Edicy.com - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Edicy.com

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuidas sellesse ettevõtmisesse saaks investeerida?
  • Kui Sa just ise asjaolisena seda siin pushimas pole, siis on ju lihtne nendega ühendust võtta http://www.edicy.com/about-us/people.
  • No kui sa oled professionaalne VC, siis võta aga ise tegijatega ühendust! :)
  • Võib-olla põhjendad meile, miks Sa üldse tahad sellesse järjekordsesse arendusfaasis sisuhaldustarkvarasse investeerida?

  • sest äripäev kirjutas, et nad lähevad hiina turule - lihtne. igaüks meist teab, et see tähendab ju puhast raha. jüääne nii et tapab.
  • olemas ka alternatiiv
    http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=381844
    http://www.zimplit.org
  • Töötavaid alternatiive sisuhaldustarkvarade näol on nii et tapab: igas riigis sada kohalikku + globaalsed, vabavara ja kommertslitsentside all, odavad ja kallid, igale mõeldavale platvormile. Ka kuutasu põhine teenus ei ole midagi uut - Eestis on analoogseid teenusepakkujaid kümmekond. Mäletatavasti viljeles ka Krabi (mille endised töötajad Fraktali, Edicy arendaja, asutasid) kuutasu põhist valmisveebi teenust Welisa.com nime all. Ja ei saa öelda, et edukalt. Ühesõnaga turg on täis.

    Teine probleem on toode ise. Edicy on hetkel tagasihoidlikult öeldes beeta staatuses. Arvestades, et toode on väga uus, tähendab see potentsiaalselt igasuguseid ebameeldivaid üllatusi. Kohalikest toodetest eelistaksin mina iga kell juba ainuüksi töökindluse tõttu Saurust - ka neil on lisaks põhitegevusele kuutasu põhine valmisveebi teenus Sauropol.com.

    Globaalsemalt ja tõsisemate veebide kontekstis ei suuda Edicy iialgi konkureerida nt. Joomla (mille põhimootorit ja enamikku lisamooduleid levitatakse vabavara litsentsi all) reaalselt eksisteerivate valmismoodulitega. Vaadake kasvõi Joomla turvaextensioneid... kõik, mida vähegi tahta on juba reaalselt olemas, töökindel ja kas tasuta või väga mõistliku litsentsitasu eest.

    Juhuks, kui kõik ei mõistnud Schlagbaumm'i irooniat: 9600 demo lahti klõpsanud inimest ei = "jüaane nii et tapab". Järgmist Basecamp'i või Freshbooks'i on siit palju oodata. Edicy tasemel sisuhalduse arendamine ei ole eriline kunst. Võti, kas nad üleüldse turul läbi löövad või mitte, on puhtalt turundusinimestes kinni.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon