Taktikaline idee - CEG - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Taktikaline idee - CEG

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Definitive merger agreement with MidAmerican (Buffet) $26.50 per share. Diili sulgemist oodatakse järgmise 9 kuu jooksul.
    2. dets tuli EDF välja pakkumisega, et ostab 50% CEGi nuke businessist ära 4,5bln mis valueks CEGi $52 per share (CEGi mkt cap $26.50 hinna juures ongi 4,5blni kanti)
    5.dets ütles väidetavalt üle 50% CEGi stockholderitest, et "we back EDF view"
    Niisiis, downside limit $26.50 aktsia kohta ehk Buffeti agreement ..sel juhul peaks aktsiat hoidma 9 kuud kuni mergeri closeni, 2-3 kuu perspektiivis kui EDF alt ära hüppab, tekib regulatory probleeme, CEG ise kanni saadab võib CEG kukkuda 24-25 vahemikku ka.
    Juhul kui CEGi holderid valivad (see peaks juhtuma kuu-kahe jooksul), et parem oleks EDFga leping sõlmida ja MidAmerican kanni saata, siis võiks CEGi näha kauplemas 35 dollari kandis.
    Teoreetiline võimalus on ka, et MidAmerican tõstab oma hinda. EDFi offer on riskantsem potentsiaalse regulatory probleemi pärast ja ka seetõttu, et CEG ei pruugi äkki oma likviidsusega hakkam saada kui valitakse EDFi tee.
    Keeruline situatsioon mis veelgi keerulisemal ajal arbi fonde eemal hoiab.
    Oma silma järgi pakuks siiski, et aktraktiivne bettimiskoht kui osta siit CEGi.
  • Täna oli CEG-l siis selline uudis

    12:52 CEG Constellation Energy Board authorizes discussions with Electricite de France (EDF) (27.87 +0.28)
    Co announces that its Board of Directors has authorized the co to begin immediate discussions and exchange of information with Electricite de France (EDF) related to EDF's unsolicited proposal, which was received on Dec. 2, 2008. Co said the decision to begin discussions with EDF was made following consultation with its legal and financial advisors, and in a manner consistent with its fiduciary responsibilities to shareholders, as well as its responsibilities under its definitive merger agreement with MidAmerican Energy Holdings Company. Co's Board of Directors has not withdrawn, modified or qualified its recommendation that shareholders of Constellation Energy vote in favor of the merger with MidAmerican.
  • CEG päris atraktiivne täna, ei välistaks, et turu taustal tuleb veelgi alla.
    Kasutaks positsiooni lisamiseks.
  • DJ: DJ EDF Near Deal To Buy 50% Constellation Nuclear Ops -Source

    PARIS (Dow Jones)--Electricite de France (1024251.FR) is close to reaching a
    deal to acquire 50% of U.S.-based Constellation Energy Group Inc. (CEG)
    nuclear operations, a person familiar with the matter said Tuesday

  • CEG Constellation Energy: MidAmerican Energy says it won't counter EDF bid for Constellation Energy nuke operations, according to CNBC (27.30 ) -Update-
  • DJ: *DJ EDF Has Deal With Constellation Over Nuclear Assets Buy - Source
  • räägi maakeeli ka,saavad lollimad ka aru
  • jah, tundub, et targemad pead ootavad downgradesid homme. Esitatakse küsimus kas CEG saab hakkama selle rahaga iseseisvalt. Regulatory, shareholder ja liquidity issued on päevakorral. Siiski, lõpuks võib CEG need takistused läbida ...hetkel tahetakse hinnata olukorda äärmiselt ebaselgeks. EDF saab ise ilmselt credit ratingu cutte ja viib oma likviidsuse raskesse olukorda.
  • nüüd tekib juba selline variant kui stock a`la 21 treidiks, et holderid ütlevad laseme MidAmericani ikka läbi ja me ei nõustu managemendiga.
  • niisiis refresh,
    CEG taktikaline long uuesti jõusse ...nüüd siis bet MidAmericani peale .lol lol
    1/3 possust võtaks just siit
  • CEG muutub varsti huvitavaks, jah. Ma ise ootaks vähemalt $20-$22 taseme ära, et pikaks minemise risk mõistlikumaks muutuks. Ei kiirustaks positsiooni võtmisega just seetõttu, et ilmselt pole kiiret lahendust tulemas CEG-le. Ei üht- (EDF diili close'imine) ega teistpidi (MidAm). Buffett pole sihuke tillist sikutatav jänes ka, kes EDF läbikukkumise või investorite vastuhaku järel kohe kohale lendab ja rahakoti lahti teeb. Uus bid (kui üldse) võib tulla hoopis $24. Kes teab :) Põhimõtteliselt võib öelda, et Buffett tegi oma diili CEG-ga juba ära, 10% osalus + nunnu termination fee. Sugugi mitte halvem kui ta GE või GS tehingud.
  • CEGi credit downgrade on see, mitte stocki. Bofa oli see, kes nägi EDFi stsenaariumi hämaras valguses. Arvaks, et turg vaatab täna muid kommentaare. Jefferies arvab, et CEGil on piisavalt likviidsust ning võib-olla kogu tänase päeva kõige olulisem kommentaar on Barclaysilt (stock on küll neil neutral rated) - CEG appears to have adequate liquidity,
    projecting $2.5B at year-end to address the $1.7B in required collateral if downgraded to junk status.

    Kogu kukkumine oli junk`i kartuses + tavalikviidsusküsimused.
  • Üsna naiivne on arvata, nagu CEG liikumine tingimata pangakommentaaridest sõltub.
  • aham.

    Huvitav miks ta üles kaupleb? niisama ilmselt. kellegil hakkas igav ja mõtles, et kakuks tiba. Üsna naiivne on arvata, et pangakommentaarid ei mõjuta.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon