Millistele aktsiatele/fondidele ennustate kukkumist?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Millistele aktsiatele/fondidele ennustate kukkumist?
-
Ma ennustan toorkummi futuuridele langust järgmsie aasta 13 aprillil.
-
1. aprillil kukub Olympicu aktsia, sest Sverre tabatakse Monacos firma rahaga mängimas ...
-
Mis te niisama ilgute? Kui on otse näha, et küsimus ei ole päris informatiivne, siis andkegi sellest selgelt märku.
Papillon, sinu küsimus pole mitte lihtsalt üldine&ümmargune stiilis "Kas väljas on hea ilm?" millele pole võimalik vastata, sest nt surfimehed, rannas päevitavad tśikid, metsas seeni korjavad vanamemmed, põllumehed, Andrus Veerpalu Otepääl etc kõik vajavad erinevat, just neile spetsiaalses koguses sobivat õhuniiskust, pilvisust, sademete hulka, temperatuuri. Vaid midagi stiilis:
Kas ilm?
ehk arusaamatus ja umbmäärasus über ekstreemsetel levelitel. -
Ära pane momentumit tähele, papillion, mina olen sulle nõus hea meelega ennustama! Ennustan, et 99% likviidsetest aktsiatest järgmisel börsipäeva kestel kukuvad vähemalt ühe ticki võrra. Pead valmis ja tähelepanelik olema, millalgi päeva jooksul see juhtub! Mis sealt edasi saab, ei oska kindlalt öelda, võib-olla tõusutrend...
-
Portfell olgu hajutatud, kuid tähelepanu keskendunud. Tasub püüda eredaid tõusvaid tähti, et mitte kaasa minna üldise langustrendiga.
-
Kui Tallinn ilmselt langeb välisinvestorite vähesuse tõttu jms., siis Vilniusel pole ju erilist põhjust?
-
Milleks on vaja teha veel üks teema juurde, kui antud küsimuse saaks paigutada mõne olemasoleva teema alla?
-
Infinite, mis on need tõusvad eredad tähted, mida soovitad püüda?
-
Arco Vara "Müü"
Olympic "Osta"
Danske Bank analüütik Lars Christensen "Löö"