Börsipäev 18. juuni - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 18. juuni

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Seekordne Barronsi midyear roundtable on päris huvitav. Esmalt jäi silma High-Tech Strategist uudiskirja väljaandja/analüütik Fred Hickey kommentaar. Meest tuntakse kui realisti tehnoloogiasektoris ning tegemist on omamoodi ikooniga. Oma kuulsuse teenis ta välja tehnoloogiamulli lõpul karuse vaatega. Viimati mäletan tema rünnakut Novellusele (NVLS) aprilli lõpus peale mida ettevõte ei suutnud analüütikute ootuseid täita.

    Hickey, kes on olnud tehnoloogiakaru, on pidanud taluma päris raskeid aegu, kuid ta jääb endale kindlaks, nagu tegi seda ka 2000. aastal. Ma ei hakka sügavalt peatuma tema turunägemusel, kuid mees on pikk USA võlakirjades, kanada bondides ning kullas ja hõbedas. Ettevõtteid vaadates on ta pikk EMC (EMC) call optsioonides. Lisaks on Hickey 3% lühike aktsiaturu osas läbi put-optsioonide. 

    Aasta alguses soovitas Fred shortida Applet (AAPL) ja Research in Motionit (RIMM) ning sellest ajast saadik on mõlemad ettevõtted rallinud tugevalt. Short positsioonide tarvis kasutab mees put optsioone. Oma AAPL positsiooni kommenteerib analüütik järgnevalt: AAPL käibekasv on viimasel kvartalil aeglustunud ning iPodide müük langes. Kasumirida aitasid langevad mäluhinnad ning käibeprognoose tõmmati alla. Mis juhtus? Aktsia on tõusnud iPhone ootustes. Tegemist on tootega, mida keegi ei ole proovinud. Maksumus on kõrge ning iPhone jookseb aeglasel võrgul. Klahvistik on e-mailide saatmiseks kasutu ning need on vead, millest me täna oleme teadlikud (vihjates sellele, et neid võib leiduda veel. Mees arvab, et investorid peaksid ootama iPhone turuletulekut ning shortima aktsiat (kasutades put optsioone).

    Hickey kommenteerib ka Rimmi:

    As for Research In Motion [RIMM], both companies can't win on the iPhone's launch. RIM has focused on the business market, but now is targeting consumers, which is bad. I have long thought RIM could be the next Palm, which was a hot stock and hot product in the dot-com era. Every executive and every housewife in Greenwich had to have a Palm Pilot. Not any more. RIM has less than 1% of the 1 billion-unit handset market. It is up against huge competition. If the iPhone is a hit, RIM is in trouble. Maybe both will be losers. Theoretically, my short position is down 17% since January, but I plan to add to it via puts because the valuation makes no sense. You're paying $31 billion for a company with a 1% market share.

    Hickey shordib ka NetLogic Microsystemsit (NETL), mis varustab komponentidega suuri võrguettevõtteid . NETLi suurim klient on Cisco Systems (CSCO) (2/3 käibest). Paar nädalat tagasi ütlesid Cisco, IBM (IBM), EMC ja Sun Microsystems (SUNW), et US enterprise käive on nõrgenemas. Cisco hoiatas mais madalama kasvu eest. See võib olla üks väiksemaid NETLi probleeme kuna uued konkurendid on ärisse sisenemas – näiteks Integrated Device Technology (IDTI) ja Renesas (Jaapani pooljuhte tootev firma). Konkurendid kahjustavad ettevõtte hinnapoliitikat ning Cisco on laiendamas oma tarnebaasi. Ning mis kõige hullem, hiljuti ostis Cisco SpansLogicu, mis on NetLogicu otsene konkurent. NetLogic kaupleb $30 tasemel ning 6.5x käivet, 30x käesoleva aasta kasumiprognoosi. Käibekasv järgneva kahe kvartali jooksul on 0 ning ootuste kohaselt langeb järgneva kahe kvartali jooksul EPS vastavalt 19% ja 15%.

  • vaatasin graafikuid ja nii üle ostetud turge pole varem näinud, või olen pime?
  • Kõik on ju tore. Inflatsioon kerib hoogu, bensiini hind tõuseb, toiduainete hinnad tõusevad, miks siis aktsiahinnad tõusma ei peaks. :)
  • aeglane tõus on ettevalmistus vabalangusele!
  • Karuste kommentaaride toetuseks panen siia üles veel ühe lõigu. Barronsi roundtable intervjueeris ka kuulsat Marc Faberit, kes näeb S&P500 indeksis 10-protsendilist langust.

    Barrons: Are you predicting a 10% decline in the S&P?

    Faber: Yes. The S&P either will really begin to correct, or continue to move up, perhaps until August, and, like in 1987, have a very sharp setback in the second half. The U.S. economy has been in an expansion mode for 67 months, starting in November 2001. The expansion is old. The stock market hasn't had a 10% correction since March 2003, which also is unusual. There are lots of symptoms of speculation around. Share buybacks are great because they are driving up the share market, people say. But there were enormous share buybacks and equity shrinkage in 1985, '86 and '87, and the market dropped 40% between the summer of '87 and October of that year. The shrinkage of equities frequently is a negative rather than a positive sign.

    Faber mainib samuti ära, et mullid on kõikjal, mida pole varem juhtunud. 2002. aastast on kõik tõusnud: majade hinnad, kunsti hinnad, tooraine ning kui viimased sündmused välja jätta, siis ka võlakirjad. Samuti märgib mees ära, et kui eraldada SP500st energia ja finantsettevõtted, kaupleks see rohkem kui 20x kasumil ning argumenteerib, et vaadates siinjuures võlakirjade yieldi, siis ei ole turu hinnatase atraktiivne.

    Faber: We are going to see a gradual narrowing of the bubbles, or perhaps they will all break at the same time. The Dow Jones industrials and the S&P 500 are in an incredible bubble phase. For foreign investors, the rise in the S&P mostly has been offset by weakness in the dollar, so U.S. assets aren't terribly expensive relative to other assets. Sure, the market sells for only 15-16 times forecast earnings. But if you take out the gains in energy and financial-sector earnings, the market is selling above 20 times earnings. Given that you can buy a two-year Treasury note yielding 5%, that is not an attractive valuation. I would rather be a seller of the stocks around the world than a buyer here.

  • Ootan ka Qid-de otsas juba pikemat aega, aga isegi aeglast tõusu ei näe, kui tõuseb, siis ikka 1% ja rohkem päevas ja langust ei paista kuskilt ainult optimism.
  • Oliver kirjutas ülal iPhonest: ...Klahvistik on e-mailide saatmiseks kasutu ja...
    Kus see kirjas on ja miks nii?Täpsusta palun.
  • leid, tsiteerisin Hickey't (barronsist), kes ütleb, et tema arvates on klahvistik e-mailide jaoks kasutamiskõlbmatu. Kuna ma ise ei ole kunagi iPhone'i puudutanud, siis ma ei oska klahvistikku kommenteerida, kuid üldiselt olen seda meelt, et reaalsed/materiaalsed nupud on nii väikese pinna puhul tunduvalt praktilisemad kui virtuaalsed. Tean mitmeid inimesi, kes kurdavad, et sõrmed on liiga suured väikeste nuppude toksimiseks ning vajutada võib mitut korraga. Pakun, et virtuaalse keyboardi puhul on trükkimine tunduvalt keerulisem.
  • Briefingus on ära toodud päris huvitav graafik, kus on üritatud USA osariikidele erinevaid riigi nimesid andes kujutada USA majanduse, mis on vaieldamatult maailma suurim majandus, suurust ning USA kui riigi arengu mõju maailma majandusele tervikuna. Väidetavalt on USA majanduse kasv viimasel 3 aastal ületamas Hiina praegust SKP-d ehk teiste sõnadega – üksnes USA sisemajanduse koguprodukti kasv viimasel kolmel aastal võrdub praeguse tervikliku Hiina SKP-ga.

    Ja lõpetuseks on pandud väga hea fraas: “The tail will not wag the dog. It is the US data that is important.“ 

    *Majasiseselt tekkis arutelu Hiina SKP näidu üle, mistõttu kontrollisin Briefingu väite üle. Nimelt CIA andmeid ja ametlikke kursse kasutades jõuame tõepoolest järeldusele, et Hiina majanduse 2006. aasta prognoositav SKP jäi $2.5 triljoni ringi ning USA on viimase 3 aastaga lisanud ca $2.3 triljonit oma SKP-le. Samas jäetakse arvestamata ostujõu pariteet (PPP), mida kasutades avaneb meie silme ette hoopis teine pilt. USA $13.2 triljonilisele SKP-le 2006. aastal pakub väärilist vastast Hiina oma $10.17 triljonilise PPP SKP-ga.

  • leid, see probleem on saanud ka laialdasemat kajastamist:

    http://www.blogd.com/archives/002541.html
  • See, et see vanemate (elik 25+) põlvkondade jaoks keeruline ja ebamugav on, ei tähenda tegelikult ju midagi. Otsustab, kas alla 25aastased selle omaks võtavad.

    On ju nt SMSi saatmine praeguste telefonidega ka tõeline piin. Tunnistan, et omal ajal ei näinud ma üldse erilist tulevikku telefoni kaudu sõnumite saatmisel: telefon on ju helistamiseks. Aga olin juba SMSimise algusaegadel innovtasioonihindajate ridadest väljas, ehk üle 25aastane. Noored saadavad praegu SMSe välja kümnete kaupa päevas, sõnumivahetus on neile palju tihedam suhtlemisvorm kui tavatelefonikõned.

    St minu jutu uba on, et seda, kas lahendus on hea ja innovaatiline ning kauaks see turule jääb ja ilma teeb, ei otsusta Hickey-sugused "vanad peerud" ning seega ei saa tema iPhone'i kriitikat ses osas küll tõsiselt võtta.
  • Lehmann Brothers’ist(LEH) kirjutatakse täna Barronsis hea sõnaga. Põhimõtteliselt jõutakse loos järelduseni, et kuigi täna nähakse Lehmanni veel kui ettevõtet, mis on avatud riskantsetele kinnisvaralaenudele, siis tegelikult on Lehmann teinud ka suuri edusamme investeerimispanganduse teenuste vallas. Kokkuvõttes jõutakse järeldusele, et täna pakub Lehmann Brothersi(LEH) aktsia võimalust osta nõrka aktsiat ettevõttes, millel on tugev frantsiis ja brand ning mis võib ühel päeval jõuda samale tasemele teiste investeerimispankadega. Samuti on võrreldud veel ettevõtete P/B kordajaid, mille järgi LEHi aktsia võiks võrreldes Morgan Stanley’ga tõusta kuni 24% $99-ni ning kui kõrvutada LEHi Goldman Sachsiga, võiks tõus küündida isegi 38%ni.

    Jätkuvalt väga heas hoos olev saaste vähendamisega nii sisepõlemismootorites kui ka õhupuhastites ja mitmes muus valdkonans tegutsev Fuel-Tech(FTEK) teatas täna, et on saanud $2 miljonilise tellimuse õhusaaste vähendamiseks. Arvestades ettevõtte alla $100 miljonilist müügitulu, on see täiesti arvestatav tellimus.

    Euroopa on täna tagasihoidlik olnud. Suuremad indeksid nullilähedal. Välja võib tuua Ukraina börsi üle 3%lise plussi.

    Saksamaa Dax +0.45%

    Prantsusmaa CAC -0.17%

    Inglismaa FTSE -0.13%

    Hispaania IBEX -1.04%

    Venemaa RTS +0.73%

    Aasia näitas täna väga ilusat päeva. Eraldi äramärkimist väärib Tai, Lõuna-Korea(järjekordselt), Uus-Meremaa ja Hong Kongi enam kui 2%-lised tõusmised.

    Jaapani Nikkei 225 +0.99%

    Hong Kongi Hang Seng +2.69%

    Hiina Shanghai A (kodumaine) +2.93%

    Hiina Shanghai B (välismaine) +1.03%

    Lõuna-Korea Kosdaq +2.19%

    Thai Set +3.26%

    India Sensex -0.58%

  • Ma arvan kah, et see iPhone kahvistiku jutt kaldub sinna kuhugi "vana skeptilise peeru" kanti. Ehk seda tuua põhjuseks miks iPhone turuletulek ebaõnnestub (müük alla ootuse) ja seetõttu Apple langeb.. mina küll sellise mõtte peale raha panna ehk Applet shortida ei julgeks. Oma mõtte kinnituseks toon tsitaadi Liis Lassilt (25. mai Digi, juhtus just täna kätte kogemata): "Mis puutub tulevikuostudesse, siis plaanin soetada iPhone'i niipea, kui see on võimalik." Liisil ilmselt väga pea sellist võimalust ei teki, kuid ta ei ole maailmas sugugi üksi...
  • Schlagbaumm, loe lähemalt ka seda linki, mille eelmises postituses lisasin. Asi ei ole ainult nuppude suuruses vaid välja on toodud päris palju erinevaid punkte.

    Lisaks ma arvan, et Jobsi võib sama vanaks peeruks "sõimata" kui Hickeyt. Lisaks omab Hickey antud vallas väga suuri kogemusi ning mina võtaks tema arvamust küll väga tõsiselt (kas nüüd just konkreetselt keyboardi osas, aga üldiselt tehnoloogia osas).

    Pealegi ei ole AAPL keyboard mingi revolutsioon, et selles midagi ülipositiivselt inimkonna jaoks üldse midagi näha.
  • jyri heero, keyboard on vaid üks välja toodud põhjustest. Sa üldistad karmilt, öeldes, et see on AAPL short põhjenduseks. Mul ei oleks selle vastu mitte midagi, kui sa oma portfelli ka AAPL täis laod ja just taoliste tsitaatide (Lass) tõttu toongi välja ka skeptikute vaateid.

    Lisaks pakun, et kui mõni konkurent tuleks ilusama vidinaga välja (mitte funktsionaalsemaga), lendaks preili Lass selles suunas...
  • Ja minul ei oleks midagi selle vastu kui sa oma portfelli AAPL putte täis laod. Ma ei öelnud, et ma Apple suhtes positiivne oleks, vaid seda, et tehnoloogiast lähtuv karusus jätab tihti muud argumendid (ehk Liis Lassidest koosneva turu) liialt tahaplaanile.
  • Kusjuures kas LG-l ei ole juba ekraanilt sõrmitsemine olemas? Miks seda ei osteta? Tõenäoliselt sellepärast, et pole i märki ( Apple) ees. Tihti unustatakse ära, et pole oluline, kas kehva või mitte, toode nimega "iPhone" on tähtis, mida peab omama, sest iPod mul juba on.
  • Mulle tundub, et praegu on Lassi kommentaari tähtsus natukene marginaalne, kuna kõik see ga-ga iPhone üle on ikkagi suhteliselt sarnane tema omaga. Tahan öelda, et meedia on ülekajastatud iPhone'ga seotud positiivsusest ehk suhteliselt keeruline on selle toote üliinimlikest võludest mööda vaadata ja Lassilik kommentaar ei olnud mitte midagi uut.

    Nagu ka välja tõin, on karud siiani mööda pükse saanud ning trendi vastu shortimine on kahtlemata riskantne. Samas on Hickey minu silmis tõeline tegija ja seda oma tegevusajaloo tõttu. Lisaks $30 miljardi lisandumine Apple turuväärtusele peaks iPhone potentsiaali ikka päris korralikult hindama. Alavääristada ei maksa ka (kiirelt arenevaid) konkurente.
  • Tore on vaadata, et Fundtechi (FNDT) valuatsioon on välja kutsunud esimesed kaitsjad. Ferris Baker Watts upgradeb LHV PRO investeerimisidee "osta" peale viidates suurenevale äritegevuse prognoositavusele käesolevaks aastaks ning hiljutisele langusele aktsiahinnas. Täna teatas ka Authorize.Net (ANET), et võetakse üle CyberSource (CYBS) poolt. Kuigi FNDT tegutseb natukene teises valdkonnas, on äritegevus mõnevõrra seotud ning võib tekitada taas positiivset tooni sektoris.
  • IPhone turuletulek ei saa ebaõnnestuda juba suure hunniku fanaatikute tõttu, kes kindlasti on nõus 48 tundi kusagil poesabas seisma, et siis "kui kell on löönud" poodi tormata. Arvan et esimestel kuudel läheb müük väga hästi, vaatamata sellele, kui kasutuskõlbmatu see seade kasutajale on ( kui just pole olulist tehnilist riket seadmel ).

    Muide, kui mäletada iPodi turuletulekut, siis ka avaldati seal kõvasti kahtlusi, ometigi see seade on läbi viimaste aastate hästi müünud ja pani Apple'ile jalad alla jälle.
  • Oliveri poolt mainitud artiklis, kus Marc Faber jagas oma karuseid vaateid, tasub ära märkimist veel lõik, kus Faber vastas küsimusele: „What, if anything, are you buying these days?”. Nimelt meeldib Faberile Tai aktsiaturg peamiselt oma madala valuatsiooni tõttu: enamik ettevõtteid kaupleb vaid 8 kuni 12-kordsel kasumil ning umbes 6%-lisel dividendimääral. Need on vägagi mõistlikud näitajad hoolimata sellest, et Tai majanduse väljavaated on suhteliselt keskpärased.Faber toob välja ka konkreetseid aktsiad, kuid nendega ei kaubelda välisbörsidel. Eesti investoritel on lihtsaim viis Tai turule panustada ostes järgmisi USA-s noteeritud closed-end ETF-e:

    • Thai Fund (TTF), varade maht $142 mln, haldustasu 1,74% aastas, kaupleb 7% premium’il.
    • Thai Capital Fund (TF), varade maht $32 mln, haldustasu 2,39% aastas, kaupleb 1,24% premium’il.

    Toon välja ka peamised Tai makromajanduslikud näitajad (andmed: Bank of Thai):

    200520062007E2008E

    SKP kasv %

    4.5

    5.0

    3.8 - 4.8

    4.3 - 5.8

    Inflatsioon %

    4.5

    4.7

    1.5 - 2.5

    1.0 - 2.5

     

    Tai puhul on tegemist suuruselt teise majandusega Indoneesia järel Kagu-Aasias. 2006. a SKP oli $200 mld ning suurimaks kaubanduspartneriks USA. Suurimaks riskiks Taisse investeerimisel on kindlasti poliitiline risk. Mäletatavasti toimus eelmise aasta septembris riigis sõjaväeline riigipööre ning riigi poliitiline olukord on senini ebastabiilne.

  • Respect Strength, but Watch for a Shift

    By Rev Shark
    RealMoney.com Contributor
    6/18/2007 7:44 AM EDT
    Click here for more stories by Rev Shark


    If I had my life to live over, I would perhaps have more actual troubles but I'd have fewer imaginary ones.
    -- Don Herold

    The biggest mistake an investor can make lately is worrying that something might go wrong with this market. Slowing economic growth, a weak housing market, rising interest rates, high energy prices and a number of other issues have been incapable of stopping this market.

    Last week it looked like interest rate concerns might finally put a crimp in the market advance but not only did the market shrug it off but the S&P 500 traded straight up for three days in a row without ever being negative. According to Sentimentrader.com, the last time that occurred was nearly six years ago. In other words the buying wasn't just strong -- it was exceptionally strong.

    So now what? How do we deal with this market? We obviously have to respect this strength. Fighting momentum, especially of this magnitude, is a tough way to make money. On the other hand, when the market goes up so far so fast, the likelihood of a pullback and some profit-taking increases.

    While we need to respect this impressive strength, we can't just blithely expect things to continue in the same way indefinitely. It simply isn't sustainable for long. We don't want to needlessly worry about things the market is ignoring, but sometimes worries that are ignored do eventually kick in and become concerns. The spike in interest rates is one of those things that holds particular danger for the market and can easily become an issue again.

    The dilemma of the market right now is that the three-day rally has left so many things technically extended that it is hard to put idle cash to work. On the other hand, if you're riding long positions, there is no compelling reason to sell when things are so strong. That makes for great frustration for underinvested bulls, but that has been the case for quite a while now.

    Respect the strength, but don't be so trusting that you make undisciplined buys. The one great certainty of the stock market is that things will eventually shift.

    We have a positive open on the way. Talk of a potential bid by BHP Billiton (BHP - commentary - Cramer's Take) for Alcoa (AA - commentary - Cramer's Take - Rating) is helping the mood, but there are no big deals on the wires. Asian stocks were very strong overnight after the president of the Bank of Japan stated that interest rate hikes were not imminent. European stocks were mixed, oil is down and gold up.
    ----------------------------------
    Ülespoole avanevad:

    Gapping up on strong earnings/guidance: CMED +10.1%... M&A: AMK +42% (to be acquired by AVX for $24.75 per share, GCO +9.2% (to be acquired by FINL for $54.50 per share)... Other News: LXRX +24.3% (announces two agreements to finance long-term drug development strategy), VICL +14.9% (licensee AnGes MG announces positive results of Phase 3 angiogenesis trial in Japan), DDSS +8.7% (once-daily Tramadol approved for sale in Canada), ORCT +7.8% (Ma'ariv reports co is close to signing a contract worth about $40 mln with a new Japanese customer), CVTX +7.3% (positive Cramer mention), CRNT +4.5% (upgraded to Strong Buy at First Albany), STEM +4.5% (announces that Phase I clinical trial of HuCNS-SC has successfully completed enrollment), JSDA +3.4% (upgraded to Buy at ThinkEquity), ECIL (co confirms it is in discussions on possible takeover at $10/share), AA +2.6% (The Times reports BHP may consider a takeover).

    Allapoole avanevad:

    Gapping down on weak earnings/guidance: MOLX -6.4%... Other news: ENCY -49.3% (FDA issues approvable letter, says development program for Thelin did not demonstrate the evidence of effectiveness needed for approval), CDNS -4.7% (NY Times reports buyout talks between Cadence Design Systems and two private equity firms appear to have stalled over price), X -2.5% (downgraded to Reduce at UBS), NMX -1.7% (CME says they are not currently in any discussion with NYMEX regarding a merger or acquisition).
  • Lisasime täna LHV Pro alla meie uue investeerimisidee – Global Sources(GSOL). GSOL võidab Hiina turu majanduskasvust ning aitab ettevõtetel leida endale sobivaid pakkujaid ja tootjaid Hiinast. Äärmiselt fragmenteeritud turul on sedasorti teenustepakkujate vajalikkus ülioluline, mida demonstreerivad ilmekalt ka ettevõtte enda tulemused. Business-to-business vahendust pakutakse rahvusvahelisel tasemel, kuid hiljuti on hakatud ka siseriiklikku võrku arendama.

    Aktsia on volatiilne ja riskantne, ei püüagi varjata seda. Riskide maandamiseks kogu positsiooni ühe hetkega me soetada aga ei soovita. Kuid usume, et riskid on võtmist väärt ja pikemas perspektiivis on tegu hea investeeringuga, mille väljamängimist toetab Hiina regiooni väga kiire majandusareng. Usume, et ettevõte on võrreldav ka Hiina reisikonsolideerimisettevõtte Ctrip.com-iga(CTRP), kelle tegevuse edukus on samuti sõltuvuses nende võimes üle Hiina laialipillutatud reisipakkujaid ühe katuse alla koondada. Ctrip.com’i õnnestumise üle saab igaüks ise otsustada juba siinselt aktsiagraafikult.

    LHV Pro meeskond

  • Jalatsitootja Crocs (CROX) CEO Ronald Snyder on vähendanud märgatavalt oma osalust firmas. Alates 1Q tulemuste avaldamisest 3. mail on Snyder müünud 1 550 000 aktsiat, mis moodustab tema kunagisest osalusest tervelt 73%. Viimase tehingu tegi Snyder 12. juunil müües 300 000 aktsiat. Nüüdseks on tema osalus ettevõttes langenud alla 1%.

    Kuigi analüütikud on jätkuvalt positiivsed firma väljavaadete osas, siis võib sellest uudisest kujuneda esimene komistuskivi uskumatut tõusu näidanud aktsia jaoks. Ettevõtte aktsia hind on viimase aasta jooksul neljakordistunud ning peale viimased kvartalitulemusi on Crocsist saanud momentum aktsia.
  • to Oliver.
    Tänud linkide ja seletuste eest.
    Ei saa ka mina aru negativismist ja seda ütleb ka viidatud link ... All in all, I think the pre-release negativity about the iPhone's text keypad is premature and probably misplaced..
    Mina kasutan juba aastaid qwerty touch screene, mis on oluliselt väiksem, kui IPhone oma (eriti rõhtsas asendis) ja olen sellega oluliselt rohkem rahul, kui ükskõik millise klahvistikuga...
    Aga eks ta ole - IPhone reaalse müügiedu määravad ära "lassilised", kui muud asjad ka töötavad, tulevad müügitulemused veelgi paremad - vist ikka vara veel puttide ostmiseks.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon