LHV Group (LHV1T) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

LHV Group (LHV1T)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • MLindepuu
    TNT
    Ma ei tea, ainuke auk kus paistab kriis on need hääldamatute nimedega nn idufirmad, mis tegelevad jumal teab millega, arusaamatult milleks ja kellele.
    500 000 sisse, hunnik blö+blääädja umbluud . Tulemus? 3 aastaga 3000 käivet ...
    Võiks varsti lausa nimekirja koostada , mis see viimane oli ´`skrilll? Ja mis ta tegi ja kellele ja milleks?


    TNT - Skrill on 15 aastat tegutsenud elektroonilisi makseid vahendav ettevõtte. Ju siis on seda blö-blääädja umbluud vaja siiski olnud. Täna ilmselt on selle kohta idufirma öelda selge liialdus, aga vast viimaseks see ei ole jäänud ning leidub veel neid, kes selgelt idufirmad on täna. Samas valdkonnas näiteks hääldamatu TransferWise.


    Peate silmas vist skillifici.
  • rick12
    Peate silmas vist skillifici.


    Mina pidasin silmas, et kui norida mehe mütsi, ei tasu öelda, et juttu on käekotist. :P
  • Investor Toomas müüs LHV aktsiad - ilmselt tuleb müüjaid tema tuules nüüd.
  • Nagu USA turul mõni activist. Investor Toomas ostab ja järgneb inflow ning kui müüb täitub ask müügiorderitega :D
    Muude aktsiate puhul sellist liikumist eriti pole aga LHV on special case. Palju emotsioone ja institutsioone pole. Väikeinvestoritel on raske ise aru saada odavuse ja kalliduse mõistetest, perspektiividest , kasvust jne.

    Lihtsalt tuletan meelde, et investeerimine on pikaajaline ja ma üldjoontes ei soovita kellegi teise järgi teha. Kui investeerida, pole mõtet sama asjaga spekuleerida. Proovige praktiliselt läbi analüüsida miks müüte, mis on alternatiivid ja kas LHV peaks tulema kehvemate numbritega kuna Toomas müüs?

    Praktiliselt ei muuda Investor Toomas LHV käekäiku aga emotsionaalselt ikkagi kahju.


    disc: jätkan ostmist, pikaajaline tees tugevam mu meelest kui IPO ajal.
  • LHV ost praegusel tasemel ja praeguste numbrite juures ongi emotsionaalne tegevus ning tulevikulootus. Klassikud aga on öelnud, et kõige kõrgemat hinda makstakse finantsturgudel just lootmise eest.
    Aga kus on arvudel põhinev ja tegelikke asjaolusid arvesse võttev ratsionaalne analüüs ning ettevõtte reaalsed tulevikuväljavaated ning konkurentsieelised? Olen lugenud erinevaid foorumeid, käinud LHV briifingutel, aga pole kusagil näinud ega kuulnud põhjalikku ning adekvaatset ülevaadet. Jah, on olnud üksikuid näiteid, mõningaid sektori arve ja rohket fanfaaripuhumist. Abesiki räägib siin foorumis kui hea investeering jätkuvalt on LHV, aga millel see väide täna põhineb? Saad sa kirjutada Buffetti viisil ratsionaalse analüüsi? See, et sa oled saanud suure koguse aktsiaid juba eelmistes IPO-des ja sel aastal kus osalt mõne suurinvestori soovist pärast aastatepikkust miinuses istumist väljuda ning lõpuks kasumit võtta, tehti uus IPO kõrgemalt tasemelt mis on sinu aktsiapaki turuväärtust kõvasti tõstnud, siis on sul lihtne rääkida ja teha Toomasele etteheiteid. Aga Toomas tegi kahtlemata hea tehingu kui poole aastaga teenis 30 ja pluss protsenti kasumit. Ja Toomasel on alati võimalik ka tagasi tulla. Ja erinevalt sinust on Toomasel ka natuke konkreetsemad seletused miks ta ostab või müüb.
  • Toomasele ei tee ma ühtegi etteheidet. Äge asi ja projekt. Loen pidevalt. Respect!

    Lihtsalt neile inimestele, kes tema järgi tehinguid teevad soovitan ise võimalikukt palju mõelda. Aga see peab olema enda otsus, mitte kopeeriv käitumine. Ja kui leitakse ISE põhjused müümiseks siis why not.
  • fyi ...vist üks esimesi kordi peale IPOt kui müügi sektsioon on suurem kui ostu.
  • See on täiesti normaalne, kui terve kari diletantidest väikeinvestoreid tormavad seda sama tegema, mida tegi nende eeskuju Investor Toomas. Nii peabki olema ja selline ongi massipsühholoogia.
    Kust võtab diletandist väikeinvestor oma peaga mõtlemise ja isegi kui ta mõtleb midagi oma peaga välja, siis kas ta usaldab oma mõtlemise tulemust? Iga normaalne inimene küsib sellisel juhul endalt, et "äkki ma eksin?" Iga mõtlev inimene oskab ju hinnata, kas tal on piisav kogemus ja teadmised, või mitte. Ja kuna usaldust enda vastu pole, siis ongi ainus lahend käituda nii, nagu eeskuju ees teeb.
  • Investor Toomas on muidugi valinud enda porftelli instrumendi, kus ~45000 eurose käibe puhul saab aktsiahinda liigutada ~4,5%. Arvestades Toomasel on hulk järgijaid, on see valik mõnes mõttes vale.
  • ostjad tõmbavad oma orderid välja peale uudist kui on näha, et müüjaid ilmselt tekib. pole mõtet käivet teha üleval kui saab all seda teha. keegi nagunii müüb. miks osta kõrgemalt kui saab odavamalt. see ongi nii öelda gap peale uudiseid v teateid.
  • Ärge nüüd neid väikeinvestoreid halvustage, tänu neile ongi LHV aktsia hind niipalju tõusnud ja teie aktsiapakkide turuväärtus kasvanud, et saate nüüd ennast tunda geniaalsete investoritena...
  • msr, sa oled algusest peale LHVd siin foorumis bashinud. ei jõua vaielda sinuga. ei meeldi sulle LHV, selge. teistele meeldib jällegi.


    Keegi ei halvusta väikeinvestoreid. Lihtsalt kutsun enne mõtlema ja siis tegutsema.
  • SFG on jah natukene odavam. Aga ega seeLHV nii kallis ka ei ole, et ummisjalu müüma tormata.
    Mõlema ROEd on üle 12% , nii et peaks ok olema.
    Mõlemal on head kasvuvõimalused ma loodan.
    Tool annab inimestele ka raha korralikult, LHV on see plaanis.
  • Tuletan lihtsalt meelde, et alla 5 aastase perspektiivi on keeruline investeerida. Pigem kipuvad mõistlikud ja head asjad 10+ aasta peale minema.

    Tavapärane mentaliteet on selline, et kui korter sai ostetud 2K ruut ja siis kui tekib esimene või teine gap ja hind liigub 2,4K peale on see vaja kiirelt maha müüa.

    Kui sai kiire teenimise eesmärgil ostetud aktsiad või on raha vaja siis on ma arvan täitsa hea koht müümiseks. Kui aga sai investeerimiseks ostetud pole mõtet ma arvan tõmmelda isegi kui hind tundub kallis. Saadud raha investeeritakse tihtipeale järgmise kiire kasumi eesmärgil USA turule vmv ja nii ta läheb. Been there, done that. Näiteks ostsin kunagi Teslat (solid poss) 27.00 hoidsin mõned kuud ja müüsin osa 27.50 ja teise osa 28.50 vist ära. Käsi värises kuigi tahtsin pikalt hoida. Teisalt ostsin kunagi Premiat 1.00 tahtsin hoida ja müüsin õnneks 0.95. Käsi väriseb nende asjadega mida pole piisavalt selgeks teinud või usk on liiga väike.

    Ilmselt müüb kuskil sadakond väikeaktsionäri oma possud ära, kes tegelikult suuremas osas ostsid alguses pikaajalise eesmärgiga ja paar väikest emotsiooni vahele ning ongi müüdud.

    Mu eesmärk pole see, et hind ei kukuks. Lihtsalt kutsuda korraks mõtlema neid inimesi, kes on 50 või 25 vmv aktsiat ostnud long term printsiibiga. Oma vigadest räägin.


    Lõhmus ja Viisemann on 18 aastat raha LHVsse sisse tagunud !! Nad pole mitte midagi tagasi veel saanud. Nad tahavad ehitada midagi suurt ja ilusat ja midagi dividendidena tagasi ka saada kunagi.


    Häid ja rahulikke pühi!
  • abesiki
    msr, sa oled algusest peale LHVd siin foorumis bashinud. ei jõua vaielda sinuga. ei meeldi sulle LHV, selge. teistele meeldib jällegi.


    Keegi ei halvusta väikeinvestoreid. Lihtsalt kutsun enne mõtlema ja siis tegutsema.


    Abesiki: ma ei ole LHV-d bashinud, selles asjas tulistad sa nüüd küll puusalt...omame ise praegu võlakirju päris suures koguses, aktsiate osas oleme long Šiauliai pangas, sest LHV P/B tase ei olnud meile atraktiivne tase. Asi ei ole LHV meeldimises või mittemeeldimises, vaid numbrites ja perspektiivis, samuti konkurentsi situatsioonis.
    Kuna ma olen väikestviisi buffetoloog, siis otsin ratsionaalsust, majanduslikku põhjendust ja ausust. Niisama pasunate puhumine mind ei veena ja ei pea ka õigeks kui suurosalusi omavad inimesed ajavad mingit ümmargust juttu. Sellepärast kirjutasin eelpool, et kui sa pidevalt lehvitad lippu ja räägid kui hea investeering LHV täna on, siis back it up with facts, numbers and real perspectives nagu ka Buffett seda aktsionäride koosolekul teeb. Kas seda on palju tahetud?
  • Ma panin väga selgelt kirja oma kasumiootused.
    Trailing P/E 10
    Omakapitali tootlus 20% +

    Mis numbreid sul vaja on? Aruanded on numbreid täis.. võta üks number ja viska teist
  • abesiki
    Ma panin väga selgelt kirja oma kasumiootused.
    Trailing P/E 10
    Omakapitali tootlus 20% +

    Mis numbreid sul vaja on? Aruanded on numbreid täis.. võta üks number ja viska teist


    "Jupiter, miks sa vihastad? Järelikult ei ole sul õigus!"
    Peace! Kindlasti oleks huvitavam sinuga ratsionaalselt mõtteid vahetada kui niisama vaielda.
    Rahu ja häid pühi!
  • Aruandes asuvate numbrite kõrval ei ole kirjas põhiomanike ja juhtkonna tegelikke ambitsioone. Buffetoloogidele peaks juhtkonna plaanid olema olema üks peamisi argumente ROE ja margin of safety kõrval. Kui ma kõrvutan teised Balti börsiettevõtted, siis ma pakun, et LHV on oma visioonide ja plaanide avalikustamisel kindlasti esirinnas. Plaanid on tehtud tugevale visioonile, neil on selge mõõde ja siit ka põhjus, miks kogu LHV ümber toimuvat abesiki-loogid ignoda ei saa :).

    Samas lisavad LHV juhtkond ja tuumikaktsionärid oma tegevuse ja nonde samade plaanidega investeeringusse spekulatiivsust, mis minujaoks on jällegi üks peamine investeerimist välistav asjaolu. Kuid ma ütlen, see long bet LHV-le valuatsioonidest sõltumata väärib riskimist.

    Hääd vana aasta lõpu!
  • Faktooring on selline viisaka intressiga asi aga palju kammi. Pole päris kindel, kas täna juba pakuvad või mitte aga vähemalt mingi pool aastat tagasi veel ei saanud.
  • Kas keegi oskaks soovitada eestis panka mis ei rööviks töö välisel ajal meeletult valuutavahetuselt? Või ongi see kõik mis eestis pakutakse? Üpris üllatuslik pank pakub parimat kurssi hetkel kell 8:20 Tööpäeva hommikul. Kella 9st peaks tulema paremad kursid (Ikkagi umb 1% cut parim) aga hetkel veel nii öelda töö väline aeg enamus pankadel.
    Mid Market Rate: 1 Eur=1.0511
    LHV cut hetkel 1.7%!! *1.0332
    Swedbank 1.5% *1.035
    SEB 1.5% *1,0352
    Krediidipank 0.9% 1.0418
    Versobank 0.8% 1.0433

    Mitte väga ammu oli LHV sellega kõige parem aga nüüd on ikka täiesti ära keeranud. Sularaha saab ka üle euroopa paljudes kohtades 0,5% eest vahetatud aga oma pangas peab lihtsa ülekande valuutavahetuse eest 3,4x tasu maksma.
  • Max
    Kas keegi oskaks soovitada eestis panka mis ei rööviks töö välisel ajal meeletult valuutavahetuselt? Või ongi see kõik mis eestis pakutakse? Üpris üllatuslik pank pakub parimat kurssi hetkel kell 8:20 Tööpäeva hommikul. Kella 9st peaks tulema paremad kursid (Ikkagi umb 1% cut parim) aga hetkel veel nii öelda töö väline aeg enamus pankadel.
    Mid Market Rate: 1 Eur=1.0511
    LHV cut hetkel 1.7%!! *1.0332
    Swedbank 1.5% *1.035
    SEB 1.5% *1,0352
    Krediidipank 0.9% 1.0418
    Versobank 0.8% 1.0433

    Mitte väga ammu oli LHV sellega kõige parem aga nüüd on ikka täiesti ära keeranud. Sularaha saab ka üle euroopa paljudes kohtades 0,5% eest vahetatud aga oma pangas peab lihtsa ülekande valuutavahetuse eest 3,4x tasu maksma.


    Valuutavahetuse puhul oleks hea ära märkida ka valuutapaari teine osaline ;-) Eeldades, et see on USD, siis soovitaks otsida seost USD arvelduste võimalustest EV pankade kaudu.
  • Ei tea kas kellegil on infot, kes seda LHV-d kokku ostavad? Rinja?

    Aktsia aastaga +34%... Optimistlikud erainvestorid?
  • Paar OÜ-d müüvad ja eraisikud ostavad. Ladvik naudib sõitu.
  • Igapäevaselt ei jälgi, kuna väga palju eraisikuid sebib seal pidevalt.
    IPO-st alates on nii L kui V positsiooni suurendanud, ka on Skype kaasasutajad 177K lisanud. Esiotsast ühtegi suurt müüjat ei paista, allpool on nii kasumivõtjaid kui ostjaid üksjagu.
  • LHV aktsionärid (!)

    See ei ole OK kui sa täna kasutad mõne teise panga kaarti - koli kohe LHVsse ümber. Ma tean kui raske on laiskusest üle saada. Ise kolisin alles eelmise aasta sügisel.
    Räägi sõbrad ka Eesti parima panga teenuseid kasutama!

    LHV deebetkaardid
    https://www.lhv.ee/et/deebetkaardid

    LHV krediitkaardid
    https://www.lhv.ee/et/krediitkaardid

    Kaardid tulevad postiga sulle koju


  • Konkurendid ei maga

    Coop Eesti ja Inbanki ostetav Eesti Krediidipank hakkab sügisest kandma nime Coop Pank. Panga tegevjuhiks saab endine Hansapanga jaepanganduse juht Margus Rink.

    Krediidipanga tehing toimub kahes osas. Esimeses etapis omandab Coop Eesti 59,7 protsenti ja Inbank ligi 10 protsenti Krediidipangast

    ...


    kusjuures mingis mõttes saab tegu olema ühistupangaga, sest Coop Eesti on ühistu ...
  • Mitte ühistupanga, vaid ühistu pangaga :-) Aga varsti saame ilmselt ka ühistupanga...
  • abesiki
    LHV aktsionärid (!)
    See ei ole OK kui sa täna kasutad mõne teise panga kaarti - koli kohe LHVsse ümber. Ma tean kui raske on laiskusest üle saada. Ise kolisin alles eelmise aasta sügisel.
    Räägi sõbrad ka Eesti parima panga teenuseid kasutama!

    Kasutan näiteks eraisikuna mh Partner krediitkaarti ja ärikliendina LHV pangakaarti. Olin väga-väga rahul kuni selgus, et ilma viipemakseta kaarti enam ei saagi.
    Ma saan aru, et ma olen dinosaurus ja minusugused surevad varsti välja, aga olge head ja mõelge peaga - mitu korda aastas te kasutate ärikliendi kaarti alla 10 euroste maksete tegemiseks? Peale Neivelti vist küll mitte keegi. No milleks seda jama siis vaja on?
    Niikuinii tuleb varsti sarnane makselahendus mobiiltelefoni. Siis on see kaart topeltout.
  • AS LHV Group avalikustab nädala pärast, 7. veebruari hommikul ettevõtte 2016. aasta IV kvartali ja 2016. aasta auditeerimata tulemused. Samal päeval kell 11 teeb LHV börsisüsteemi kaudu kättesaadavaks ettevõtte 2017. aasta finantsplaani. Lisaks alustab LHV Group käesolevast aastast kuutulemuste avalikustamist. 2017. aasta jaanuari tulemused on plaanis börsisüsteemi kaudu teatavaks teha 14. veebruaril.

    Huvilised saavad ennast õhtusele investorüritusele registreerida siin. Üritus toimub 07.02.2017 kell 19.00 LHV Tallinna kliendikontoris.
  • Väga põnev!

    Pole isegi kuulnud, et keegi oleks varem nii teinud.
    Respect!
    Oluliselt täpsema ülevaate saab nii.
  • Velikij,
    aga Sina ära viipa lihtsalt, ega nad peksma tule; asi kallimas kaardis?
  • abesiki
    Kuutulemusi esitasid Eesti pangad 1990ndatel aastatel.

    Aga jah, miks mitte. Argumendid poolt ja vastu muidugi on, aga ma kaldun arvama, et rohkem poolt.
  • Kuna olen olnud selle projekti eestvedaja, siis mõned mõtted seoses muudatustega LHV info edaspidisel avalikustamisel.

    1) Olen hämmingus kuivõrd vähe tegelikult börsifirmad oma omanike (ja võimalike omanikega) infot jagavad. Tegelikult toodab iga ettevõtte seesmiseks tarbimiseks kuuraporteid ja avalikustamine ei maksa tänasel infoajastul mitte midagi. Börside standardid on minu maitse jaoks selgelt liiga madalad. Milleks hoida kinni informatsiooni.
    Tehinguid tehakse ju igapäevaselt ja on igati hea ning isegi ohutum kui kõik osapooled on võimalikult hästi informeeritud.

    2) Olles olnud aktsionär 30+ ettevõttes on minu jaoks selge - kui Sa tead firma aastaplaani ning saad igakuiseid aruandeid tunned Sa ennast omanikuna, muudel juhtudel pigem külalisena võõral peol. Me tahame, et kõik LHV aktsionärid tunneksid ennast omanikena.

    3) Aastaplaan. Iga ettevõte seab aastaplaane - neid ei avalikustata kuna kardetakse allajäämise puhul näida luuseritena. Meie ei karda. Aastaplaan näitab ambitsiooni ja on oluline kuna sellega on sageli seotud ka juhtkonna motivatsioon, ettevõtte sisesed meeleolud jne.
    Pikem horisont kui üks aasta on minu kogemuse põhjal ehk liiga palju unistav ja hiljem liiga palju korrigeeritav.

    4) Kuutulemused. LHV Nõukogu koguneb 11x aastas ja saab igakordselt kuuraporti. Algselt kaalutlesime kogu nõukogu paketi avalikustamist, aga seal võib olla liiga palju isiku ja kliendiandmeuid, millest puhastamne liiga suur töö. Lähtume põhimõttest et ei taha mittetootvat lisatööd teha. Seega avalikustame 2 peamise üksuse (pank ja varahaldus) ning kogu grupi kuutulemused numbrites ja võrdluses eelarvega + lühikommentaar, Sama lühikokkuvõtte formaat sisaldub ka Nõukogu kuuraportis.

    5) Kuutulemused on kahtlemata volatiilsemad ja mõnes osas ebatäpsemad - sellisena tuleb neid ka käsitleda.
    Kuutulemuste avaldamine ei muuda insaiderite keeluperioode seaduse silmis - insaiderid tohivad tehinguid teha endiselt 4x aastas ca 10 päevases aknas (iseenesest ülereguleeritus).

    Teeme protsessiga algust ja kui on teisi soove/soovitusi, oleme avatud ära kuulama ja arutama.

    Parimat,

    Rain
  • scrooge
    Iga ettevõte seab aastaplaane - neid ei avalikustata kuna kardetakse allajäämise puhul näida luuseritena.

    Tõepoolest, ma ei tea mitu korda olen lugenud aruannetes "tulemused vastasid meie ootustele", aga ENNE ei räägitud ootustest sõnagi. Pigem on see väljend olnud kasutusel selleks, et anna muljet, nõrkade tulemuste puhul, et tegelikult midagi ei läinud halvasti.

    Probleemiks kuutulemustega panga puhul võiks olla, et ühekordsed kahjumid tekitavad spekulatsioone, mis omakorda tekitab vajadust veel rohkem info jagada.
  • Kaalutlesime ka seda teoreetilist riski. Aga "püksid tuleb 1 x kvartalis maha võtta" ka täna, nii et probleemi edasilükkamine poleks lahendus naguinii.
  • Ajakirjanikud saavad ka rohkem praktikat - minu meelest põnev.
  • stefan
    scrooge
    Iga ettevõte seab aastaplaane - neid ei avalikustata kuna kardetakse allajäämise puhul näida luuseritena.

    Tõepoolest, ma ei tea mitu korda olen lugenud aruannetes "tulemused vastasid meie ootustele", aga ENNE ei räägitud ootustest sõnagi. Pigem on see väljend olnud kasutusel selleks, et anna muljet, nõrkade tulemuste puhul, et tegelikult midagi ei läinud halvasti.


    Alati kui tulemused ületavad ootusi, võib öelda, et järelikult oli ambitsiooni vähevõitu ja latt madalale seatud :)

  • Assa nugis -- võimas laenukasv!

    kuigi küsimusi on (amordi olemusest, ulatusest ehk miks eelmiste kvartalite ajal pole selgitusi jagatud kuni võlakirjade portfelli vähenemiseni) .. oleks hea saada kommentaare.

  • Väga ettevaatlikult kirja pandud guidance.
    Laenumahtude kasvu prognoos umm väga suur nii palju poleks osanud kuidagi oodata.
    Puhaskasumi kasv on küll korraliku reservatsiooniga kirjas :D
    21.8 +1.5 divka maksu liidab kohe otsa see on 23.3
    laenude allahindlus ka suurena.

    mina loen välja et core puhaskasumi guidance on tegelikult 25m
  • Segadus. Dividends will be paid to parent company 5,1 MEUR. Kui oleks aktsionäridele, siis 20 sent/aktsia. Kas äkki on?

    "equity will be decreased by 5,3 MEUR". Siin siis mitte "share capital" vaid "equity" väheneb. Noh, iga dividend vähendab equity.
  • Lihtne oleks olnud kirjutada "Kavandatud dividendimäär on X sent/aktsia". Ma ei saa aru miks seda võimalust ei kasutatud, kui nüüd ollakse nii avatud.
  • 5.1M on varahalduse dividend grupile.
  • Ma loogiliselt võttes eeldaks, et LHV Grupi prognoosis on tulumaksukulu sees Varahalduse tulumaks 1.275m + ülejäänud osa siis Leedu tütre tulumaks (varasematel aastatel olnud ca 0,27m). Ehk siis LHV Groupi aktsionäridele dividende selle finantsplaani järgi ei makstaks.
  • vähemalt 25% eelmise aasta kasumist makstakse dividendideks. see 1.5m on divka tulumaksukulu. varahaldusest liigub osa raha gruppi (sügisel vähendas varahaldus aktsiakapitali)
  • Finantsplaanis oleme dividendidega kaasnevate kulude osas võtnud võimalikult konservatiivse seisukoha ning kasutanud arvutustes maksimaalset võimalikku dividendisummat. Samas on maksmise otsus ning täpne summa aktsionäride pädevuses, kellele teeb ettepaneku nõukogu lähtudes ettevõtte kasumi ja kasvueesmärkidest. Nõukogu koosolekut ei ole veel toimunud, mistõttu meil ei ole täna infot dividendi täpse suuruse üle.

    Kehtiva dividendipoliitika alusel saab tõmmata alumise piiri, kus kogu dividendikulu koos tulumaksuga oleks 25% emaettevõtte aktsionäridele kuuluvast maksustamiseelsest kasumist, mis oli 18,2 EURm.
  • Seega minu tõlgendus, dividendipoliitika järgi:

    18,2 MEUR
    vähemalt 25%
    25 356 005 aktsiat

    =>vähemalt 18 senti

    (iseasi see, kas juhatus või nõukogu teeb dividendi ettepaneku, arvan, et formaalselt teeb seda Eestis juhatus, aga muidugi on nõukogu selle taga)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon