Börsipäev 24. oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Australia ASX 100 -85.20 -2.61% 3,179.80 10/24 3:54pm
Australia ASX All Ords -109.70 -2.78% 3,829.60 10/24 3:54pm
Australia ASX Mid-cap 50 -128.30 -3.47% 3,571.80 10/24 3:54pm
Hong Kong Hang Seng -641.52 -4.66% 13,118.97 10/24 12:58pm
Hong Kong HSCC Red Chip -73.96 -2.74% 2,628.04 10/24 12:59pm
Japan Nikkei 225 -570.14 -6.74% 7,890.84 10/24 12:45pm
Kuidagi ei taha parem hommik tekkida! -
ES -4%, mis toimub?
-
Asiaatide hirm kandub tsunamina üle maailma vist. Ei imestaks kui täna üks kõva pauk käib.
-
Asiaadid usuvad lihtsalt muust maailmast rohkem astroloogilist seisu, mis kannab kaduneljapäeva nime. Seekord aga läks neil vist joomine paaripäevaseks :)
-
Swedbank täna taas päris nõrk ... aktsia hetkel 12,8% miinuses 57,75 SEK peal.
-
Mida Kristjan Lepik teeb?
-
Ta on hetkel pangas raha välja võtmas ...
-
Nii et follow the guru? Äripäev võiks homse esiuudise sellest genereerida. Pankade poolt "sponsoreeritud" sügisjooks võib alata! ;-)
-
SEB sügisjooks oli juba ära, nüüd Swedbanki kord.
-
Ma sõitsin ka sweda eest hommikul läbi, mõtlesin et leivajärjekord, aga näe laimu, hoopis investorite hordid raha panka viimas!
-
Tulemuste tabel taaskord uuenduse läbi teinud. Vaata siit.
USA aktsiaturud on ajal, mil ameeriklased veel und näevad, langenud futuuridega aga juba üle -5%...
-
To: Ben ja Jean-Claude - aeg intressimäärasid veelgi alandada. Radikaalsed ajad nõuavad radikaalseid meetmeid!
-
Ajal, mil mina õnnist und nägin, tegid japsid niimoodi:
Nikkei 225 Index 24.10. 09:10 Viim.: 7.649,08 (-9,60%) -
Ilmselt koordineeritud rate cut tulekul järgmise viie tööpäeva jooksul. Asi kisub valusaks.
-
S&P500 futuurid langenud -6.5%... 10. oktoobri turu põhjade juures.
-
pluss USA's järgmine ring kapitalisüste pankadele kas juba täna või nädalavahetusel. Võib olla teevad turud reboot'i juba lähipäevil ära.
-
It's always the darkest right before the dawn (nii tahaks öelda üsna vaikseks jäänud optimist minus)
Põhjade uus test oli minu jaoks base case. Kui siit läbi minnakse, siis ei oska tehniliselt mingeid muid tasemeid oluliseks pidada, kui 2001. aasta põhju.... -
Seis on suhtkoht lihtne - keegi peab müüma (hedge fondid). Kas eelistada ostmist odavalt või kallilt? Õige. Ma pigem ootaks 10. okt. põhjast läbiminekut, eks siis edasi paistab.
-
Приостанавливаются торги акциями на Фондовом рынке РТС
В связи с понижением технического индекса более чем на 5% по сравнению со значением технического индекса закрытия, торги на рынке акций будут приостановлены на 1 час с 13.05. -
Nad võiksidki teha nii, et börs on iga tunni aja tagant tund aega suletud. Ja nii õhtuni välja
-
ES alumises limiidis, ilmselt tuleb emergency ratecut
-
Ja dollar jätkab oma meeleheitlikku tugevnemist euro vastu, olles jõudnud tasemele $1=€1.25. Too many players have been short $...
-
Euroopa -7st sai -9%
-
eur/usd 500 punkti öisest tipust madalamal, no mida värki!
-
ja jeen on tugevnenud 10 prossu
-
4 minutiline video Bloombergis, kuidas finantsturgudel toimuv on ka maailma suurimad eksperdid õhku ahmima pannud. Greenspan, Snow ja Cox võtavad siin sõna.
-
OPEC vähendas nafta tootmismahte täna 1.5 miljoni barreli võrra päevas. Vana tootmismaht oli 28.8 miljonit, seega uus kvoot 27.3 miljonit (5.2%line vähendamine). Nafta hinnad tuge ei ole saanud, üle 5% punases.
-
Mõned nafta tootjad, kellel erinevalt araablastest ka raha tegelikult vaja on, peavad selleks et mitte nälga jääda sellise hinnalanguse juures tootmist hoopis suurendama.
-
oot ..mis toimub?
-
Tallinnas on ikka väga rahulik võrreldes Euroopa teiste börsidega
-
S&P 500 futuuridega peatati kauplemine kuna langust kogunes -6.6%
-
Abesiki, ära põe!
NYSE Spokesperson: Markets will open today
Tituleeriks selle päeva quote'iks kohe hommikul vara :D -
Väga huvitav näeb välja LHV Traderis leht Most Active. Kõik on 100% punane hetkel
-
Põhjusmõtteliselt võiks täna vist päeva vabaks ka võtta :)
-
languspühad
-
mis vabaks, sellistel päevadel tehakse tavaliselt elu rekordeid.
On ikka profid koos küll. -
Kapituleerumine..., kui ainult börsid lahti oleks.
-
Kui kellelgi on igav, siis võin pakkuda uue hobi välja. Otsige iga päev üks ettevõte, mis rämedalt biitis tulemusi (soovitavalt tõstis ka guidancet) ja siis vaadake, mis selle ettevõtte aktsia teeb.
-
rams Re: Kuld 15/03/08 22:24
varem või hiljem saavad suured buumitajad ka siit hullu crashi osaliseks.
eriti mõttetuks paigaks on see v tustunud ebastabiilne maailm muutunud!
iga päev ainult rabele ja tõmble.Sellest on veel vähe kui N milli koos on, hakka nüüd selle väärtuse eest võitlema, et mingid peded saaks pidevalt palka juurde küsida(ikka sama väikese hulga töö eest, ikka rohkem raha) ja riik ikka laseb energial iga aasta 30% kallineda.
nah seda kõike vaja on!
ma soovin et maad tabaks vähe suurem katastroof ja kõik need rahaahned, koos minuga, põrmu häviksid!
Tõesti, kopp on ees, sellest kallineva elu rallist! -
nii, kuis ma soovisin, nii ka läks
-
ja ma ei leia üles aga kui nafta juuli keskel kukkus 10%, sai mainitud trendi murdumisest ja 75% kukkumisest
nojah... -
rams, sa oled LHV foorumi Roubini :-D
-
mhh huvitav kas Starmanile tehti lõpuks ülevõtupakkumine või näitab SEB konto villast
-
http://www.amazon.com/gp/reader/1893958701/ref=sib
:D :D -
Aega ju veel on aasta lõpuni. :)
-
-
Customers Who Bought This Item Also Bought:
Why the Real Estate Boom Will Not Bust - And How You Can Profit from It: How to Build Wealth in Today's Expanding Real Estate Market
:) -
ma ei suuda uskuda et aud/usd oli 0.6!
3kuuga-40% , müstika! -
Ma vist olen natuke tühm aga..näpuotsaga buys..asju mis on 15%+ all.
Riskiks on full-blown paanika, mis viib kõik 25-30% alla täna (kust tuleb siis lihtsalt juurde osta).
Suurelt ei tee mingil juhul, unless kui super-paanika.