Copy/Paste - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Copy/Paste

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tekkis lihtsalt väike küsimus, kas LHV ajutrustil pole oma mõtteid et pidevalt laotakse letti kuskilt kopeeritud teksti? Sealjuures ei viitsita isegi teha märget info algallika kohta. Sellist jura on ju võimeline ka igaüks kel googeldamine selge tegema. Ootaks vähe targemat ajutööd oma ala proffidelt.
  • Tibuuu, meie ostu/müügisoovitused on esindatud LHV Pro all ning artiklid on samuti kirjutatud meie inimeste endi poolt (meedia põhjal/oma mõtted). Saan aru, et vihjatud on börsipäeva foorumile, kus kajastame tõesti lihtsalt börsipäevaga seonduvaid uudiseid ning ilmselt on seda ka kiirem ja mugavam teha kopeerides. Lisaks ei tohiks USA börsidel kauplejale olla probleem asjaolu, et lõigud on inglise keeles.
  • Tibuuu,

    LHV PRO all on tõesti peaaegu kõik vajalik olemas (LHV analüütikute kommentaarid, artiklid, update'id, graafikud jms) otsuse tegemiseks, lisaks ka eesti keeles. Kui aga on vajalik veel täiendavaid argumente, siis peaks otsima need ise üles ka mujal.


Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon