Michael Kors (KORS) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Michael Kors (KORS)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Fast retailing firmade kõrval on väga võimsalt kasvamas ka mõned high-end ning luksusrõivaid ja -tooteid (k.a kallid käekotid, kellad, juveelid jne) müüvad butiikfirmad. Üheks neist on $9.5 miljardilise turukapitalisatsiooniga USA börsiettevõte Michael Kors (KORS), kel veel 90% tuludest tuleb Põhja-Ameerikast, kuid kes on nüüd lisaks Põhja-Ameerika hoogsale kasvule alles alustanud laienemisega ka Euroopasse ja Aasiasse.

    Michael Kors (KORS) on luksusrõivaid ja luksuskaupe tootev USA ettevõte. Olen nende toodangut ka ise näinud ja käega katsunud. Kvaliteedivahet teistega on selgelt näha ehk tegu ikkagi high end kaubaga. Firma tuli börsile 2011. aasta lõpus ning on väga agressiivse laienemise faasis. Alates IPOst on aktsia veidi vähem kui aastaga tõusnud +145%.

    Link ettevõtte kodulehele on siin ja kes soovib Korsi toodangut veidi lähemalt näha, siis neil soovitan kindlasti seda vaadata. Firma kodulehe esilehelt vaatab vastu kiri "Walk the walk in styles fit for a rock star", mis annab aimu müüdavate kaupade sortimendist.

    Michael Korsi (KORS) eile avaldatud 2013. fiskaalaasta 1. kvartali tulemused olid sarnaselt möödunud kvartalile tugevalt üle turu ootuste ja ettevõte tõstis prognoose. Aktsia tõusis selle peale päevaga +16.5%. Ettevõtte EPS oli $0.34 vs analüütikute oodatud $0.20, müügitulu oli $414.9 mln vs oodatud $368.0 mln. Järgmiseks ehk fiskaalaasta 2. kvartaliks prognoosis ettevõte EPSi $0.33-$0.35 vs analüütikute ootus $0.27 ning müügitulu prognoosis $490-$500 mln vs analüütikute ootus $422.2 mln. Samuti tõsteti kogu 2013. fiskaalaasta prognoose -> EPSi siht lükati juhtkonna poolt $1.08-$1.12 vahemikust $1.32-$1.34 peale ning müügitulu $1.7 mld-$1.8 mld vahemikust $1.8 mld-$1.9 mld vahemikku.

    Seega juhtkonna prognooside järgi kaupleb aktsia 37x jooksva fiskaalaasta kasumit ja 5.1x P/S. Võib ju tunduda kallis, kuid arvestades, et 2009. fiskaalaasta (lõppes 2009 märts) diluted EPS before abnormal items oli $0.08, 2010. fiskaalaastal $0.22, 2011. fiskaalaastal $0.42 ja 2012. fiskaalaastal $0.82, siis siit on ka näha, millist EPSi kasvumäära selle kõrge P/E kordaja vastu vaadata saab. 2010. fiskaalaasta müügitulu oli $0.5 mld, 2011. fiskaalaastal $0.8 mld ja 2012. fiskaalaastal $1.3 mld. 2011. fiskaalaasta ROE oli 65% ja 2012. fiskaalaastal 43%. Võlga ettevõttel ei ole.

    Juhtkonna kommentaar siis eile avaldatud 2013. fiskaalaasta 1. kvartali tulemustele:

    „During the first quarter we saw continued strength in each of our retail, wholesale and licensing segments and across geographies. In North America, our comparable store sales rose 38.4% reflecting the strong appeal of the Michael Kors brand, our consistent delivery of a compelling assortment of luxury products, and our exciting jet-set in-store experience. The 66% growth in our wholesale segment is the result of the continued conversions to shop-in-shops in department stores. Our strong revenue growth in Europe demonstrates the growing momentum of the Michael Kors brand which led to a 24.2% increase in comparable store sales and strong performance in our wholesale operations. The 61% growth in our licensing revenue was led by strong sales in the Michael Kors watch line.“

    Ja juhtkonna kommentaar konverentsikõnel tulevastele kasvuvõimalustele:

    Watches remain extremely strong; says jewelery is also looking strong; comp store sales increased 38% y/y and opened 13 stores in the quarter... most established territory in Asia is Korea (37 stores); Greater China licensee has opened 7 stores and is in the early phase of brand awareness; thinks it can ultimately reach 400 stores in the Asian region... says it can continue to boost SSS... says Japan will be a long term market for KORS and they will continue to focus on the country; will open 10 stores in 2012 and believe it can ultimately have 100 stores in Japan.“

    Kuna tundub, et Michael Kors (KORS) ja nende toodang on lähiajal üha populaarsemaks saamas, näeme sellelt ettevõttelt järgnevatel kvartalitel ilmselt jätkuvalt väga häid numbreid. Analüütikute keskmine hinnasiht on hetkel $56.7, mis on hoolimata eilsest suurest aktsiatõusust veel 15% KORSi turuhinnast kõrgemal. Kui ettevõte suudab aga oma viimastele kvartalitele omaseks saanud väga häid finantstulemusi edasi näidata, on ilmselt need hinnasihid siit ka edasi kerkimas.

  • Citigroup alustab täna Michael Korsi (KORS) aktsia katmist ostusoovitusega - hinnasiht $65. Ka suurem osa teisi analüütikuid on positiivselt meelestatud, näiteks 7. septembril tõstis Wedbush aktsiale antava hinnasihi $52 pealt $62 peale ja kinnitas oma overweight soovitust.
  • Eile õhtul tõstis KORS oma teise kvartali ja järgmise aasta kasumi ja käibeprognoose.

    Michael Kors raises Q2 and FY13 EPS guidance (52.49 -0.03)

    Co issues upside guidance for Q2 (Sep), sees EPS of $0.38-0.40 up from $0.33-0.35 vs. $0.36 Capital IQ Consensus Estimate; sees Q2 (Sep) revs of $510-520 mln vs. $492.93 mln Capital IQ Consensus Estimate. Co issues mixed guidance for FY13 (Mar), sees EPS of $1.39-1.41 up from $1.32-1.34 vs. $1.39 Capital IQ Consensus Estimate; sees FY13 (Mar) revs of $1.85-1.95 bln vs. $1.94 bln Capital IQ Consensus Estimate, with comparable store sales of approx 30%. The expected diluted earnings per share assume 201.2 million diluted weighted-average shares outstanding and a 38% effective tax rate. Co says " Our updated guidance reflects our confidence in the strong momentum of the Michael Kors brand and the continued execution of our key growth strategies. Michael Kors' luxury fashion designs are resonating globally with our customers and we are excited about the long term growth potential of our Company as we continue to build upon the success we achieved in establishing Michael Kors as a global luxury lifestyle brand."
  • ymeramees
    Jooksva aasta prognoosi ikka?


    Jah, õige tähelepanek. Juttu on siis KORS-i fiskaalaastast.
  • Joel, mis arvad ja kuidas kommenteerid seda väidet ühest teisest foorumist.

    While I agree KORS is a good growing company, I suspect its accounting practice is too aggressive. One concern is while KORS has its founder as an American and its majority of business in the US, it is a Hong Kong company, treated as a foreign issuer in NYSE. As a result, KORS faces far less regulatory filing requirements. All previous KORS filings have much less transparency than many other US competitors.

    This is just my simple speculation. I have dot done a thorough analysis on KORS yet. One reason is there are just not enough public data about KORS.
  • marantz,

    Huvitav küsimus/arutlus. Michael Kors on tõepoolest USA juurtega firma, mis saab ligi 90% oma käibest Põhja-Ameerikast. Küll on aga plaanid agressiivselt laieneda Euroopasse ja Aasiasse. Firma peakontor asub aga tõesti Hong Kongis ning sisse on kirjutatud (incorporated) firma tegelikult Briti Neitsisaartele. Miks see nii on, ei oskagi kohe öelda. Oletuslikult ehk teatud kulude ja maksude optimeerimiseks? Samas kui aktsia ikkagi USA börsil kaupleb, teostab selle üle SEC ka järelvalvet (link SECile esitatud regulaarsete aruannete kohta) - tõsi, nii-öelda välismaistele firmadele on raporteerimine tõesti veidi lihtsamaks tehtud, kuid ettevõtte ärivaldkond on õnneks piisavalt lihtne, mis ei jäta väga palju võimalusi finantsnumbrite erinevaks tõlgendamiseks. Oleks tegu mõne bio-, nano- vms tehnoloogiafirmaga, koolitus- või tervishoiu, kinnisvara-, kindlustus- või finantsfirmaga, siis tasuks nendele erisustele suuremat rõhku panna. Aga disain ja müük on iseenesest suhteliselt lihtsa ja läbipaistva ärimudeliga äri, kus ka erinevate standardite rakendamise puhul ei saa olulisi erinevusi sisse tulla.

    Vastusena juhtkonna kergitatud prognoosidele tõstab Wedbush täna KORSi hinnasihti $62 pealt $65 peale. Uuendame siis vahepeal ka aktsiagraafikut:

  • OK, tänud. Muide, Kaubsi naisteosakonnas on Korsi sügiskollektsioon täitsa olemas.
  • KORS 20 mln share secondary offering prices tonight.


  • Muide, Eesti kollases ajakirjanduses on ära toodud, et tuntud Eesti modell Karmen Pedaru on Michael Korsi üks isiklikke lemmikuid - link.
  • Tundub, et Kors on toibumas 23st miljonist lisaaktsiast ja võtab suuna üles tagasi. Tulemusteni vähem kui 1 kuu jäänud.
  • Aktsia on pärast eilset 5%list rallit jõudmas väga lähedale oma kõigi aegade tipule. 5. oktoobril tõstis Piper Jaffray aktsiale antava hinnasihi $61 pealt $63 peale. JPMorgan tõstis 9. oktoobril oma sihi $60 pealt $62 peale.

    Kuna tegu on väga kiires kasvufaasis oleva ettevõttega, on sellise firma õiglase väärtuse hindamine keskmisest keerulisem. Kõige tähtsma on see, et kiire kasv jätkuks, laienemistega mööda ei pandaks ja et vastu ootusi kasv ootamatult langema ei hakkaks - seni, kuni kiire kasv jätkub, peaks aga ülespoole liikumiseks ka veel praegu ruumi olema. Selliseid ettevõtteid, kes loetud kuude jooksul kaks korda oma prognoose tõstavad, ei ole palju. Kui veel suvel oodati 2013. fiskaalaasta EPSiks ca $1.10, siis pärast kahekordset tõstmist on see sügisel jõudnud juba $1.40ni. Analüütikute keskmine ootus 2013. fiskaalaasta (lõpeb märtsiga) kohandatud EPSiks on täna ca $1.45; 2014. aasta omaks ca $1.82 ja 2015. aasta omaks ca $2.28.

    Ettevõtte järgmised kvartalitulemused tulevad 13. novembril, teisipäeval, enne turu avanemist.
  • Michael Kors (KORS) teatas täna enne turu avanemist oma fiskaalaasta 2. kvartali tulemused (link). Kvartaliga teeniti aktsiapõhist kasumit $0.49 vs oodatud $0.40 (vs aasta tagasi näidatud $0.22) ning müügitulu näidati $532.9 mln vs analüütikute poolt oodatud $519.3 mln (vs aasta tagasi näidatud $305.5 mln). Seega numbrid olid korralikult üle turu ootuste ja tugevalt üle juhtkonna prognoositud numbrite, mis käidi välja möödunud kvartali tulemuste järel (juhtkond tõstis oma ootusi selleks kvartaliks möödunud kvartali tulemuste järel augustis EPSi osas $0.33-$0.35 peale ning müügitulu ootuse $490-$500 mln peale).

    Järgmise kvartali prognoosides jäädi aga konservatiivseks. Järgmise kvartali EPSiks prognoositakse $0.37-$0.39 (vs turu ootus $0.39) ning müügitulusid prognoositi $525-$535 mln (vs turu ootus $525 mln). Kogu 2013. fiskaalaasta prognoosi tõsteti ülespoole -> EPSi osas ootab juhtkond nüüd $1.48-$1.50 (vs turu ootus $1.47 ja varasem juhtkonna prognoos $1.39-$1.41) ning müügitulu osas $1.86 mld kuni $1.96 mld (vs turu ootus $1.97 mld ja varasem juhtkonna prognoos $1.85-$1.95 mld). Arvestades juhtkonna ajaloolist käitumist, eelistataksegi pigem tagasihoidlikke numbreid välja hõigata ning tegelikud võiksid/peaksid paremad olema. Vähemasti viimasel ajal on nii olnud.

    Aga ettevõte kasvab jätkuvalt müstilises tempos. Müügitulud kasvasid see kvartal +74% yoy. Aastaga on avatud 66 uut poodi ning septembri lõpu seisuga tegutseti 269 poega, millele lisandub 80 litsentsi alusel tegutsevat edasimüüjat. Kuid oluline on see, et kasv ei tule vaid laienemisest, vaid ka orgaaniliselt. Näiteks jaemüügis olevate võrreldavate poodide netomüügi kasv oli +45% yoy (sisuliselt Põhja-Ameerika poed, mis vähemalt 12 kuud avatud olnud).

    Juhtkond: „We remain very excited about the long term growth prospects for our company as a global luxury lifestyle brand."

    Nõudlust Michael Korsi toodete järele on kinnitamas ka sektori teised tegijad – näiteks 6. novembril ütles Fossil (FOSL) oma tulemuste järgses konverentsikõnes, et: We continue to see strong global growth in KORS“.

    Hetkel laienetakse nii Euroopasse kui Aasiasse ja see peaks lähiaastatel aitama kiirel kasvul jätkuda. Näiteks Euroopa müügitulu on aastaga kahekordistunud. Seni, kuni ettevõte on kiire kasvu faasis, on KORSi aktsiatesse investeerimise tees minu silmis jõus.

    Kui algselt langes aktsia tulemuste peale eelturul -8% peale (ilmselt pettumus, et prognoose tõsteti liiga vähe, kuna ootused on viimaste kvartalitega ka tugevalt kasvanud), siis hetkel on see tõusnud +1% peale (pärast väikest numbrite seedimist ilmselt arusaam, et ettevõttele ei meeldi kõrgeid numbreid prognoosida ja pigem overdeliver’itakse ning et ettevõttel endal läheb praegu ikkagi väga hästi).

  • Goldman Sachs alustab täna Michael Korsi (KORS) aktsia katmist ostusoovitusega ja lisab aktsia kohe ka "veendumusega osta" ehk conviction buy nimekirja. Hinnasiht on $75, mis on analüütikute poolt välja käidud numbritest kõrgeim.
  • Michael Korsi (KORS) tulemused tulevad järgmisel teisipäeval, 12. veebruaril enne turu avanemist. Morgan Stanley kommenteeris eile ettevõtet, et tõenäosus nende bullish stsenaariumi realiseerumiseks on suurenenud (bear case hinnasiht neil $41, base case $68 ja bull case $93. Turuhind täna $55) Panen väikse lõigu nende analüüsist ka siia:

    We believe the market is focused on KORS’ 36x FY1 P/E and not fully appreciating its long-term upwards EPS revision potential. The 2/12 earnings report likely demonstrates the brand’s beat & raise power, catalyzing the stock higher. KORS is a top OW, with 22% PT upside and a 2.4:1 risk/reward skew. Data shows brand momentum accelerating: Our latest Google analysis indicates – 1) the number of Michael Kors searches continues to reach new highs; 2) the trend shows no sign of slowing; and 3) US consumers now search Kors more often than Coach.
    We have high conviction in our $0.41 3Q estimate: COH recently pointed to 10% y/y NA handbag category
    growth. Our math suggests this leaves ample room for KORS to beat our 45% 3Q total sales and 24.8% EBIT margin estimates. Proprietary store checks revealed no incremental y/y discounting, implying stable margins.
    Hurricane Sandy was a drag on COH results, but KORS’ last guidance was post the storm (and 3 weeks after
    COH) and likely accounted for the negative impact. We see a high bull case probability and expect the
    market to move closer to our view after 3Q: The Street forecasts 2000 bps of sales growth deceleration and flat margins next year. However, with KORS brand awareness only 78% and rising, we think bull case sales
    deceleration could be less than 1500 bps. Also, channel (retail, online), category (accessories), and geographic
    (Europe, Japan) mix shifts, plus SG&A leverage could boost bull scenario EBIT% 200 bps. We think the market will look past raised, but conservative guidance.

    Investment Thesis
    KORS is a top retail growth story withhigh estimate achievability in our view. We expect strong upwards EPS
    revisions to drive the stock higher.
    KORS continues to capitalize on the unique advantage created by founder Michael Kors’ fame.
    Our outlook calls for a 24% 5-yr sales CAGR driven by rapidly expanding revenues across geographies, channels, and categories.
    We forecast a 35% bull case EPS CAGR and believe the likelihood of KORS’ bull case playing out is higher
    than that of any other stock we cover
    .


    Key Value Drivers
    Sales growth: Six key strategies – 1) Expand North Am. store base; 2) Increase same store sales; 3) Grow
    dept. store shop-in-shops; 4) Develop EU retail and wholesale businesses; 5/6) Expand throughout Japan and
    Southeast Asia.
    Operating margin: Generally dictated by pricing, inventory management, and SG&A control. KORS’ potential
    channel, category, and geographic mix shifts are also important drivers.

    Potential Catalyst
    3Q EPS report on Feb 12.

    Investment Risks
    Key man risk - Michael Kors.
    US &/or European economy falters.
    Execution risk - Management is juggling various growth initiatives - 1) expanding the global store count; 2) converting wholesale doors to shop-in-shops; 3) broadening the breadth and depth of product categories offered; and 3) bringing eComm in-house.
    The China business is currently a separate entity not owned by KORS.


    Muide, Michael Korsi käekott on USAs läbi Google’i kõige enam otsitav käekott ja läinud mööda ka Coachist:

  • COH oli küll Sandy, aga oli ka holiday sales ja pehme guido teema. Morgan Stanley nägemuses oli ka COH-i holiday sales teemaga kõik korras, kuid nii vist ei läinud?
    Kaunis "ilusa" ug tegi COH-le ka vaid loetud päevad enne FY13 pettumust ja sell-offi.

    Ja kui KORS oma valuatsiooni pealt millalgi lati maha ajab...


  • RL tuli küll väga OK tulemusega. Pappi tundub ikka jätkuvat rahval.
  • Michael Kors prelim $0.64 vs $0.41 Capital IQ Consensus Estimate; revs $637 mln vs $542.00 mln Capital IQ Consensus Estimate.
    Michael Kors sees Q4 $0.32-0.34 vs $0.31 Capital IQ Consensus Estimate; sees revs $515-525 mln vs $517.21 mln Capital IQ Consensus Estimate.


    Ametlike ootustega võrreldes on KORSi tulemused väga tugevalt üle ja prognoos kergelt üle ootuste, hoolimata sellest, et nende prognoosid on reeglina olnud selgelt konservatiivsed.
  • Juhtkonna eelmise kvartali tulemuste järel tehtud prognoos oli selleks kvartaliks EPSi osas $0.37-$0.39 ja müügituludeks $525-$535 mln. Analüütikute ootused olid kõrgemal, analüütikud ootasid EPSiks $0.41 ja müügituludeks $542 mln. Tegelikud numbrid tulid nii juhtkonna prognoosidest kui analüütikute ootustest väga tugevalt üle.

    Fiskaalaasta 3. kvartali EPS oli $0.64 (vs analüütikute ootus $0.41, juhtkonna prognoos $0.38 ja aasta tagasi näidatud $0.28) ja müügitulu $637 mln (vs analüütikute ootus $542 mln, juhtkonna prognoos $530 mln ja aasta tagasi näidatud $374 mln). Ehk aastataguse kvartaliga võrreldes on EPS kasvanud +129% ja müügitulud +70%. Järgmiseks kvartaliks käidi välja traditsiooniliselt konservatiivne prognoos, mis sellest hoolimata ületab juba praegu turu ootusi. Fiskaalaasta 4. kvartaliks ootab juhtkond EPSi $0.32-$0.34 vs analüütikute ootus $0.31 (ja aasta tagasi näidatud $0.21) ning müügituluks $515-$525 mln vs analüütikute ootus $517.2 mln (ja aasta tagasi näidatud $363 mln)

    Kasv tuleb nii uute poodide avamisest (66 uut poodi viimane kvartal), kui ka võrreldavate poodide müügi väga suurest kasvust. Võrreldavate poodide müük kasvas viimases kvartalis +41.4%.

    "Our exceptional third quarter results were driven by continued strength across our business segments and geographies. In North America, comparable store sales increased 41% due to the growing demand for Michael Kors merchandise, which we attribute to our compelling luxury product assortment and exceptional jet-set in-store experience. The 75% sales increase in the North America wholesale segment reflects comparable stores sales growth as well as the continued conversion to shop-in-shops in department stores. In Europe, the 58% comparable store sales growth, which reflected continued brand acceptance, combined with the expansion of our retail and wholesale doors, led to 112% sales growth in the quarter. Finally, in our licensing segment, revenue increased 52%, driven primarily by the on-going strength in watches."

    Aktsia eelturul +11% @ $63.5 ja uutel ajaloolistel tippudel.
  • Morgan Stanley on lisanud Michael Korsi (KORS) oma parimate ideede nimekirja, hinnasiht $71. Väike väljavõte analüüsist:

    We believe KORS LT earning potential is one of Retail’s best and is not adequately reflected in the 22x CY14e P/E. The 5/29 EPS report should show KORS’ earnings beat potential, catalyzing the stock higher. We see high FY14 estimate achievability and 18% upside in our Base case, 51% in Bull case.
  • Briefing vahendab, et Canaccord Genuity on alustanud Michael Korsi katmist - hinnasihiks $82.

    "They note that KORS has become one of the fastest growing fashion accessories brands in the US due to its ability to deliver on-trend, yet affordable products to consumers across income demographics. While there are ample growth opportunities KORS is pursuing, they believe NA wholesale, driven by an aggressive shop-in-shop conversion strategy, is the most underappreciated by the Street. Moreover, they believe KORS is on a path to double its global retail segment by F2015. Lastly, they are encouraged by the burgeoning international acceptance of the brand which underscores the global growth potential KORS has."
  • Michael Korsilt väga tugevad numbrid. Prognoos on veidi alla või sisuliselt vastavalt ootustele, kuid siin peab kindlasti arvestama, et firma prognoosid on olnud väga konservatiivsed ja viimaste kvartalite tulemused on tulnud tugevalt üle prognooside.

    Briefing: Michael Kors prelim $0.50 vs $0.39 Capital IQ Consensus Estimate; revs $597 mln vs $548.69 mln Capital IQ Consensus Estimate. Michael Kors sees FY14 $2.43-2.47 vs $2.45 Capital IQ Consensus Estimate; sees revs $2.675-2.75 bln vs $2.81 bln Capital IQ Consensus Estimate. Michael Kors sees Q1 $0.46-0.48 vs $0.46 Capital IQ Consensus Estimate; sees revs $555-565 mln vs $553.18 mln Capital IQ Consensus Estimate.

    Lõik pressiteatest (link): Mr. Idol continued, “Our robust fourth quarter results were driven by continued strength across all of our business segments and geographies. North American comparable store sales increased 35%, reflecting the increasing demand for our luxury brand, our exciting product assortment and our exceptional jet-set in-store experience. Sales in our North America wholesale segment increased 57%, reflecting comparable store sales growth as well as the continued conversion to shop-in-shops in department stores. In Europe, sales nearly doubled during the quarter, with continued expansion of brand awareness leading to 63% comparable store sales growth. Finally, in our licensing segment, revenue increased 16%, driven primarily by the ongoing strength in watches and eyewear. Overall, we believe that the Michael Kors luxury brand is ideally positioned within the global luxury lifestyle market and we look forward to continuing to advance on our long-term objectives in fiscal 2014 and beyond.”
  • Analüüsimajad on tulemused vastu võtnud kiidusõnadega. Goldman Sachs, Canaccord ja Morgan Stanley tõstavad hinnasihte.

    Goldman Sachs $80 -> $90
    Canaccord $82 -> $86
    Morgan Stanley $71 -> $74

    Väike väljavõte Morgan Stanley analüüsist:

    KORS’ 4Q13 results and long-term outlook both positively surprised. Bears cite a potential secondary, but we have high conviction this won’t happen. KORS has higher estimate achievability than the Street realizes and the stock remains our top pick. We see 16% upside and a 2:1 risk/reward.
    /-/
    Compelling valuation: We think KORS is Retail’s best growth story and its bull case has a higher probability of playing out than that of any other stock we cover. We see $4.20 FY2 bull case EPS, only15x today’s price.
    Stock likely continues moving higher: We expect strong upward EPS revisions and upcoming EPS reports to positively catalyze shares.


  • Canaccord Genuity raises their KORS tgt to $86 from $82. They continue to view wholesale shop-in-shops as the most underappreciated piece of the growth story. To that end, KORS is accelerating the growth of shops by 250 to 500 this year as it scales out accessories while adding footwear, men's/women's apparel, and international shops. Importantly, KORS is not embedding any productivity lift into guidance, which they view as a source of upside. Guidance for F2014 embeds a healthy dose of conservatism, particularly with respect to flat gross margin.


    Siia lisaks siis Canaccord Genuity kommentaarid.
  • 24. juunil alustas Michael Korsi (KORS) aktsia katmist Deutsche Bank - ostusoovitus ja $70line hinnasiht.
  • Michael Korsilt tulid täna 2014. fiskaalaasta 1. kvartali väga tugevad tulemused (juuni lõpu kvartal). EPS $0,61 vs analüütikute ootus $0,50 (ja juhtkonna prognoos $0,46-$0,48) ning müügitulud $641 mln (+54,5% yoy) vs konsensusootus $574,8 mln (ja juhtkonna prognoos $555-$565). Aastaga on avatud 75 uut poodi, kuid ka üle aasta juba tegutsenud poodide müük kasvas muljetavaldavad +27,3%.

    Juhtkonna prognoosid on reeglina olnud konservatiivsed ning seejuures lisab positiivsust see, et sel korral prognoositakse turu ootustest kõrgemale.Järgmise kvartali EPSiks prognoositakse $0.62-$0.64, müügituluks $695-$705 mln ning kogu aasta peale kokku (FY14) EPSiks $2,67-$2,69 ning müügituluks $2,8-$2,9 miljardit.

    Aktsia eelturul +5% @ $71.
  • 1. novembril lisati Michael Korsi aktsia ka S&P500 indeksisse ning täna hommikul on ettevõte teatanud järjekordselt väga tugevatest tulemustest.

    2014. fiskaalaasta 2. kvartali (septembri lõpu kvartal) numbrid:
    EPS $0.71 (+44,9% yoy) vs analüütikute ootus $0.68
    Müügitulud $740,3 mln (+38,9% yoy) vs analüütikute ootus $727,3 mln

    Ettevõte tõstab kogu aasta kasumiprognoosi vahemikku $2.77-$2.81 ning müügitulu vahemikku $2,9-$3,0 miljardit. Viimase 12 kuuga on avatud 83 uut poodi, kuid üle aasta juba tegutsenud jaepoodide läbimüük on kasvanud 22,9%.

    Põhja-Ameerikast ollakse üha enam väljapoole vaatamas ning ettevõte usub, et juba mõne aasta pärast tuleb Euroopast müügitulu üle $1 miljardi (hetkel viimase 12 kuu müügitulu Euroopast ca $325 miljonit). Seega praegu tundub küll, et Michael Korsi kasvufenomen jätkab sama rada pidi. Aasta algusest on aktsia kerkinud ca 50%.

  • Michael Kors (KORS) teatas oma 2014. fiskaalaasta 3. kvartali tulemused. Aktsia on tugevalt ootuste löömise järel kauplemas eelturul +20% @$92.

    2014. fiskaalaasta 3. kvartali (detsembri lõpu kvartal) numbrid:
    EPS $1.11 (+73,4% yoy) vs analüütikute ootus $0.86.
    Müügitulud $1,0 mld (+57,0% yoy) vs analüütikute ootus $859,3 mln.

    Ettevõte tõstab kogu aasta kasumiprognoosi vahemikku $3.07-$3.09 ning müügitulu prognoosi $3,2 miljardi peale. Rahvusvaheliste turgude edasise kasvupotentsiaali osas ollakse väga optimistlikult meelestatud.
  • Michael Kors files for ordinary share shelf offering by selling shareholders

    Aktsia järelkauplemisel -4%
  • Michael Korsi aktsia tegi eile -8,4% kukkumise (@ $66,87), kuna Credit Suisse langetas ettevõtte aktsia soovituse „neutraalne“ peale varasema „outperform“ pealt. Credit Suisse tõi soovituse langetamise põhjuseks välja selle, et aeglustuv nõudluse kasv Korsi käekottide järele sunnib ettevõtet tegema varasemast rohkem allahindlusi.


    Stockcharts.com
  • Vajab tähelepanu!
    Täna siis hetkel 13% plussis. P/E 10. Rahamasin.
  • Keegi CPRI-l ka silma peal on hoidnud?

    Viimase kuuga põhimõtteliselt 70% langust ja täna ka hind juba alla 8$. Ka nendel üksikutel päevadel, mil turg tõusnud on viimasel ajal, on CPRI pigem edasi langenud. Üldse see aasta olnud S&P500 nimekirjas üks suurimaid langejaid.

    Luksuskaupade müüjad selgelt jah saavad praegu kõvasti pihta, aga see langus tundub natuke liiga suur juba?
    Ise praegu veel torkida ei julge :)
  • Sama asi mis meil, LB just teatas, paneb poed kinni kuni 29 märts.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon