Shanghai bors
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kas LHV kaudu on voimalik ligipaas Shanghai borsile. Kui, EI , siis kas LHV saab lisada kasvoi mone aktsia kauplevate aktsiate nimekirja?
Ja teiseks: millised oleksid yldse voimalused eesti vaikeinevstoril investeerimiseks otse Shanghai borsile?
R>R -
Vastuseks viimasele küsimusele: nullilähedased. Lähim võimalus äkki konto Deutsche Banki privaatpanganduses?
-
Shanghai jääb kahjuks ära, Hong Kong (Hang Seng) oleks lähim, millel kaubelda
-
Kas Hong Kongi börsi indeksaktsia on olemas (USAs), kui jah, siis oskate ehk öelda sümboli.
-
EWH
-
Ragnar Plees,
ehk täpsustad, kuidas Hong Kongi turul Eesti väikeinvestorina LHV vahendusel kaubelda? -
LHV Traderi vahendusel, esmapilgul paistab kaubeldavate aktsiate nimekirjas olevat üle 1000 aktsia.
-
Mote, mis mind huvitab on hiljutise IPO-ga valja tulnud Bank of Beijing. Kuidas sellele ligi paaseda?
-
EWH, FXI, TDF....
Üldiselt ei hoia ma irooniat kokku, kui kellelgi on soovunelm mõne üksikaktsiaga eksootilsielt turult rikkaks saada.... -
Siinkohal märgin ära et EWH tootlus on viimasel kuul vaid 0 %. Indeksite osas soovitan rohkem Ladina-Ameerikat. Brazilia indeks 1 kuuga + 35 % .
-
Mulle on FXI paras rahalehm olnud.
-
Karumõmm jt
FXI ja vähemalt viimasel ajal ka EWH tõusud on olnud muljetavaldavad. Kahjuks jäin rongist maha. Mida arvate - kas riskid on juba läinud liiga suureks või pole veel hilja tagumisse vagunisse hüpata? -
Rahalehmadest ja Hiiinast aktsiatest rääkides ... mõni aeg tagasi eriti radioaktiivseid instrumente otsides kaevasin välja sellise asja nagu CAF ... mulle endale see tundus liiga radioaktiivne, aga tagantjärele ikka ilus vaadata ... what if ... vaata ise
-
Tõstan siia ühe teksti algajate foorumist ymeramehe sulest - lihtsalt tundub tõesti erakordne, kardan, et algajate foorumist ei pruugita seda märgata. Eilsed tõusud 45% ja 75%.
ymeramees Re: Küsin arvamust kogenenumatelt 02/02/06 16:43
Mitte ei saa aru, mis toimub nende kahe aktsiaga mõnda aega:
China Technology Deveopment Group Corporation CTDC
China Natural Resources, Inc. CHNR
See ei ole graafik, see on sein. Kus on lagi?
02.10.07
Ajalugu kordab end :)
CTDC, CHNR, jälle... -
Vaadates vähe pikemat perspektiivi on neid "seinu" alates 2004 olnud vähemalt korra aastas, eriti CTDC-l. Huvitav, et tõusud on märksa järsemad kui langused - tavaliselt on vist vastupidi.
-
Vanaema,
nad jäid kunagi silma. Kuna seletada ei oska, siis ei hakka üritamagi. Küll aga kasutan ära: ostsin üleeile CTDC, eile müüsin ning ostsin CAAS-i.
CHNR-i ei olnud julgust juba peale esimest järsku tõusu (10-14$).
Ja ma arvan, et ma eriti ei riski ka, sest nad langejatena nii järsud ei ole ning pikalt ma neid ei kavatse niikuinii hoida. -
CHNR näitab täna ka 50% tõusu.