Online aktsiate ostmine - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Online aktsiate ostmine

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere,
    olen siin mõne aja olnud juba online aktsiate ostukeskkonna otsingul. Täpsemalt otsin teenusepakkujat kelle juures saab siis kas läbi browseri, või veel parem läbi mobiilirakenduse tehinguid teostada. Sõelale on jäänud mõned ettevõtted kelle aktsiaid sooviks enda portfellis näha. Paraku on nad üle maailma laiali, seega erinevate turgude ligipääs on oluline. Hetkel olen veel täiesti roheline antud valdkonnas ja otsin endale keskkonda kus saaksin vaikselt pusida ja uurida mis on mis.

    Silma on jäänud kaks nime: Degiro ja Robinhood.
    Paraku ei saa neid kumbagi kasutada asukoha tõttu. Kas siinsed kasutajad oskaksid veel soovitada alternatiive?

    Ette tänades,
    Andres

  • AS LHV Pank, info@lhv.ee, +372 6 800 400
  • Olen teinud mobiiliga ka LHVs USA aktsiate oste/müüke.
  • LHV Trader võimaldab väga hästi mobiiliga tehinguid teha, kuid on väikeste summadega kauplemiseks päris kallis teenus. Tasuks uurida Interactive Brokers'i originaalversiooni, kus nii võimenduse hind, tehingutasud kui minimaalne tehingutasu taskukohasemad. Loobuda tuleb sel juhul küll LHV maaklerite toest ning mugavast maksuraportist.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon