Balti börsid 22. oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 22. oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile liikusid Balti börsiindeksid erisuunaliselt – Tallinn (+0.26%), Riia (-1.00%) ja Vilnius (+0.05%). Kauplemisaktiivsuse poolest oli tegemist suhteliselt tagasihoidliku börsipäevaga – kokku sooritati Balti põhinimekirjas olevate aktsiatega 295 tehingut koguväärtuses 582 tuhat eurot, millest ligikaudu 389 tuhat eurot tehti Tallinna börsil ja 152 tuhat eurot Vilniuse börsil.

    Enim kaubeldud aktsiaks oli eile Olympic EG (0.00%), millega sooritati 68 tehingut kogumahus 205 tuhat eurot. Olympic EG-le järgnesid Tallink Grupp (-0.16%) ja PST (-3.06%) vastavalt 130 ja 75 tuhande euroga.

    Suurimateks tõusjateks olid eile Utenos Trikotažas (+458.5%, käive EUR 43), Arco Vara (+4.33%, käive EUR 382) ja Ventspils Nafta (+2.86%, käive EUR 36). Enim langesid LSC Group (-4.53%, käive EUR 0.38), PST (-3.06%, käive EUR 74,8k) ja Vilniuaus Baldai (-2.41%, käive EUR 3,9k).

    Reedel on oodata Tallinna Vee III kvartali tulemusi.
  • Tere Arno! Pole ammu SAF Tehnikast juttu olnud kas sellel firmal läheb nii kehvasti, et keegi ei räägi temast. Dinidende ka teine enam ei maksa järlikult on ta kehvas seisus või mis on Teie arvamus.
  • H.S paraku on lood sedasi, et balti põhinimekirjas on 34 väärtpaberit ja lisanimekirjas 51 aktsiat ja mis seal salata: 80% neist ei vääri oma ebalikviidsuse tõttu analüütikute ega kommenteerijate aega süvenemiseks, sest rohkem ettevõtte käekäigust mõjutab nende aktsiate hinda ebalikviidus balti turgudel ja isegi kui üliväikest osalust omav aktsionär tahab sisse või välja, võib eilse põhjal näha hinnamuutusi kuni 458%.

    SAF on ilmselt kahjuks nende seas.
  • H.S Invest
    Tere Arno! Pole ammu SAF Tehnikast juttu olnud kas sellel firmal läheb nii kehvasti, et keegi ei räägi temast. Dinidende ka teine enam ei maksa järlikult on ta kehvas seisus või mis on Teie arvamus.


    Tere, H.S ! Tegemist on suhteliselt väikse Balti põhinimekirjas oleva ettevõttega (turukapitalisatsioon on vaid 5,9 miljonit eurot) ning nagu Lenzer juba mainis, siis kahjuks meie ettevõttet ei kata ja seda peamiselt tänu madalale likviidsusele.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon