Axovant Sciences Ltd - (NASDAQ:AXON) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Axovant Sciences Ltd - (NASDAQ:AXON)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Septembri teises pooles, tõenäoliselt lõpus, võib lõhkeda üks absurdsemaid mulle, mis lükati biotechi hiilgeajal 2015 üles.
    Roivant Sciences ostis aastal 2014 Glaxo käest mittetöötanud Alzheimeri ravimi $5M eest (pluss milestone paymentid ja royalty, kui ravim töötaks).
    Aastal 2015 Teeb Roivant ravimiga IPO, tõstes $300M, mille tagajärjel on NYSE-l (alates homsest Nasdaqi-l) story, mis maksab $2B+. Roivanti taga on Vivek Ramaswamy, endine fondimees.
    Siin vahepeal läks teistel veel Alzheimerit hapuks, mille tõttu sai AXON ka natuke peksu. Lundbeck, Ely Lilly näiteks. Kõik need sümpaatias kukkumised on analüütikute armeele olnud buying opportunity-ks.
    Kevadel aga tõmbas Ramaswamy firmasse uue CEO, kelleks oli endine MDVN CEO David Hung (Medivation pandi $14B hinnalipikuga hiljaaegu mehele). Ka COO tuleb Medivationist.
    Hungi lisandumine tõstis lühikese ajaga AXON-i börsiväärtust korralikult. Siin ei pruugi aga olla tegu tema usuga Alzheimeri ravimisse, pigem mängib rolli varasemad head suhted Ramaswamyga.
    Pealegi läks Medivationi enda arendatud Alzheimer samuti kunagi hapuks.
    Axovant suurim holder on 69%-ga siiani Roivant Sciences.
    Kõik Alzheimeri ravimid on viimased kümme aastat failinud.

    Failimine viib aktsiahinna ühekordseks, küll mitte cashi peale, sest neil on seal paar pisiasja veel (LBD Phase II-b aasta lõpupoole näiteks). Õnnestumine teeks aga ajalugu ja see oleks samamoodi teise äärmusesse spike.

    Arvata on, et optsioonid on kallid ja lähevad veel kallimaks ning aktsiale panustamine oleks samamoodi suitsiidne, siis lihtsalt jälgimiseks üks lähiaja headline võttev asjandus. Isiklikult pean sellist üritamistt, et korjad kokku roadkille ja teed neist loomaaia, faili väärivaks.
  • AXON on enne datat korralikult squeeze läinud.

    Eile läks lõhki üks analüütikute lovestory VSAR, mis võib AXON-le neg mõju avaldada täna ehk, aga see on kst olukord, kuna CNBC olla 10% $100 outcome ennustanud, stock aftekal õhus.

    Oma arvamus on, et tuleb pee, stock auku, sealt läheb puttide kinnipanekuks ning mänguks cash pluss ülejäänud pipeline pluss Hung võrdub turnaround Medivation 2. Ma arvan, et analüütikute poolt allaandmist ei tule ja kõik oma bullish teesi, erinevate stsenaariumite juures ütlevad, et oodatud ning ostke Hungi.
    Kui see alguses liiga crowded saab olema, siis ehk lootus downside-le ka.

  • huuh, õnneks ei olnud VSAR paadiga sõitmas. Kas ABEO'd ka jälgid?
  • Jefferies ütles 50-60%, Oppenheimer: greater than 50%, JMP: 65% probability of success. Bloombergis oli üks päev positiivse alatooniga kokkuvõte.

    Varsti kommenteerivad, et see oli oodatud.

    14:30 open

    Feuersteini lugu juba

  • Koleilus pauk -73%, Ymera ise ka panustasid kukkumisele?
  • Ei, aga seda ma ka kirjutasin.

    Vaatasin huvi pärast, mida teine Roivanti IPO on teinud. Võiks oletada, et story krõpsus, aga... MYOV läks üles kergelt, +20%. Võimalik, et seal taga oli mingi reaalne nupuke, aga esmapilgul ei näinud.
    Roivant/Myovant omandas Takedalt jälle ühe ravimi, millega Takeda jännis oli. Vastu sai Takeda 5M Myovandi aktsiat ning Jaapani pluss veel mingi Aasia õigused. Selgelt ei ole Takedal vaja head ravimit võileivahinna eest maha müüa, vaid see on järjekordne gamble. Muidugi, ka sellel gamblel on peale leitud väga hea team, kuid AXON näite põhjal sellest vaid ei piisa.
    Roivantil on veel ports pekkiläinud ramimite ostust tehtud firmasid, mille IPO-sid vist niipea heas valguses ei vaadataks. Nats kehv paigutus, vähemalt hetkel, ka Softbanki $1,1B investeering augustis Rovianti.
  • Panin börsipäeva, aga siis tuli meelde, et heietasin sellest vist isegi teema:

    AXON Announces Negative Results for Intepirdine in Phase 2b HEADWAY and Pilot Phase 2 Gait and Balance Studies

    Ostame teiste prügikastist kraami ja teeme sellest pesumasinale trumli, jälle lepikus.
  • Axovant Sciences upgraded to Neutral from Sell at Chardan Chardan analyst Gbola Amusa upgraded Axovant Sciences to Neutral from Sell citing share underperformance and lowered its price target to $2 from $2.50.

    Respect. Tüüp oli üks väheseid, kes ütles kohe alguses, et asi on jama.
    Sellega on vist ka teemal joon all.

  • Efektiivne turg :)

    Vaatasin sportlikust huvist, kaua $1.71 bid peale halti ära müüakse. 8 minutit.

    CEO, COO, rida boardi lahkuvad.

    Hung jättis oma success storyle väikese pleki küll sellega.
  • Eilsest tehti AXON 2.0

    Pressikas siin: https://www.businesswire.com/news/home/20180606005183/en/Oxford-BioMedica-Axovant-Sciences-enter-842.5-Million
    Pre-s hakkas hind kruvima. Adam Feuerstein tweetis Stat-i lugu millalgi hinnatasemel $2.5-$2.6.
    Vaatasin diagonaalis, et pole tema enda lugu, lasin muus pahnas edasi, juba oli hind $3, vaatasin uuesti, aga tundus juba chase- mine. Täna premarketil juba $5.8.

    Huge miss, kuigi isegi situatsiooni teadsin, aga ei suutnud potentsiaali näha. Täiesti surnud tühi kest saab uue opportunity, millele annab Feuerstein dabroo. :(
    Tweet siin:

    Lugu siin:
    https://www.statnews.com/2018/06/06/axovant-will-walll-street-love-again/
  • Jälle midagi uut siin päikese all.

    2007 failis Neurochem Alzheimeri ravimiga.
    2013 sai prügimäelt need õigused endale Alzheon.
    2018 Alzheon korra proovis raha tõsta IPO-ga, ei õnnestunud, proovib nüüd väiksemas mahus uuesti.

    Tervist, investorid, siin me jälle oleme. Lahendus teie Alzheimerile, ALZH. Kauplema hakkab kuu lõpus. Nobembri keskel tulevad analüütikud. Pakun, et sama kaardivägi. Mingisugust datat on oodata 2019.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon