Müüa autoremondiettevõte. - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Müüa autoremondiettevõte.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • 3 rendiboxi, 3 töölist, kõik vajalikud seadmed väljaostetud (umbes 150000 eest). Käive kuus paarsada tuhat, kasumiprotsent hea. Kaubamärgi nimel palju vaeva nähtud, väga heas kirjas nii klientide seas kui ka veebis. Otsin head ostjat või inimest, kes teeks ettevõttest kullaaugu. Olen ise juhatanud seda ettevõtet algusest peale, kuid on aeg edasi areneda. Ootan nii ostjate kui ka inimeste pakkumisi, kellel oleks ideid firma edasiviimiseks.
  • Huvitav pakkumine.
    Mis on selle ettevõtte kõige väärtuslikum vara?
    Mida tuleks uuel omanikul teha, et "teha ettevõttest kullaauk"?
    Miks on vaja "firmat edasi viia", kui läheb niigi hästi?
  • Väärtuslikeim vara - reaalne klientuur ja tugev kaubamärk. Reaalselt toimiv ettevõte. Miks tahan müüa - olen ise väsinud ja tahan muude asjadega tegeleda. Ma oskan klientide tuju heaks teha, aga firma kasumile oskan teiesejärgulisena mõelda. Sellepärast ei ole meie kohta negatiivset juttu, kõik probleemid on koheselt lahendatud.

  • Edaspidi kõik info auto@autofix.ee. Küsimustele vastan samal aadressil.
  • Algatuseks oleks võinud ka asukoha mainida.

    Töökoja aadress: Teguri 45d, Tartu, 5. ja 6. garaažiboks

    Ettevõtte info:
    FixumPro OÜ
    Reg.k.: 11745499
    KMKR: EE101366436
    Jur. aadr.: Teguri 45d, Tartu 51013
  • Milline võiks olla firma väärtuse suurusjärk? Mida töötajad müügist arvavad? Mõtlen, et kui äri enam-vähem läheb ja töötajatel asjasse usku on, võiksid just nemad olla ühed tõsiseltvõetavamad ostjad. Kolme peale jagatuna ei tohiks see summa neile kättesaamatu olla. Iseasi muidugi, kui nad tahavad põhimõtteliselt palgatöötajatena jätkata või ainult oma erialaga tegeleda.
  • Käive - 4X palk - jupid - maksud. Vat ei tea, ei oska ette kujutada suure osa jupid ettevõtte käibest moodustavad. A kõlab nagu kui tahad endale töökohta ja nokitsemist osta, sest antud asi nõuab suht palju tähelepanu.
  • Mitu korda on rõhutatud kaubamärgi nimel tehtud kõva tööd ja klientide rahulolu,ometi numbrid näitavad midagi muud.3 meest töötavad hommikust õhtani ja käive kuus ainult 200k,päevas 9k ja kasumiprotsent hea! Midagi siin ei klapi.Arvestades kui kallid on jupid ,ei saa sealt läbi käia rohkem kui 1 auto päevas,parematel päevadel 2.Selliste näitajatega saab ettevõte reaalselt toimida,ei midagi enamat.Arusaadav,et selline kiratsemine väsitab ja tekib tahtmine tegeleda muude asjadega. Heauskne ostja ,lootes sealt kulda kaevandada ,saab veskikivi hoopis kaela:)
  • Milline osa sellest lausest teile üle jõu käis?

    Edaspidi kõik info auto@autofix.ee. Küsimustele vastan samal aadressil.
  • MIlline osa aivo1 jutust üle jõu käis, et seda küsimusena võtta?
    See oli pigem arutluse moodi ning kodanik soovis seda kõigiga jagada. Ja arutleski välja, et tegemist on pigem veskikivi kui kullakaevandusega. Kui see arutluskäik liiga teeb, siis paranda seda pigem avalikult.
  • Väärtuslikeim vara - reaalne klientuur ja tugev kaubamärk? Aga inimeses kes teil töötavad, aga see on meie ärikultuuri omapära, eks kipub ikka ununema.
  • kui sa ei soovi oma reklaamile kommentaare, siis pane ettevõtte müügikuulutus ajalehte.
    Kui paned LHV-sse või mõnda muusse foorumisse, siis lepi arutluste ja kommentaaridega.
  • mis siin jaarutada.
    väikeettevõtteid ei saa müüa.punkt. suvalistele investoritele. punkt.
    onemanshow. ei ole omanikku ei ole ka enam ettvõtet.
    ma ei tea kust piir jookseb ?
    200 milkut või rohkem + palgaline juhtkond + arvestatav turuosa.
    ma olen ka väsinud aga pole midagi teha edasi tuleb jebida.
  • Müügikirjeldusestki selgub, et selle väikeettevõtte kõige väärtuslikum osa on senine omanik (aju) ja 3 töötajat, nende oskused, kogemused, motivatsioon. Rendiboksid ei maksa midagi, seadmed on parimal juhul "raua" hinnaga. Klientuur ja kaubamärk kindlasti mingit väärtust omab, kuid seda ei tasuks emotsionaalselt üle tähtsustada. Kõik sõltub ikkagi olemasolevatest inimestest.
    Samuti hakkas silma, et käive töötaja kohta on liiga väike.

    aga nõus mavep'iga, et kui info foorumis, siis tuleb leppida arutluste ja kommentaaridega.
  • Et siis, kas kodanik ymeramees on teinud endale veel teise kasutajnime: autofix ?
  • Iga potentsiaalne ostja, kes näeb soov.ee -s autofirma müügikuulutust, paneb märksõnad googlesse ja satub siia foorumisse, kust saab lugeda arutelu antud teemal. Seega, oleks mõistlik autofirma müüjal alati valmis olla, et siines arutelus olevatele küsimustele reageerida, sest "Edaspidi kõik info e-maili aadressilt" ei tekita potentsiaalses ostjas usaldust ning suleb suurema tõenäosusega ostja rahakotiraudu.

    Seega oleks alati kasulik sügavalt läbi mõelda, enne kui tulla mingi müügikuulutusega või laenupalumisega siia foorumisse, kui ei olda valmis info jagamiseks või kui on karta, et mõni kommentaator kuulutaja-isiku minevikutausta lahti närib.
  • ttrust,
    mu meelest teemaalgataja lõpetas selle lausega oma osaluse antud teemas. Sellest hoolimata tõmbas see teema nagu sitt kärbseid neidasmu tegalasi ligi, kellel on küll maailmatuma palju aega, kuid ei kandideeru kuidagi selle autofixi exiti vastspooleks.
    Saa terveks.
  • Internetti avalikult kättesaadavaid andmeid laadides võiks arvestada ka tagajärgedega, parimal juhul leidub lihtsameelseid, kes soovivad anda sulle raha, halvimal juhul vahistab sind interpol kusagil ,, londoni lähistel,,
  • Ymeramees , pole mõtet maailma peale solvuda. Pole mõtet. Ega see, et teemaalgataja enam sõna ei võta, ei tähenda, et teema läheb lukku.
    Minu arust on hoopis väga tore kohata sotsiaalset kontrolli, mis selliste arutelude käigus tekib ja mis antud teemas andis mõista, et kullaauk ei pruugi ollagi nii kuldne.
  • no samas suht asjalikumaid pakkumisi mis siin nagu läbi käinud on, aga kui midagi reklaamitakse sõnaga kulla auk, siis peab ikka alati üle vaatama et ega tegemist pole pruuni kulla auguga.
  • Tere.
    Meeldiv, et see teema nii palju vastukaja on tekitanud. Kuna hetkel olen väga hõivatud, siis vastan esitatud küsimustele/probleemipüstitustele järgmine nädal.
    Tänan.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon