Osaluspõhine ühisrahastus - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Osaluspõhine ühisrahastus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ikkagi tuli endlikepimood alles koos moodsama sotsiaalmeediaga. Orkutist (oli vist selline) ei meenu sellisied pilte :)
  • noblesse
    Siin niipalju Siidrikojast juttu ,et vaatasin registrist et kvartalis isegi 30k käivet.

    https://youtu.be/BzAdXyPYKQo :-)
    jahe
    Kui keegi oleks mulle 10 aastat tagasi öelnud, et leidub inimesi, kes topivad fotoka pulga otsa ja pildistavad sellega iseennast, siis oleks see väide pakkunud mulle rõõmu ja nalja kohe pikaks ajaks.

    Lõpumüügi spinnerid maksavad juba 19 senti Handymannis.
  • ttrust
    Igasuguste digitaalsete perealbumite koostamine oma lauaarvutis oli juba 1990-datel. Samuti sai neid riputada netti ja välja jagada. Algeline sotsiaalmeedia oli samuti olemas.


    Liiga algeline oli tollal. Paljud head mõtted, leiutised ja tooted feilivad, sest nad on oma ajast ees ja ei ole toetavat infrat.
  • Canonil olid küll kunagi mingid kaamerad millel pööratav lcd ekraan oli, aga toona oli ilmselt sellega reisil mõne selfie tegemine juba nii suur ja uus asi, et siis veel polnud vaja keppi külge pista ning siis kui see oli juba üleeile ja olid juba facebook ja instagram tuli asi viia uuele levelile ja voilaa.... ohtra meigiga ja pardinäoga #majustärkasin teesklemise pildid olid sündinud. :)
  • Vaatasin huvi pärast 2018 aasta 3 kv käibeid emta-st
    Tanker : 180099 € ( Funderbeam raha kaasatud )
    Siidrikoda : 38036 € ( Fundwise + Funderbeam raha kaasatud )
    Peenjoogivabrik Nudist : 291130 € ( Fundwise raha kaasatud )
    ehk siis Nudist on teinud kõige suurema käibe, Tankeri ja Siidrikoja tulemused ja firma hüpoteetilised väärtused on sedavõrd suured, et tekkib küsimus kas need on õiglaselt hinnatud ( Funderbeam )
  • Nii Tanker kui ka Siidrikoda tõstsidki raha tootmisvõimsuse suurendamiseks ;) Siidrikoja kohta ei tea, kuna see tundus ka mulle kallis ja jätsin vahele, kuid Tankeri uus pruulikoda saab peagi valmis ja järgmise aasta esimeses pooles peavad juba tulemust näitama, et enda väärtust säilitada.
  • rick12
    Vaatasin huvi pärast 2018 aasta 3 kv käibeid emta-st
    Tanker : 180099 € ( Funderbeam raha kaasatud )
    Siidrikoda : 38036 € ( Fundwise + Funderbeam raha kaasatud )
    Peenjoogivabrik Nudist : 291130 € ( Fundwise raha kaasatud )
    ehk siis Nudist on teinud kõige suurema käibe, Tankeri ja Siidrikoja tulemused ja firma hüpoteetilised väärtused on sedavõrd suured, et tekkib küsimus kas need on õiglaselt hinnatud ( Funderbeam )


    No ei ole ju III kvartali käibed, vaid 06-08.18!
  • hugeli
    rick12
    Vaatasin huvi pärast 2018 aasta 3 kv käibeid emta-st
    Tanker : 180099 € ( Funderbeam raha kaasatud )
    Siidrikoda : 38036 € ( Fundwise + Funderbeam raha kaasatud )
    Peenjoogivabrik Nudist : 291130 € ( Fundwise raha kaasatud )
    ehk siis Nudist on teinud kõige suurema käibe, Tankeri ja Siidrikoja tulemused ja firma hüpoteetilised väärtused on sedavõrd suured, et tekkib küsimus kas need on õiglaselt hinnatud ( Funderbeam )


    No ei ole ju III kvartali käibed, vaid 06-08.18!


    Sisuliselt sama, 1 kuu nihkes, võid võrrelda võrreldavaid perioode siis. Ilmselgelt mingi pildi annab
  • Fanvestory... :-(

    Mõnes mõttes on Hooandja palju ausam investeerimisprojekt. Kohe kirjas, mida teatud panustamisega saad. Ei lubata olematut tootlust.
  • Adekvaatne on muidugi see, et kodanik andis enda ettekujutuses kellelegi laenu...
  • Ajaline limiit? Fonogrammitootja õiguste sale & leaseback jaeinvestoriga?

    Davai, Suur-Kotkas-Kes-Sa-Preeria-Kohal-Lendad, ma olen valmis. Kõik on nähtud.
  • Üle pika aja on tähele panna, et pakkumisi ei märgita esimeste tundide (ega isegi päevadega) täis.
    https://crowdestate.eu/et/opportunities
  • Ilmselt osaliselt, kuna projekte mitu korda rohkem platvormil. Ja muist läheb siidri- ja õlletootjatesse, Funderbeami pannakse järjest suurema entusiasmiga raha sisse minu subjektiivsel hinnangul.
  • Selline "startupi valuatsioon peaks olema 5x käivet" suhtumine tekitab päris suure ahvatluse mitte just kuigi reeglitepäraselt käituda.. Matt Levine võtab kenasti kokku:

  • Ehk et mingi haru on pettus seetõttu, et keegi on toodud näites pettuse teel raha tõstnud, selle raha omastanud ja jahtidele kulutanud? :D Samasuguseid näiteid võiks siis ju tuua ükskõik mis majandusharust.

    Muidugi on nii kaugele ettevaatav hinnastamine ebatäpne ja tundlik isegi väga väikestele sisendarvude muutustele. Samas ometigi teenitakse sellega raha; investeerimisharu nagu iga teine.
  • Pigem on tulevikku vaadates pettumuse põhjustajaks see, et start-up funding model sai mingil hetkel populaarseks ka ettevõtete puhul, millel puudub tegelik skaleeritavus. Varem oli tavapärane, et investor andis raha, sai 80-100% osalusest. Idee autor/management sai 20% või palga+ optsiooni omandada ca. 20%. Ehk tegelik raha välja köhinud inimene sai ka omanikuks. Nüüd võib iga õllevabrik või autopesula end jutustada start-upiks, küsida investoritelt nii palju raha, kui neil enda hinnangul oma palkadeks ja äritegevuseks vaja on ja pakkuda vastu...10-15% ettevõttest.

    Ma ei tahtnud varem seda konkreetset ideed trollida ja tegijatele kaikaid loopida, aga konkreetne näide: Upsteami ideed pakuti sama tehnoloogia ja ideega mulle 5a tagasi. See toimib soojema kliimaga riikides juba ammu ja need aurupuhurid maksid paar tuhat eurot. Tegu pole mingi unikaalse ega patenteeritud tehnoloogiaga. Mulle pakuti 80% osalust €20k investeeringu eest. Peale analüüsi otsustasin loobuda, sest tundus, et meie kliimasse ja minu riskiprofiiliga see ei sobi (pigi auruga maha ei saa, väga mustad autod kriibib lapiga poleerimine ära, keskkonnalubadest vaatab kogu ärimudel mööda, sest neid ei saaks, kui asi osutub populaarseks, siis Jazz/Statoil/Mees&Koer teevad kohe soovi korral järgi või kaebavad Keskkonnaametisse ja proovivad kinni panna). 5a hiljem tuleb edumeelne seltskond ja profileerib asja start-upiks ja tõstab edukalt raha 100x kõrgema valuationiga. Kokkuvõttes on muidugi konkreetse äri edukaks osutumise võimalus olemas, aga ma ei usu, et iga mitte-originaalse ja ilmselt skaleerimatu idee eest 2-3m maksta selle presentatsiooni autorile oleks kasumlik investeerimine.
  • Huvitava vaatega ja võimalustega äri või järjekordne ülehinnatud tänapäevane startup?
    Äkki mõni foorumi tark seletaks kuidas tema sellist asja vaatab :)

    https://www.companisto.com/en/investment/be-food

    Edu!
  • Max
    Huvitava vaatega ja võimalustega äri või järjekordne ülehinnatud tänapäevane startup?
    Äkki mõni foorumi tark seletaks kuidas tema sellist asja vaatab :) https://www.companisto.com/en/investment/be-food Edu!

    Vaatan et seda lehekülge ei saa üldse lõpuni lugeda. Sealne veebiserver ei luba. Järelikult on mõttetu. Edu ei ole.
  • Moderaatorile: Maxi kommentaar https://fp.lhv.ee/forum/invest/130655?postId=2814110 on reklaam ja läheb vist siinsete reeglitega vastuollu. Minu eelmine kommentaar samuti läheb vist reeglitega vastuollu.
  • Materdaks veidi Estateguru. Estateguru info jagamine defaultis laenude investoritele on alla igasugust arvestust. Kui ise neile personaalselt ei kirjuta siis ei ole võimalik mitte mingit infot leida. nt. laenu saaja pankroti kohta sain enne info kolmandatelt isikutelt mitte Estategurult jne. Kas kellelgi on veel analoogseid juhtumeid, kus infot lihtsalt ei jagata. Mõistan, et iga laen on antud riskiga sellest ilma jääda, aga investoreid teadmatuses hoida on veidi nagu mõnitamine. Huvitav on ka see, et esimese järgu hüpoteek on estateguru nimel ja teises järgus alles panustanud investorid (juhul kui ma millestki valesti aru olen saanud siis parandage mind). Igatahes veits marru ajab selline pimesiku mängimine.
  • Jooksik
    Materdaks veidi Estateguru. Estateguru info jagamine defaultis laenude investoritele on alla igasugust arvestust. Kui ise neile personaalselt ei kirjuta siis ei ole võimalik mitte mingit infot leida. nt. laenu saaja pankroti kohta sain enne info kolmandatelt isikutelt mitte Estategurult jne. Kas kellelgi on veel analoogseid juhtumeid, kus infot lihtsalt ei jagata. Mõistan, et iga laen on antud riskiga sellest ilma jääda, aga investoreid teadmatuses hoida on veidi nagu mõnitamine. Huvitav on ka see, et esimese järgu hüpoteek on estateguru nimel ja teises järgus alles panustanud investorid (juhul kui ma millestki valesti aru olen saanud siis parandage mind). Igatahes veits marru ajab selline pimesiku mängimine.


    Kirjutan alla, endal sarnane kogemus - kommunikatsioon on nende nõrgim koht, seepärast võtsin ise sealt rahad välja.

  • Info jagamine tundub olevat suuremas osas kõikide ühisrahastusportaalide komistuskivi. Alguses, kui mahud on väikesed, siis jõutakse investoritega tegeleda ja projektide/laenude uuendusi kirjutada. Aga hiljem, kui projekte palju, siis ei võeta investorsuheteks uut inimest tööle (sisse ta ju ei too!) ning teavitamine ja suhtlus hääbub.
    Mintos oli ka mõni aeg tagasi väga kiire vastaja, chati aken oli olemas ja puha, reageeriti praktiliselt koheselt. Nüüd aga võtab e-mailidele vastamine nädalaid, nagu siit-sealt kommuunidest/gruppidest lugeda saab. Chat aga kaotati ära.
  • "Õudsalt aeganõudev tegevus", kirjutada defaultis laenule 3 lauset infot, mis seis on. Anda korraga kõigile investoritele, kes sinna laenu andis, info välja ja e-kirjade maht langeb...nii lihtne see ongi. Ühisrahastus baseerub usaldusel laenuvahendajasse, kui see hääbub hääbub ka võime rahastada laene, sest pole enam kedagi, kes oma raha panustaks. Mis seal salata endal ka plaan raha välja tõmmata.... kahju.
  • Clementine
    kui see oleks huumor, siis see oleks päris hea huumor
    https://fundwise.me/et/pitch/birchlagoon


    Kuugel andis selle:
    https://maaelu.postimees.ee/4425355/kasemahla-turustamisel-noudlus-vaike-ja-konkurents-tihe

    'Nii võibki aastaseks kasemahlakoguseks ühelt hektarilt arvestada 10 000 liitrit.'
    'Tegu on töö- ja ressursimahuka protsessiga...'

    Pole muret, 'partnerid' teevad ära : )
  • Kas keegi oskab öelda, mis värk selle nutika koeravillaga oli, nüüd kui endgame?
    Tõstsid 100K, siis lambist tagastasid selle ja veidi hiljem läksid põhja, nüüd ekstravõimekas tankist eesotsas põrandat pühkimas. Kui see asi oli algusest peale kavandatud pettusena, siis mis neid raha tagastama sundis? Ei ole ju loogiline, et kõik oli aus ja tore, investorid pritsisid ka rahahunniku sülle ja alles siis selgus, et ei osatagi neid maju toota?
  • Hyper Poland kaasab 200 006 EUR, et muuta konventsionaalsed raudteed Hyperloop stiilis raudteeks:
    Hyper Poland aims to develop a disruptive upgrade for the railway industry – fully autonomous, electric vehicles for goods and passengers that can travel at ultra-high speeds of over 1,000 kph (620 mph) on specially designed infrastructure by using magnetic levitation and low-pressure environment.
    Our technology is inspired by the Hyperloop - envisioned by Elon Musk as a hybrid of railways and aviation. But while some see it as a disruptor for both industries, we consider it to be the ideal upgrade for existing railways.

    We aim for our technology to be compatible with existing railway corridors, thus we expect that it will significantly reduce construction costs and regulatory risks. With our three-stage approach (magrail - hyperrail - hyperloop), we believe that we can considerably shorten the time-to-market compared to an instantaneous Hyperloop implementation and allow railway operators to gradually transition their business.
    Thanks to our commercialisation strategy we expect that the first stage (magrail) will be implemented in 2022.

  • Paysera STO lõpeb üsna pea Desico platvormil:
    Let us kindly remind you that Paysera Investments (Paysera) securities sale (YOUTUBE video) will end on Tuesday, 2019-05-21, 23.59 h (EEST). Please note, that the payments should be made by this term.

    If you have not yet made your transaction, log in to your account on DESICO and proceed with the payments. In case you have questions on your KYC or AML status or general info on the offering, do not hesitate to write us on hello@desico.io or reach us out directly via Chat button on DESICO site.




    NB! NB! NB! Täna algas samal platvormil ka Tallinnast pärit krüptorahakoti Kriptomat STO:
    Introducing Kriptomat - the easy and secure way to buy, sell, trade and store digital currencies.

    Launched in Tallinn, Estonia in 2018, Kriptomat is a fully regulated and secure, user-friendly platform to buy, sell, use, and store digital currencies.

    The Kriptomat exchange platform allows non-tech-savvy users and crypto beginners to enter the world of digital currencies easier than ever before, giving them a user-friendly interface and secure, regulated environment to ease into the new economy.

    We’re a founding member of the International Association for Trusted Blockchain Applications (INATBA), an organization supported by the EU Commission.

    We want to simplify and democratize the world of digital currencies making their use more accessible to regular people. To do this we work on removing the key obstacles that prevent many people from adopting digital currencies. Trust, security, and usability are the cornerstones of Kriptomat’s philosophy.

    We’re experiencing phenomenal growth, with a 20% month on month increase in user numbers, a 25% month on month increase in transaction numbers, and a 20% month on month increase in the amount of funds deposited.
    We’re giving ordinary investors the chance to share in our success. By purchasing a Security Token, investors will earn a share in all future revenue and profits.

    With the funds raised from this STO we plan to accelerate our growth across Europe, with a particular focus on the countries that are often forgotten. That’s why our app, website, and customer support are all already available in 24 languages.

    In order to rapidly grow our user base we will focus on evangelising our brand, educating the general public, and marketing both Kriptomat and the new economy across the continent.

    To build trust in Kriptomat and the digital economy, we will add more payment methods, improve our already industry-leading security measures, introduce insurance to our user base and continue to work with the EU on developing the framework for tomorrow’s economy.

    Our product may already be great, but we believe that it can be even better. We will strive to improve usability and customer understanding while constantly adding integrations with other key digital platforms that will broaden the usage options of currencies for our customers.

    And then, in the not too distant future, we will look beyond Europe, but that is a discussion for another day.
    These are lofty goals, and we’ll need your help to achieve them.
    An investment in Kriptomat is an investment in the future economy.



    2019-05-22 alguskuupäevaga on märgitud järgmise STO start - mingitlaadi fintech tulemas (High potential financial technology start-up)
  • momentum
    Paysera STO lõpeb üsna pea Desico platvormil:
    Let us kindly remind you that Paysera Investments (Paysera) securities sale (YOUTUBE video) will end on Tuesday, 2019-05-21, 23.59 h (EEST). Please note, that the payments should be made by this term.

    If you have not yet made your transaction, log in to your account on DESICO and proceed with the payments. In case you have questions on your KYC or AML status or general info on the offering, do not hesitate to write us on hello@desico.io or reach us out directly via Chat button on DESICO site.


    Ei, ta ei lõpe veel niipea, sest Desico STO on tühistatud!

    Dear Investors,

    May 21, 2019 was the last day to invest in Paysera Investment securities offering. During 3 weeks of investment period 444 people have invested 577 000 Euros. By the decision of Paysera shareholders, the offering is cancelled. All the collected payments will be refunded to the investor's accounts from which the payments were received.

    “The initial purpose of the STO was to give an opportunity to our clients and community to become a part of our successful journey and to share our profits with them. Unfortunately, after publicly announced information by our regulator, that our offering might have mislead the investors, we decided to cancel the offering by the shareholders decision.” – says Kostas Noreika, CEO of Paysera Investment.

    Collected payments will be refunded to the investor's accounts that the payments were received from. This will be done not later than 30th of May, 2019.

    “The support we received from our community is highly appreciated. However, we must accept Paysera shareholders’ decision to revoke the offering. We will keep on developing DESICO concept even if the first offering is cancelled. I remain sure that STO’s are the future of crowdfunding and DESICO is on the right track to become a significant player in the market.” – says Laimonas Noreika, CEO of DESICO.



    Samal ajal jätkub Tallinna juurtega Kriptomat´ STO samal platvormil.
    Salapärane "High potential financial technology start-up" STO on nüüd märgitud algama 1 JUUNI 2019, enne oli pandud eilne kuupäev, ehk 22 MAI.
  • Classic Fundwise, kus numbreid sisuliselt ei kommenteerita. 2018 käive vs 2017 on -21%.

    Mulle meeldib ka kampaania esimene lause: "Õllenaut on väike, iseseisev, Eesti käsitööõlle pruulikoda, mille kaubamärk on tuntud terves Euroopas." Kui sisse vaadata, siis 2018 käive 257k, sellest eksport 20% ehk 51k, mis omakorda jaguneb 10 riigi vahel. 5k per riik aastas 10 riigi peale = tuntud terves Euroopas :)
  • Krt, ma ei saa aru, miks nad ei võta Fundwise kaudu. Seal on ju päris inimesed, mitte lihtsalt henrid.
  • wise
    Krt, ma ei saa aru, miks nad ei võta Fundwise kaudu. Seal on ju päris inimesed, mitte lihtsalt henrid.


    Funderbeam'i mõtled ikka?
  • Olen ise ka Fundwise ja Funderbeamis tegelenud, aga tundub, et peab tõmbama joone vahele. Ükskõik kui äge asi tundub, siis enamus asjad lähevad aiataha.
  • Varajases kasvufaasis ettevõtluses tulebki riske võtta = enamus peabki aia taha minema. Mingi hetk tegin enda jaoks ülevaate, et kui oleks pannud igasse Funderbeami projekti sama summa, siis ajaga kaalutud tootlus oli vist suurusjärgus 15% aastas; seal sees oli nii +300% kui ka -80% projekte.
  • Aia taha on läinud (või minemas) enamasti need ettevõtted, kelle ärimudel on testimata ning kes ei suuda märkimisväärset käivet genereerida. Neid üldiselt kutsutakse idufirmadeks.

    Varajase kasvufaasi osas öelda, et enamus peabki aia taha minema, on võib-olla palju öeldud. Statistikat moonutavad ikkagi idufirmadeks liigituvad ebaõnnestujad, kes ongi selleks, et testida ärimudeli valiidsust. Kui meil on 10 pruulikoda, siis pole alust arvata, et 1 jääb ellu ning 9 panevad järgmise viie aastaga pillid kotti. Õlu tootena on inimestele tuttav, tootmist on varasemalt ka tehtud, seega ärimudeli valiidsuses ei ole küsimust, vaid meeskonna võimes toimivat ärimudelit rakendada. Ja siit võib hiljem välja kooruda, et 10 pruulikoda alustavad, 5 saavad suhteliselt edukaks, 3 müüvad oma kaubamärgi neile viiele maha ja kaks panevad pillid kotti ilma midagi saavutamata. Seega kui algselt paned fookuse paika, siis on võimalik täielikku läbikukkumist vältida.

    Ma pean ausalt ütlema, et kuniks SpordID, Sportlyzer, Shipitwise ja Frank laadsed Funderbeamil kauplesid, siis mul ka ei olnud Funderbeami usku. Usk saabus reaalseid tooteid tegevate väikeste ettevõtetega, millest tavaline väikeinvestor aru saab, tarbida oskab ja brändikõnelejaks hakkab läbi osaluse omandamise.

    Tõsi, Tanker ja Siidrikoda ei ole täna hinna mõistes kusagile liikunud, kuid ka siin tuleb arvestada, et Tanker alles sai tehase tööle ning Siidrikojal võtab see veel aega. Füüsilise tootega ettevõtted ei ole võib-olla nii äkilised kui potentsiaalsed Transferwise'd, nad ei liigu nii kiiresti, sest skaleeritavus on küsimus, kuid nad ka ei ebaõnnestu liiga tihti, sest ärimudel on ikkagi arusaadav ja üldiselt ei vaja lisakontrolli.
  • Idufirmadest -- 1 jääb ellu, 9 neist hukkub....
    Idufirmade hulka peaksid kuuluma ikka sellised alustavad ettevõtted, kelle puhul on ärimudel selline, et kui ärimudel ellu jääb ja toimib, toob see kaasa idufirmasse investeerinud investoritele tohutu kasumi. Ning see kasum ühelt idufirmalt katab suurelt ära selle kahjumi, mille see investor kaotab üheksasse läbikukkunud idufirmasse investeerides.

    Igasugused alustavad õllepruulimiskojad ja muud sarnased tootjad ei tohiks idufirmade sekka üldse kuuluda. Sest neil pole sellist potentsiaalselt väga tulusat ärimudelit välja pakkuda.
  • ttrust
    Idufirmadest -- 1 jääb ellu, 9 neist hukkub....
    Idufirmade hulka peaksid kuuluma ikka sellised alustavad ettevõtted, kelle puhul on ärimudel selline, et kui ärimudel ellu jääb ja toimib, toob see kaasa idufirmasse investeerinud investoritele tohutu kasumi. Ning see kasum ühelt idufirmalt katab suurelt ära selle kahjumi, mille see investor kaotab üheksasse läbikukkunud idufirmasse investeerides.

    Igasugused alustavad õllepruulimiskojad ja muud sarnased tootjad ei tohiks idufirmade sekka üldse kuuluda. Sest neil pole sellist potentsiaalselt väga tulusat ärimudelit välja pakkuda.


    No miks mitte - võtame nt Tanker v Nudist, Eesti turg väike ca 1,4 milj. inimest. Soomes 5.5 milj., ..., aga võimalik teoreetiliselt müüa üle maailma 7,6 miljardit. Sellega olen nõus, et idufirma sekka ei kuulu, st juba mingid sammud on tehtud jne
  • Nõustun, et pruulikoda idufirmaks nimetada ei tohiks. Küll aga pole nõus, et idufirma määratlus jääb kasumipotentsiaalisi suhtes binaarselt kas "täielik kaotus" või "tohutu kasum". Idufirma eesmärk on ikkagi leida uue ärimudeli puhul vajadus ja skaleeritavus, kuhu loodetavasti tuleb kaasa tohutu kasum. Aga võib tulla ka täiesti keskpärane, mis katab ära võib-olla paari ebaõnnestunud idufirma investeeringukahjumi.

    Tanker ja Nudist ei ole minu jaoks idufirmad, sest alkoholi tootmine õlle, siidri või vahuveinina ei anna uue ja veel testimata ärimudeli põhimõtet välja. Need on lihtsalt väikesed kasvuettevõtted.
  • Tegevuse lõpetamisest teatanud Shipitwise üritab enda tehnoloogia maha müüa ning huvilisi olevat tekkinud lademes.
    https://www.aripaev.ee/uudised/2019/07/18/porunud-idufirma-vastu-tousis-tuline-huvi
    Näib et omal ajal jäi firmasse palkamata inimene, kes oleks pidanud suutma selle laialdase huvi olemasolu frma tehnoloogia vastu juba varem üles leidma.
  • ttrust
    ...enda tehnoloogia maha müüa ning huvilisi olevat tekkinud lademes.


    Nad tahavad Sander Ganseni ära osta?
  • Ühest otsast rõõm näha, et Estateguru ja Crowdestate'i vahel on konkureerimist näha: näiteks üks Crowdestate'is olnud Kama Grupi laen (12,5%) sai refinitud soodsama intressiga (11,5%) Estategurusse. Teisest otsast laenuandjana tähendab see survet teenitavale intressile.
  • Hea meel on teatada, et 9. oktoobril on LHV kliendikontorisse külla tulemas EstateGuru juhatuse liige Mihkel Roosme, kes kes teeb ülevaate platvormist ning selle võimalustest.

    Seminar on tasuta ning registreerida on võimalik siin.

    Kohtumiseni seminaril!
  • Eesti saab toreda maine endale! Võibolla tasuks seda e-residentide programmi koomale tõmmata.
  • Uudised kindlasti jätkuvad, järgmised pretendendid on Wisefund, Monrthera ja suht värske tulija Crowdestor (esindusnäoga Läti tippkorvpallur, endine)
  • Monethera FB lehel juba postitus väljas, 22.01 seisuga:
    Monethera
    We suspended the buyback due to fluctuations in the p2p market. There are no reasons for concern.

    Anxious moods force novice investors to make hasty emotional decisions that affect both #monethera and the business of our companies-borrowers.

    So this is a necessary step to prevent unwanted consequences. Read more in our blog: https://www.monethera.com/blog/13
  • Tundub, et Lätis on karmimad nõuded, sest kõik Läti portaalid on ennast Tallinna aadressidele reganud. Isegi vist Mintos? Eesti OÜ d ka ilusti. Saame kogu feimi ja sulli sellest kollapsist oma kontole.
    Ühtlasi lööme selle plumpsuga rahapesust tuhmuma hakanud kuulsuse uuesti läikima nigut naksti.
    Kes on Baltimaade (võib-olla ka kogu Euroopa) kõige kõvemad rahapesijad ja pankurid? Eestlased!
  • TNT
    Tundub, et Lätis on karmimad nõuded, sest kõik Läti portaalid on ennast Tallinna aadressidele reganud. Isegi vist Mintos?


    mintos.com veebilehe jalus:
    AS Mintos Marketplace (“Mintos”) is a joint stock company registered in the Commercial Register of the Republic of Latvia under registration No. 40103903643, with legal address at Skanstes iela 50, Riga, LV – 1013, Latvia
  • Midagi on neil vist ka eestis.
    MINTOS FINANCE ESTONIA OÜ?
    MINTOS MARKETPLACE OÜ ?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon