Cleveron börsile
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tahaks väga killukest endale saada. Kuidas? Saan aru, et (eks)töötajailt teoreetiliselt võiks saada, kui kellelgi parasjagu müügihuvi, aga kuidas leida üles selline inimene?
Teiseks, mis üldisemalt arvate - julgemad ennustavad lausa Viljandi kinnisvara hinnatõusu seoses ettevõtte kasvuga. -
Ära pabla ja unista, küll see sakslastele mahamüüakse ja tootmine viiakse Viljandist ära. Hoiatan, see on selle Eesti tööstuse ja äri eripära. :) *
* see on sarkasm -
Fotod: uue põlvkonna pakiautomaadid hakkasid jõudma Eesti kodudesse
Viljandi ettevõte Cleveron tõi turule täiesti uue toote - kodu-pakiautomaadi CleverPod – ja nüüd ei pea inimesed enam kodus kullerit ootama, sest tellitud toidukaubad, riided, post ja muud pakid pannakse tema oma kodu juures asuvasse isiklikku automaati.
-
keegi siin kommenteeris hiljuti, et poleks ennustanud selfie stickide menu. see siin on minu arvates selgelt tulevik. praegu toidukojutoomine, homme paned musta pesu sinna, kuna tarkvarauuendusi vaja jmt, siis pole tegu ühekordse investeeringuga, vaid klient on kuutasuga hooked for life.
-
Soome hõredamalt asustatud piirkondades olid sellised kastid (tõsi küll automatiseerimata) olemas juba vähemalt mingi 8 a tagasi. Meie oma kodumaalt mäletame piimapukke, mida auto kord päevas külastas. Seega idee pole uus, aga uus on see automatiseerimine. Musta pesu analoog on täna prügimajandus - prügi pannakse kastidesse ja operaatorile on mingit sorti ligipääs sellele tagatud ka siis, kui pererahvas kodus pole. Seega - kas täna ikka eksisteerib probleem, mida see kodune kastike lahendama peaks? Kas see probleem on tekkimas? Igas suuremas toidupoes on pakiautomaat olemas, millest enamik mööda jalutavad. Peab juhtuma mingi nihe ajus, et inimesed loobuksid toidupoes käimisest seega ka pakiautomaadi juures käimisest ja nii toit kui pakid hakkaksid otse koju tulema. Kas peab poe külastamine logistiliselt õudusunenäoks muutuma või siis pood ise rõvedalt haisema, et inimesed seal käimisest loobuksid. Või peab inimese tervis niivõrd halvenema et ta ei suuda enam poes käia.
Mulle on hakanud enamik pakke lähimas toidupoes asuvasse pakiautomaati tulema. Kui kulleriga tuleb, siis kuller helistab tavaliselt ette ja saab teada, et ma asun hoopis aadressil x, tulgu sinna. Aga kui ma ratastooli peaks jääma, tellin kindlasti omale selle koduse pakiautomaadi :)
...wait...kui olen vana ja ratastoolis, siis on ju alati keegi kodus, et kullerile vastu veereda ja võtta toit ja pakid? :P
Vabandust et filosoofiliseks läksin, hakkan vist vanaks jääma. Soovin Cleveronile edu. -
Mina hea meelega jätan küll toidupoes käimise kellelegi teisele. Ja pakiautomaadis käimise/kulleriga logistika sättimise veel parema meelega. Sest need on nii kohutavalt tüütud. Ok, pesu peseb masin ja enamik asju tegelikult ei vaja triikimist, aga nt olen sel suvel rentinud Airbnb kaudu korterit välja ja ma ei oskaks tahta mugavamat lahendust, mitme kilomeetri kaugusele pesumajja ma sõita ei viitsi. Ühesõnaga su küsimusele, miks, on lihtne vastus: mugavus ja aja kokkuhoid. Ja nagu ütlesid on veel vanurid, väikelaste emad, autota inimesed, nagu teisest teemast näeb, siis varsti ka kingakarbi suuruses korteris elavad inimesed, kuhu ei mahugi pesumasin jne :) Mõni aeg tagasi räägiti, et Eestis ei saa e-kaubandus kuigi popiks, sest vahemaad on nii väiksed ja alati saab poodi minna. Ühesõnaga, harjumused muutuvad :)
-
vaadates õue, siis raudselt ma tellin jah endale liha, piima ja muud toitu sinna kasti, aga edu Clementine. Kindlasti on turg olemas, pole kahtlust, eks kõik oleneb kus elatakse jne.
-
Et ok, tellin kraami kappi. 4 tunniga aga sulavad sügavkülmutatud asjad ju ülesse! --> klient saab valida 2-4 tunnise vahemiku, millal järgi läheb.
-
Cleveron võitis ettevõtluse aasta-auhindade konkursil kaks nominatsiooni:
2018. aasta parimad ettevõtted on selgunud4. oktoobril tunnustasid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Eesti Tööandjate Keskliit Haven Kakumäe jahisadamas Eesti silmapaistvamaid ettevõtteid pidulikul auhinnagalal. Aasta ettevõtte tiitli pälvis Cleveron AS, mis töötab välja ja valmistab pakiautomaate ning pakiroboteid.
Aasta ettevõte valiti EASi konkursi ettevõtluse auhind ning kaubandus-tööstuskoja konkurentsivõime edetabeli parimate seast. Sellel aastal konkureerisid aasta ettevõtte tiitlile Thermory AS, Aston Synthetics OÜ, Ecometal AS, Cleveron AS, Tallink Grupp AS, SA.MET AS ja Callisto Group OÜ.
Eesti Kaubandust-Tööstuskoja konkurentsivõime edetabeli 2018 võitjad:
· Konkurentsivõimelisim suurettevõte – Tallink Grupp AS
· Konkurentsivõimelisim väike- ja keskmine ettevõte – SA.MET AS
· Konkurentsivõimelisim mikroettevõte – Callisto Group OÜ
Konkurentsivõimelisimad ettevõtted 2018 tegevusvaldkonniti on järgmised:
· Harju Elekter AS, tööstus ja energeetika
· AS Farmi Piimatööstus, toiduainetööstus
· Tallinna Kaubamaja grupp AS, jaekaubandus
· Orlen Eesti OÜ, hulgikaubandus
· Tallink Grupp AS, turism
· AS Kapitel, kinnisvara
· Merko Ehitus AS, ehitus
· Nortal AS, side, kommunikatsioon ja IT
· Sillamäe Sadam AS, teenindus
· Infragate Eesti AS, projekteerimine ja arhitektuur
EASi ja Tööandjate Keskliidu ettevõtluse auhind 2018 võitjad:
· Aasta uuendaja – Cleveron AS
· Aasta eksportöör – võitis Thermory AS, kuid Cleveron oli koos Taxify OÜ-ga nomineeritud
· Aasta pereettevõte – Ecometal AS
· Aasta disaini rakendaja – Cleveron AS
· Aasta välisinvestor – Aston Synthetics OÜ
PS: võiks teema pealkirja muuta "Cleveron börsile" -
Kolm siiski. Aasta ettevõtte tiitel saadi ka, esimeses lõigus mainitud.
Disclaimer: Oman -
Starship on teinud Amazonile kergelt muudetud välimusega versiooni või on Amazon lihtsalt kopinud rataste arvu ja kõik muu ning teinud oma roboti mis eriti ei erine Starshipi omast?
-
Sry, ei ole üleüldse Cleveroni teema, aga AMZN väitel on oma arendus.
Muidugi märgiti ka juba ära, et almost identical Starshipiga. -
Clementine või keegi teine, kas aktsiate vastu on endiselt huvi?
-
on, kuidas sinuga kontakti saab?
-
props, saadaksid infot?
sulks123@online.ee -
Props, on huvi, kuidas kontakti saada?
-
On huvi, palun jaga enda kontakti.
-
Props, saada info casual@online.ee
-
Palun samuti infot: jalakas33@online.ee
-
Props, saada info cronolos@online.ee
-
rnldmoor[at]gmail.com
-
Props, minu kontakt rnldmoor[at]gmail.com
-
Palun infot: info@wilwest.ee
-
Palun samuti infot: kristo2003@hot.ee
-
Palun ka infot: Pronksi9@gmail.com
-
On ka huvi. fotopoiss88@gmail.com
-
Samuti huvi olemas : evispo.oy@gmail.com
-
props, tee oksjon ikka
-
Palun saada info roheline.tass@gmail.com
-
Tere props, paluksin võimalusel infot: checkventuresou@gmail.com
Tänud. -
Madis, head tööd oled teinud.
-
Palun ka infot saata paljas.naine@gmail.com
-
Props, sooviks ka infot te@longitud.com
-
props
Clementine või keegi teine, kas aktsiate vastu on endiselt huvi?
Samuti huvi: toomas.arak@gmail.com
Tänud ette. -
palun infot samuti: andkase@online.ee
privador, vahva meiliaadress sul -
infost huvitatud.
batcra@gmail.com -
Kas midagi jagatakse? Võtan ka igaks juhuks sappa :)
-
Infot palun ka: erkiauta@hotmail.com
-
Palun infot:
momentum
[at]
dot jee jee
Tänan! -
Kui juba saatmiseks läheb, siis paluks saata ka siia : erkikukk@gmail.com
Tänud! -
Tunnen huvi. Palun infot: kontakt [at] ettur.ee
-
Palun rohkem infot.
kodulinnas@gmail.com -
Kas poleks lihtsam siis juba avalikult siia listi saata?
Oleks ka huvitatud, aga natu nõme see kümnete meiliaadresside siia korjamine -
osta.ee oksjon oleks variant
-
tudeng512@hot.ee võib ka infot pakkuda :-)
-
Kui ei ole veel hiljaks jäänud, siis, props, palun samuti infot: portfellihaldur@gmail.com.
-
palun ka infot: finantsist@yahoo.com
-
toomasra[at]gmail.com