Tere tulemast! - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tere tulemast!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Avasime Pro keskkonna klientidele eraldi foorumi, mis on nähtav ainult Pro kasutajatele. Siin võib teha ettepanekuid, esitada küsimusi ja pakkuda ideid kõige kohta, mis Balti, Maailma ja Fondi Pro's teoksil. Samuti võib siin rääkida investeerimisest üldiselt, kuid sellisel juhul võiksid jääda teemad kas ettevõtte-spetsiifilisteks või aktsiaturgudega seotuks. Muid teemaarendusi eelistame näha foorumi "Vaba teema" all.
  • Üritame siinset foorumit ära kasutada ka sündmuste kiiremaks lühikommenteerimiseks ning ilmselt vahel ka pisut subjektiivsemate arvamuste avaldamiseks. Ettevõtte-spetsiifiliste foorumite olemasolu võimaldab Pro kasutajatel näiteks kirjutada mingeid enda mõtteid/arvamusi konkreetse huvipakkuva ettevõtte vastu ning sellisel juhul on juba kuude möödudes ja uute tulemuste tulles hea esialgseid mõtteid uuesti üle lugeda.

    Igaljuhul erinevad teema-algatused on tervitatud.
  • Kui vajutan "Pro foorumid" siis näitab ainult 5 teemat ja "vanemad" lingile vajutades tekib 6 teemat lehele.
    Nagu läbi lukuaugu piilumine :)
    Foorumite esilehel näitab Pro 10 teemat ja äkki saaks https://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=15 lehele ka pikema nimekirja?
  • vaatasin, et aastast 1900 ei olegi ühtegi soovitust :)

    https://www.lhv.ee/news/index.cfm?type=group&id=910003&start_date=19000625
  • Balti PRO analüüside all on selline tabel - Companies we cover, kus siis baltikumi ettevõtete prognoosid koondtabelina välja toodud. See on hea ülevaatlik tabel, mida ise tihti kasutan just kiire ülevaate saamiseks, kuidas on ettevõte tänase turuhinna juures hinnatud.

    Küsimus on - kas plaanis seda ka täiendada 2011.aasta prognoosiveeruga ning millal orienteeruvalt?

    Saan aru, et üldine baltikumi ja maailmamajandus on hetkel üsna erakorralises seisus ning see teeb hinnangute andmise tulevikule päris keeruliseks. Siiski oleks sellest orientiirist kasu toetava infona, et teada, mida LHV meeskond arvab ettevõtete tuleviku kohta.
  • Pean ennast parandama, pidasin silmas 2010E veergu.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon