaks kasumit ja omakapitali 799 tuhande euro võrra."
Q1 jooksul on kullapositsiooni vähendatud umbes kolmandik, seega peaks positsiooni täiendava muutmiseta olema Q2 lõikes (praeguse hinnaga) loss kullapositsioonilt ilmselt veidi üle 1 mEUR.
Ma ei käinud küll AGM-il, aga nagu ma aru saan, ei mainitud seal midagi kullamüükide kohta (Q1 oli läbi, aga aruanne avalikustamata), olgugi, et ilmselt teadis juhatus üsna hästi väikeinvestorite taunivat seisukohta kullatehingute osas.
Selles valguses loodaks optimist, et enne suuremat kukkumist on kulda täiendavalt müüdud (olgugi, et selle kohta midagi öeldud pole). -
Langus on olnud päris kiire 1,46 =>1,23 ,siit võiks väikest põrget loota, sinna 1,3-1,32 kanti ,sai täna võetud ja languse korral antakse võimalus veel lisada.
-
aivo1, arvesta siia sisse veel 0.10 kapitali vähendamist ja siis tundub nagu oleks veel langusruumi...
-
Soovid sa oma prognoosi täpsustada?
-
Või veel kord
aivo1
Langus on olnud päris kiire 1,46 =>1,23 ,siit võiks väikest põrget loota, sinna 1,3-1,32 kanti ,sai täna võetud ja languse korral antakse võimalus veel lisada.
Või veel kord täpsustada? :) -
2 päeva tagasi juba väljas ,ootan uut võimalust,aga nüüd olulisemalt madalamalt 1,1-1,15
-
eks ühed ameerika mäed siin konnatiigis käibki, ettevõtete käekäik ei mängi mingit rolli. Mind paneb muigama meedias ostusoovituse andmine :) Eks see oli plaaniliselt seastatud.
-
aktsia on vist nüüd lühiajaliselt natuke "nurka surutud"(müügiga tuleks seega sutsu oodata),nädala alguses võiks väike põrge tulla ehk sinna 1,301-1,302 kanti(mida tuleks siis edasise selguseni uuesti müüa).Tagasihoidlik käive teeb siiski kohese lahingusse tormamise osas ettevaatlikuks.Ost aga 1,193 või 1,203 juures ei tohiks samas ülemakstud olla.Kui need tasemed ei pea siis järgneb juba 1,156.Eks seda hullu turgu tuleb hinnata igapäevaselt. -
popmart
Eks seda hullu turgu tuleb hinnata igapäevaselt.
Ootaks siis iga päev ikka uut graafikut. -
Tasemeid ja jooni on nii palju saanud, et hinnagraafik enam välja ei paistagi. :)
-
Tühja need põhjade püüdmised, sell in Mayd jms, aga täna on minu arust OEG nii hea risk/reward suhtega 2-3 aasta perspektiivis, et igal Eesti pensionifondil, mis aktsiatesse investeerib, võiks mingi positsioon olla.
-
TA juures tõmbad suvalisest punktist suvalise joone ja kui sealt läbi langeb siis on p-s? OEG on nüüd pekkis kuna ühest sinisest, roosast ja rohelisest joonest on läbi langenud. Viimane päästerõngas on veel üks roheline jooneke mis jääb meie kõigi viimaseks õlekõrreks? See roosa (17.0 juurde jooksev) näitab ostukohta või karuturule jõudmist?
Imeline!!
Mis joon selle sasipuntra juures seda ostukohta näitab? -
See peab olema üks väga hea graafik - nii segane nagu arsti käsitsi kirjutatud retsept.
-
TaivoS
Just fondid on need kes viimasena müüma asuvad ja hinna täitsa mutta tambivad(oleme seda korduvalt näinud,võõras raha,võõras mure).Praegu püüavad pisikesed välja saada,fondid vajutavad millalgi juunis gaasi põhja. -
Minu arusaamisel on Eesti pensionifondid harva sunnitud midagi müüma, kuna klientidelt tulevad redemptionid. Seega mingist kuu-kahelisest sagimisest võib vabalt mööda vaadata. Who cares?
-
aivo1
TaivoS
Just fondid on need kes viimasena müüma asuvad ja hinna täitsa mutta tambivad(oleme seda korduvalt näinud,võõras raha,võõras mure).Praegu püüavad pisikesed välja saada,fondid vajutavad millalgi juunis gaasi põhja.
Ja päris sellisel kujul olen mina seda oma teadlike silmadega näinud ainult aastal 2009. -
siililegi selge, et põhi on 13 juures
graafik lõpeb ju ära sellel kohal -
oeg on jah kahjuks või õnneks üks väheseid likviidseid aktsiaid siin mis siis seda jaburat risk on,risk off treidi sarnaselt välisturgudele igapäevaselt(ebaõiglaselt) kaasa teeb.
-
Graafikutest ei tea ma midagi, aga joonistuse all on morses mingi tähtis sõnum, päris kõigest ei saa aru, aga midagi et ,, jamadonmajas,, :(
-
Viimasele postitusele 5+ :)
-
Mulle ka luuna komm meeldis;)
-
LHV: "raha lihtsalt vedeleb maas. Ole ainult mees ja korja üles!" http://ap3.ee/?PublicationId=9be72cca-450d-4f26-a7ae-c7df3249e27d
-
Tundub, et keegi korjab 1,23 kandis ära, kõik, mis antakse.
-
Mõni fond näitab üles üllameelsust ja laseb veel suht normaalse hinnaga viimastel hiljapeale jäänutel lavalt lahkuda. Euroopas jälle punetab ,kas kahe nädala pärast leidub keegi ,kes korjab 1,23 kandis ära kõik,mis antakse?:)
-
AGM
Tundub, et keegi korjab 1,23 kandis ära, kõik, mis antakse.
Pigem ikka istutakse müügipoolel 1,23 peal :) -
Tundub, et keegi pakub 1,23 peal kõigile, kes tahavad.
-
tea kas pakutakse head aktsiat lähipäevil veelgi soodsamalt.Mingiks pusimiseks vist ikka läheb(või siis mitte).Mario ka veel.
-
Kunst kuulub rahvale!Kas see on kassipõrge?
-
Loodan väga, et nad survele ei allunud ja kulda maha ei müünud.
-
puhkjapojad1
Vaatan, et ma pole ainuke, kes on endale labori laoruumi sissepääsu kopeerinud:) -
Kas OEG likviidsuse juhtimise valemisse ei sobiks täna oma aktsiad kullast märksa paremini? Seda pole küll Baltikumis vist eriti kasutatud, aga miks mitte ka hilisemate ülevõttude jaoks tänaselt tasemelt oma aktsiaid osta?
-
Äriseadustik seab mälu järgi omaaktsiate omamisele ja soetamisele mingisugused piirid?
-
Jah,ei ole ilus ega soliidne see leht siin täna.Kas selline,teiste poolt sisestatud graafikute sodimine ja hilisem spämmimine,on siis nüüd mingi normaalne tegevus(juhul kui LHV ikka peab ennast tõsiseltvõetavaks)?
LHV-lt olen ma Alo Vallikivi isikus oma protestile (igati suurele majale kohase ja poliitiliselt korrektse) vastuse saanud.Põhimõtteliselt saatis LHV mind pikalt ja asus seda huligaansust siin kaitsma.Olen(suht palju tehinguid tegev) klient olnud praktiliselt panga algusest.Minu sooviks oli vaid soditud graafikute kustutamine.
Nii on. -
No pange teema siis oma konteksti. Graafikud, küünlad, toetustasemed, tehniline analüüs jms Balti turul? See on ju naljanumber. Selles võtmes on too pastelne kass palju nummim kui see elutu graafik.
-
popmart
Kas selline,teiste poolt sisestatud graafikute sodimine ja hilisem spämmimine,on siis nüüd mingi normaalne tegevus(juhul kui LHV ikka peab ennast tõsiseltvõetavaks)?
No tegelikult oli see kiisu pilt ju fenomenaalselt hea nali. Lühike, lööv, äratundmisrõõmu pakkuv, mitmeti naljakas. -
No ma vist ikka kirjutan kah LHV-le kaebekirja, mis nali see selline siis olgu - kass karu teemas???
-
TaivoS
No pange teema siis oma konteksti. Graafikud, küünlad, toetustasemed, tehniline analüüs jms Balti turul? See on ju naljanumber. Selles võtmes on too pastelne kass palju nummim kui see elutu graafik.
Igati nõus. Millisest tehnilisest analüüsist me siin räägime, kui suvaline väikeinvestor võib ühe päeva küünla paarituhande eurose orderiga kardinaalselt teistsuguseks joonistada? -
mike
Äriseadustik seab mälu järgi omaaktsiate omamisele ja soetamisele mingisugused piirid?
Mingid tingimused paneb ilmselt äriseadustlik, samas Silvano on oma tagasiostuprogrammis viidanud Euroopa direktiividele. Huvitav samas on see, et Invalda Leedus ostis hiljuti suure preemiaga oksjoni korras 10% outstanding stockist tagasi osta ning Leedu piimakombinaadidki on oksjoni käigus oma aktsiaid ostnud. Vihjati ka SFG poolt, et äkki oksjoni korras proovida, aga idee tasandile see jäigi.
Kõiki tagasiostu tingimusi ei mäleta, aga muuhulgas oli nii, et võib hoida bidi üleval, aga mitte parima hinnaga (samuti ei tohi askist osta), lisaks võis vist osta maksimaalselt 25% eelneva xx päeva rolling keskmisest kauplemismahust. Elik - tuleb oodata, et sulle sisse müüakse. Samas õnnestus Silvanol viljakamatel nädalatel Tallinnast ja Varssavist kokku ca 30K aktsiat tagasi osta.
Kas ja miks kehtiksid oksjoni korras tagasiostmisele teistsugused tingimused, ei tea.
Kuid ma kordan veel - ma ei arva, et OEG peaks aktsiaid tagasi ostma vaid selleks, et neid tühistada ja aktsionäridele väärtust tagastada. Pigem tõusvate varahindade hedge'ks ja võimalikeks M&A-tehinguteks. Kindlasti suudetakse oma äri paremini analüüsida kui kulla hinna liikumist. -
Mälu järgi oli Äriseadustikus säte, et ettevõte ei tohi omaaktsiad omada kauem kui teatud periood (oli vist üks aasta?) - seaduse kohaselt tuleks need aktsiad tähtaja möödumisel kas tühistada või ära müüa. Pead pakule ei pane.
-
edit võiks töötada kauem kui 5 minutit :)
-
Sain ka korralikult naerda! Kui asi oleks igapäevane või kedagi solvav, siis oleks natsa teine lugu. Aga tegu hea huumoriga ja kulub marjaks ära!
-
Visake veel graafikuid siia. Kass Basilio on olemas, puudu on rebane Alissa, Buratino, rahapuu lollidemaa tühermaal. Saab terve teemapildi kokku.
-
aivo1
2 päeva tagasi juba väljas ,ootan uut võimalust,aga nüüd olulisemalt madalamalt 1,1-1,15
Just. Aga uus hinnasamm Balti börsidel pole kahjuks kaasa aidanud (ei lange nii kiiresti kui enne :D)... Kuid küll Kreeka ja Hispaania Olympicu juba oodatud suunas liikuma panevad! -
Ja saategi 1,1 EUR pealt aktsia kätte, millelt ca kuu aja pärast Q2 Balti revsi oodatakse? Ise olen viimasel ajal veidi lisanud.
Eks ostame 1,1 pealt siis üheskoos veel ning aivo1-l tekib võimalus mindki keskmistamise teemadel mõnitada. Positsioon sai avatud jõulude ajal umbes samalt tasemelt ja väga nagu ei kurda ei numbrite ega aktsia hinna arengute osas. Kodanike retoorika püsib muidugi jätkuvalt staatilisena. -
Hea reklaam, nüüd siis vanaprouasid rohkem oodata kasiinosse?
P.S. Ma saan aru, et mysteri jackpot kasvab niikaua kuni see võidetakse ja välja makstakse. Loogiline oleks eeldada, et selle vastu on mingi provisjon tehtud. -
iPoker reformimas oma võrku ja litsentse/skinne (üks neist siis ka Olympic Online):
http://pokerupdate.com/news/networks-and-rooms/new-ipoker-network-policy-to-see-division-of-network/
Uue policy põhiselt jäävad iPokeri peamisesse võrku eeskätt suured skinnid, kus suurem mängijate hulk taga ja näitavad kasvu. Väiksemad jäetakse mingisugusesse "eraldi" võrku, mida iPoker nähtavasti plaanib eraldi üleval pidama hakata. Kuna aga seal jääb mängijate koguarv kindlasti väiksemaks, on selle väljavaated kergelt öeldes kehvad. Põhimõtteliselt kvalifitseerutakse "1st tier" litsentsiomanikuks järgmistel tingimustel:
1) vähemalt 6000 kasutajat rahamängudes (s.t. vähemalt 1 USD reiki kuus)
2) vähemalt 850 uut kasutajat rahamängudes kuus
Arvestades kui vaikne kõik OO-suunal juba pikemat aega olnud on (isegi aastaaruandes ei kirjutatud selle kohta midagi) ja võrgustik on vist ainult Eestis kasutatav (?), käivad need numbrid ilmselt üle jõu. Jutt peaks siis ainult pokkerist käima hetkel.
Jürgenson pidada võrguäri peale konsentreeruma, aga uudiseid nagu pole. Kui ka selle venture kinni panevad, poleks isiklikult väga kahju. Polnud teemasse eriti usku algusest saati. -
Pole kunagi kahtlust ka olnud, et OEG suurim probleem on klientuur. Kasiino on kilendikeskne äri.